Mareka01 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Mám od DAS komplet balíček právní podpory (rodina, práce, auto) a jako jo, funguje to. Většinou stačí dopis podepsaný právníkem (s komentářem že klient je pojištěn na soudní výlohy = bude se soudit až do ne/vítězného konce) a reakce (uznání záruky, úhrada způsobené škody apod) většinou následuje obratem. Někdy taky DAS nabídne, že případný spor by byl časově/finančně velmi náročný a nabídne pojištěnému, že mu peníze vyplatí rovnou. Sám ale nevím, zda bych pojistku doporučil každému - je třeba zvážit výnosy/náklady. Ale je pravda, že člověk je tak nějak klidnější, když může druhé straně říct: OK, nedohodli jsme se a další řešení necháme na právníkovi. Pokud by někdo nad pojistkou uvažoval a měl ji komplet platit, doporučuju před uzavřením hodně licitovat o ceně (pojišťovák umí výrazné slevy za uzavření na delší dobu, rozsah pojištění apod.). Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Pratele,chceme si letos s kamosem splnit dlouhodoby cil a vydat se do Anglie na Premier League.Da se koupit rovnou zajezd tady u ceskych CK, nebo pak jen vstupenky pres ruzna Viagogo (uz jsem tam kupoval pekelne drahy listky na Benficu), Stubhub, Ticket4footbal, Footbalticketnet, atd.Prosim, nemate nekdo osobni pozitivni zkusenost s nejakou moznosti, date mi nejaky tip?Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak viagogo je čistá zlodějna, to snad už někde úplně zakázali,nee!?Jinak můžeš koupit lupen u českých sportovních CK nebo před stadionem u překupníka( naposled jsem koupil takle na kohouty a cena přátelská, stejně tak i na knicks) a využít lze i službu k premiovým osobním účtu, kdy ti je chlapík sežene a pošle do mailu, nabízí to kb, spořka tuším čsob a možná i další, ale levněji mi v případě těch kohoutů vyšel ten překupník. Můžeš zkusit i bazoš, ale to už je s rizikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Pratele,chceme si letos s kamosem splnit dlouhodoby cil a vydat se do Anglie na Premier League.Da se koupit rovnou zajezd tady u ceskych CK, nebo pak jen vstupenky pres ruzna Viagogo (uz jsem tam kupoval pekelne drahy listky na Benficu), Stubhub, Ticket4footbal, Footbalticketnet, atd.Prosim, nemate nekdo osobni pozitivni zkusenost s nejakou moznosti, date mi nejaky tip?Diky moc.Kámoš jel přes fotbaltour... Dali jsme mu poukaz, vybral si zápas, naložili, odvezli a prej dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Diky hosi.Jasny, Viagogo je zlodejina, ale byli jsme v Lisabonu a rozhodli se, ze tam proste musime jit, no...Zkusim se zeptat nasi bankerky v EP, dik.Fotbaltour urcite mrknu, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Zkusím ještě jednou. Není na fóru někdo (nebo neznáte někoho) kdo řeší nemovitosti v Praze? Chci koupit byt/dům/pozemek a potřebuju jednak poradit kdy do toho jít (čekat nebo teď), pomoct doladit požadavky aby to dávalo smysl (cena vs lokalita vs další věci) a ideálně třeba vědět kam koukat, nebo i konkrétní tip. Chci to pro sebe, ne na kšeft, zatím nikam nespěchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Diky hosi.Jasny, Viagogo je zlodejina, ale byli jsme v Lisabonu a rozhodli se, ze tam proste musime jit, no...Zkusim se zeptat nasi bankerky v EP, dik.Fotbaltour urcite mrknu, dikyByl jsem 3x s fotbaltour a nemůžu si stěžovat. Nedokážu ale srovnat s něčím jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Dikes Kde jsi byl? Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Dikes Kde jsi byl?1x Anglie-Liverpool a 2x můj klub snů mimo naše území-Barcelona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Může mi někdo erudovaný říct jak lze vyřešit dilema, když si člověk zapomene při odbavování na letišti v kapse nůž, např.za 10 tisíc, musí ho hodit do koše nebo je nějaká možnost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Schránka na letišti? Existuje ještě něco takovýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 ...no, vetšinou ti zbyde: "se s tim smiř".Kámoš byl ve stejný situaci, kudla bratru za desítku, nabízel celníkovi, ať ho vezme k sobě, že mu dá dvojku a on to před ním hodil do toho prosklenýho boxu.Čert ví, co s tím dál dělají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Může mi někdo erudovaný říct jak lze vyřešit dilema, když si člověk zapomene při odbavování na letišti v kapse nůž, např.za 10 tisíc, musí ho hodit do koše nebo je nějaká možnost ?No asi by nezbylo, než ho zkusit propašovat. Taky asi nechytěj všechno. Nebo si ho strčit do konečníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Něco takovýho jsem myslel: https://www.prg.aero/uschovna-zavazadelAle nevim samozřejmě z jakýho letiště jsi kam letěl, na jak dlouho a jestli se tam ještě někdy vrátíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 ...no, vetšinou ti zbyde: "se s tim smiř".Kámoš byl ve stejný situaci, kudla bratru za desítku, nabízel celníkovi, ať ho vezme k sobě, že mu dá dvojku a on to před ním hodil do toho prosklenýho boxu.Čert ví, co s tím dál dělají.... Noco, stromceky https://emefka.sk/na-letisku-vyrobili-stromcek-zo-skonfiskovanych-veci-pasazierov/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) ..Nebo si ho strčit do konečníku.. ...hovna-zavazadelVýborně, chlapci! Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 no jo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 V první řadě bych si ho zkusil poslat z tamní pošty.Pokud by byla zavřená, tak bych se asi zkusil domluvit s nějakým stánkařem od novin nebo tak nějak.No a přinejhorším bych použil taxíka jako kurýra (k někomu známýmu, komu bych se zrovna dovolal). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Zrovna s tou zapomenutou kudlou v kapse se mi to stalo na Ruzyni asi v 2012. Kudlu mi sebrali, strčili do pytlíku se jmenovkou a o pár dní později jsem si jí při návratu vyzvedl v úschovně. Nevím, jak dneska, ale už si to hlídám, aby kudla letěla v odbaveným zavazadle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Zda si mi divny, aby ta vec jen tak automaticky propadla, ale mozny je vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se