Tittus Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Já jsem tohle řešil před Vánoci u přítelkyně v Bohnicích, byl tam špatnej příjem, skoro nic jsem nenaladil, nebo vypadával obraz i zvuk. Takže pomohl právě zesilovač signálu. https://www.alza.cz/meliconi-880101-amp-20-mini-d5494242.htm edit: Ale samozřejmě netvrdím, že problém nemůže být jinde. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Jednak mám za to, že není rozdílná na DVB-T a DVB-T2. Vlastní zkušenost. Chce to zkusit ten zesilovač (někdy ovšem bývá zesilovač naopak kontraproduktivní, je to taková duchařina ty antény). Mám vyzkoušenou TechniSat Digiflex TT2 se zesilovačem (DVB-T i T2 je to šumák), je potřeba, aby TV nebo STB měl napájení antény (5V): https://www.omko.cz/technisat-digiflex-tt2-prutova-se-zesilovacem/ Novější model je TT4: https://www.omko.cz/technisat-digiflex-tt4-prutova-aktivni/ Jinak u nás jdou chytat ty DVB-T2 kanály (MUXy) líp než šly ty T1, mají asi lepší / kvalitnější / silnější signál, nevim. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Díky. Ten zesík nakonec taky můžu zkusit. Já vlastně nakonec zapomněl doplnit pár dotazů, kam mi směřuje důvod, proč to nejde ? jsou to rozdíly stará vs nová anténa. Stará měla tykadla. Nová nemá. Může to mít až takový vliv?Rozdíl šíření signálu T vs T2 standardu. Je možné, že T2 se šíří hůře než T? Nakonec bych měl dodat, že i stará anténa hodně reagovala na místo ? vedle balkónovek u zdi to bylo best. Čim dál od stěny/dveří, tim samo hůř. Stěny máme z litého železo-betonu a jsme v docela solidní zástavbě. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Zkusils tou starou chytat T2 (asi blbá otázka, ale...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo7607 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 jen tak mimochodem a ta TV podporuje příjem DVB-T2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Vidíš ciwe, to mě nenapadlo Asi ne. Resp. určitě ne, je to model 2013. To bude vončo! ? voni sou hlava, pane vachmajstr Každopádně asi ?vyřešeno?. Nahodil jsem Lepší.TV, bo wifina nejni koax, a drahá už sleduje kvalitní kinematografii v růžové zahradě. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Tak to se povedlo :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Jo ty to ladíš přímo na TV bez set top boxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Yep. Napřímo. Nj, jeden někdy nevidí les pro stromy ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Dabl. Sry Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Já zrovna včera řešil u našich, že jim nejdou ani jedna Česká televize, ostatní běží v pohodě, ale jak otec nemá ČT2, tak je na mrtvici :-) Dalo by se to vyřešit zesilovačem? Ještě dodám, že byt je v Karlíně hned u fóra/economie - takže ďolík. Anténa tykadlová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Stařecká vetchozrakost je strašnej název, nicméně už mi asi taky začíná, zalíbily se mi cvikry, protože to fakt použiju tak 1x za den, nemáte někdo zkušenost? Třeba tyhle?https://www.procteni.cz/cvikry/cvikr-na-cteni-nooz-ovalny-cervena/Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Já zrovna včera řešil u našich, že jim nejdou ani jedna Česká televize, ostatní běží v pohodě, ale jak otec nemá ČT2, tak je na mrtvici :-)Dalo by se to vyřešit zesilovačem?Ještě dodám, že byt je v Karlíně hned u fóra/economie - takže ďolík. Anténa tykadlová... Tak jestli ta TV nebo set top box umí DVB-T2 :-) tak zkusit naladit nové T2 stanice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Stařecká vetchozrakost je strašnej název, nicméně už mi asi taky začíná, zalíbily se mi cvikry, protože to fakt použiju tak 1x za den, nemáte někdo zkušenost? Třeba tyhle?https://www.procteni.cz/cvikry/cvikr-na-cteni-nooz-ovalny-cervena/Díky Já mám něco podobnýho odsud. https://www.thinoptics.com/headline-reading-glasses Mám dvoje, jedny v autě a jedny v aktovce, jako takovou příruční rezervu, když na něco potřebuju mrknout a náhodou u sebe nemám brejle na čtení, který už jinak běžně užívám. Na přečtení návodu (popisu) výrobku v krámě nebo jídeláku v hospodě je to OK a jsem rád, že to mám, ale číst bych s tím asi nechtěl. Přeci jen je to cvikr pro občasný nasazení, navíc diopotrie jsou zaokrouhlený (půl/celá) a samozřejmě to není přizpůsobený tvejm očím, takže ani těm to dle mýho při dlouhodobějším užití moc neprospěje. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Nemáte někdo k dispozici pěkně sepsanou nájemní smlouvu (doře napsanou pro potřeby pronajímatele)? Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Chlapi, sem picus a na horách sem si rozsekal prdel na bobech. Teda spíš kostrč. Při chůzi a v rovném sedu je to celkem pohoda...ale při pohodlném posedu to bolí jaxvine. Máte někdo tip jak léčit? Mažu voltarenem forte. Když jsem četl na netu dobu, po kterou to bolí ostatní,tak je to různé a vždy na dlouho. To by mě mrdlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Taky bys to mohl mít zlomené...bolí to při vstávání? Voltaren dobrý, klidně si ho vem i v tabletě. Léčbou je obvykle klid a měkká podložka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Zítra zajdu na rtg, ale myslím, že zlomené to není. Při vstávání to cítím,ale žádná velká bolest. Takže na kolo mužů zapomenout.... někde jsem četl,že na rychlejší rekonvalescenci je nějaké cvičení. Takže asi blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 To si moje žena myslela taky, že to není zlomený, narazila se jenom doma o botník, ale nějak nešikovně a... Nicméně přeji Ti, aby tomu u Tebe tak nebylo, ale k doktoru bych šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) jj, zítra tam zajdu...no stejně s tím nic neudělá, když je to zlomený,ne? Jak dlouho tím trpěla? Já to mám týden a už mě to sere...jsem chtěl jít dnes na kolo, ale raději jsem se na to vysral...A i když už jsme u toho, aspoň že u toho sraní to nebolí Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se