Frostie Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 tak to mám poslat zděs:Název: Plesa Patrascan Florentina Adresa: Street Gheorghe Asachi Number 5 Floor 2 Apartment 7 Město Focsani Poštovní směrovací číslo: 620009 Země: Rumunsko tak mu poděkuji a napíšu jen ČR. Tak uvidíme a jdu od toho. DíkyJestli chceš přijít o peníze a hodinky, tak si ještě chvíli hraj nebo si sežeň odborníka na rumunské právo s rumunstinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 jo bylo to podezřelé,nic nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 35 minutami, vraby napsal: jo bylo to podezřelé,nic nebude Takové mejly mě chodí pokaždé, když mám něco na prodej na sbazaru. Takže ruce pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 napsal jsem jen ČR a odpověd "Nebojte se, peníze budou uvolněny na váš bankovní účet a položka bude doručena na adresu úspěšně, takže mi pošlete své bankovní údaje k platbě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Pratele, mame s kamosema takovy, rekneme “soukromy klub” a dali jsme se do male renovace. Po vikendove brigade jsme usoudili, ze prvni, co je opravdu zrale na vymenu, jsou zidle. Nemel byste, prosim, nekdo tip, kde sehnat +/- 30 vhodnych zidli? Ve slusnem/dobrem stavu, no, a samozrejme, nejsme komercni “podnik” . Diky za pripadne nasmerovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 20 hodinami, Murphy97 napsal: Nemel byste, prosim, nekdo tip, kde sehnat +/- 30 vhodnych zidli? Ve slusnem/dobrem stavu, no, a samozrejme, nejsme komercni “podnik” . Diky za pripadne nasmerovani. Pohledej v realitách v rozumné dojezdové vzdálenosti hospody, restaurace, ubytovací zařízení co jsou k prodeji a zeptej se jestli ti neprodají židle z vybavení. Jednak budou mít dostatečný počet, taky pravděpodobně narazíš na zavřený podnik který to má naskládané v koutě a rád prodá, no a hospodský židle se vždycky kupovaly kvalitní, něco to musí vydržet, takže i staré ještě dobře poslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 @Tom4 Dobrej tip, Tome, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Možná už se to tu řešilo, ale už došlo i na východní državy s přechodem na DVBT2. Dotaz? Jaký settopbox k chytré televizi, aby fungovalo červené tlačítko, zůstaly zachované funkce chytrosti a jela i norma DVBT2? Novou TV zatím vylučuju, tahle je ve stavu víc než dobrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 https://rpishop.cz/raspberry-pi-4b/2593-zonepi-raspberry-pi-4b4gb-tv-hat-sada-galaxy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 ... ISIO HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Přátelé přesné typy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 https://www.czc.cz/technisat-digipal-isio-hd-dvb-t2-antracit/219107/produkt?gclid=EAIaIQobChMI5fKL4qHM6wIVzuJ3Ch20jwuFEAQYASABEgLDCfD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Měsíc zpět mi přišla zásilka z USA a mohl jsem vše ohledně celního řízení udělat přes web české pošty. Teď mam zásilku z Číny a nejde to, špatně hledám nebo to musím udělat přes email a ty jejich dokumenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 @krtenek @geometr Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Dopravně orientovaný dotaz: Jste vozidlo z výhledu a chystáte se odbočit doleva. Zbavuje vás protilehlá značka PARKOVIŠTĚ povinnosti dát přednost protijedoucímu? 49.5997569N, 17.2467986E Docela zajímavé odpovědi jsem dostal od kolegů v práci, psalo se známým chlupatým, autoškolákům atd. Já bych přednost dal, nevidím červené sloupky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 (upraveno) Asi zalezi, jak chces riskovat......ale vyjizdejici z parkoviste by mel dat prednost vsem, tedy i Tobe pokud se nepletu. Jeste bych se podival, jak je pozemek vedenej na katastru. Upraveno 9. září 2020 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Já bych řekl - dát přednost protijedoucímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Pouze pokud by se nejednalo o křižovatku = bylo by to místo mimo silnici. Ale to nevíš bez buď červených patníků, nebo bys musel znát dokumentaci ... asi bych neriskoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Podle mapy je to parkoviště, také je to tak značkou označeno a vjíždět a vyjíždět se na něj dá pouze tím místem, které je vidět ve výhledu. Tedy ten kdo jede proti, vyjíždí z parkoviště, neprojel / nepřijel žádnou ulicí, musel na to parkoviště vjet tudy, kudy vyjíždí. Nicméně, pokud si člověk neni jistej, proč by toho proti nepustil a taky mít zbytečně rozbitý auto, i když nejsem na vině.... https://mapy.cz/zakladni?x=17.2468133&y=49.5977883&z=18&base=ophoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tyhle místa "mimo silnici", to je častý problém. Ono se většinou nedá objektivně určit jak to je, výklady jsou různé, místní lidi mají nějaký zvyk kde je "hlavní" ikdyž to tak není. Jediná spolehlivá metoda je, předvídat a počínat si tak aby taková situace vůbec nevznikla. Prostě se nesnažím nějak si tu přednost vysvětlit ale preventivně se trošku zpozdím , ten naproti odjede a já jedu dál, bez zmatkování, zmateného brzdění a rozjíždění. Přijde mi to lepší než když oba blbnou, vyjedou proti sobě, zadupnou to, dělají na sebe blbý ksichty, zas se oba rozjedou, zas zastaví, zmatení, naštvaní, křižovatka ucpaná, někdo nedobrzdí, bác a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se