vaba Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 To Cali:Savo nedoporučuji používat vícekrát,raději vůbec-plastove díly chlornan nemají v oblibě, a pokud by se stalo lití Sava do kanálků tradicí,tak po několika použití koncentrátu,odejdou do technologického nebe.Radeji něco s kvarterkama -treba Sanytol. Nebude to tolik bolet ty plasty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Nám se na dezinfekci a čištění klimatizací u aut osvědčil Septonex. Nesmrdí, dezinfikuje a trochu i čistí.Možná bych před tím lehce profoukl stlačeným vzduchem (prodává se ve spreji na čištění počítačů nebo i fototechniky a má takovou tenkou trubičku). Ale ten Septonex se osvědčil mnohokrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Čištění popsáno výše, smrad v lednici zcela spolehlivě - odzkoušeno i v komerčním provozu - zlikviduje ocet. Stačí nalít do sklenice/hrníčku deci octa a dát někam do lednice. Za měsíc vyměnit. Nesmrdí to po octu a lednice nezapáchá.Podobně bude fungovat jako lapač odéru jedlá soda, ale ta se musí měnit výrazně častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Jelikož pociťuji trvalý nedostatek fantazie, poprosím o radu. Jsem majitelem bytu, trvalý pobyt ovšem mám na adrese rodičů. Dnes jsem právě do poštovní schránky k rodičům dostal dopis - na mé jméno, bez razítka Pošty, takže ho tam někdo vhodil a neposlal jej Poštou. Je to od realitní kanceláře z města, kde mám ten byt, že by se mnou rádi navázali spolupráci a sehnali mi pro byt nájemníka nebo kupce. Někdo z okolí bytu rodičů asi pro tu realitní kancelář buď přímo pracuje, nebo dělá dohazovače - ale kde vůbec takhle vezmou, že v městě, kde sídlí ta realitka, jsem majitelem toho a toho bytu? S nikým tam nebydlím, nikdo o tom ode mne neví. Je to nějaký snaživý šmírák, který se dívá a poslouchá, a nebo si realitka třeba s dodavatelem energií přeprodávají nějaké seznamy majitelů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Výpis z katastru (v případě bytu v os. vlastnictví)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Majitele bytu opravdu není problém zjistit v katastru až po rodné číslo nebo třeba za kolik byt koupil. Ovšem důvod proč Tě oslovili bude asi někde jinde, pokud to není náhoda, musejí někde brát typy na takový byty. Nebo prohlížet katastr a oslovovat ty, který maj jiný trvalý bydliště (zapsaný v katastru) než je adresa bytu, ale to mi přijde dost krkolomný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 to je teda zahada to si takhle obejdu blok baraku ..... opisu si jmena ze zvonku, schranek ....... na univerzalni dopis domáuju jmena a pak to nahazu do tech schranek ....... vona se jedna kavka z toho bloku baraku urcite najde...... to je vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Chlapi díky za rady. Smrad lehce ustoupil, ale ještě jednou to mám v plánu pořádně pročistí a to jak chemicky tak i mechanicky. Pak když tak tady hodím fotku jak to je nešikovně řešené, aspoň já to tak vnímám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Přátelé, co si myslíte o zřízení datové schránky pro fyzickou osobu? Líbí se mi myšlenka, že nebudu muset pro a s dopisy na poštu... Na druhou stranu, neuvážu si tím nějakou kouli na nohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Ani ne, kdyby byl problém, tak ji můžeš zneaktivnit. Smazat teda nejde no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Jestli dáváš daňové přiznání sám, tak pokud budeš mít datovku, tak pouze elektronicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Datovou schránku jako fyzická osoba mám třetí rok a zatím jen pozitivní zkušenost - kromě toho, že nemusím chodit na poštu a většinu úřadů, byl zajímavý i roční souhrn, který úřad využíval mé údaje z registru obyvatel (a že přes ni podávám daňové přiznání beru jako další plus). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Já ji vůbec nevyužívám... Máme ji zařízenou pro SVJ na bytovku. To budu muset nastudovat jak na to... Tohle jdem nikdy neřešil Upraveno 23. května 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Datovka je v současném českém správním fašismu absolutní must have. Už jsem zažil, že advokátovi protistrany poslali datovku, mně naschvál poštou na adresu, kde se nezdržuji, a za pár minut zase posílali datovkou. A zrovna u mě to ospravedlňovali tím, že v tu chvíli byla porucha datovek. Zrovna v jedné jediné minutě na jednom místě, jinde žádná evidence o poruše systému, šmejdi prolhaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Lioffass: pokud prostřednictvím datovky hodláš udržovat čilou korespondenci, tak proč ne, ale zřizovat si jen jako ficuru , to bych asi nedělal. Už jsem se setkal pracovně s několika lidma, kteří mají datovku, tím pádem jsem jim na ni doručoval, a oni protože ji nekontrolovali, tak se to dozvěděli (obrazně) až v okamžiku, kdy u nich zvonil exekutor. A de fakto je tam fikce doručení o jeden den kratší - fyzicky je to fakticky 11 den, u datovky striktně 10. Upraveno 23. května 2019 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Tak zrovna tady je to prašť jako uhoď. Je jedno, jestli člověk sere na klasickou poštu nebo na datovku, některý lidi serou vytrvale na obojí a je šumák, jaká je podoba toho nosiče informací / výzev / rozhodnutí. To je zas moje zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Jsem si koupil hodiny - malý - co nešly, tak si říkám - koukneš se dovnitř, seš kluk šikovná. Tak jsem je otevřel a hele co z nich vypadlo. Tak už asi vím, proč nejdou. Ale jak se todle mohlo podařit, v zavřeným futrále, krytým prachovkou, to moc nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Z tohohle stroje to vypadlo, přitom to kolečko muselo být celé schované vespod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 A díval ses pod můstek, jestli je to opravdu z toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Ne, tak šikovnej abych rozdělával můstky zase nejsem a takhle smontované je tam houby vidět. Ale podle obrázků co jsem si našel tak to z toho stroje je. Leda by ho tam někdo přihodil navíc. Fakt nechápu, jak by mohlo vypadnout a ještě se ohnout ve dvou rovinách.Stejně jsem to chtěl původně psát do vlákna na doporučení hodináře, ale jsem volaký zmätený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se