Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 15 minutami, geometr napsal: No jasně, jestli přijedou na jaře ladit, tak Ti těsnění vymění. Teď jsem se na to byl ještě podívat, jsou dojebany i dveře okolo kování, jak jsou z venku v antracitový barvě. Mrdam to a jdu vykostit manzelku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Tak to nepopleť, s tim mrdánim a kostěnim a manželkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 8 minutami, Micey napsal: Tak to nepopleť, s tim mrdánim a kostěnim a manželkou.. Neboj, to si nepletu...mrdam dveře, kostim manželku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 14 minutami, Gustaf napsal: Teď jsem se na to byl ještě podívat, jsou dojebany i dveře okolo kování, jak jsou z venku v antracitový barvě. Mrdam to a jdu vykostit manzelku.... Já si pamatuju, že se mi to taky tenkrát nedařilo otevřít planžetou, asi jak jsem byl vzteklej. Ale nikoho jsme nevolali, vytlačil jsem tenkrát okno, neměli jsme je ještě vyměněný naštěstí, jinak by to bylo dilema, jestli rozbít dveře nebo okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 11 minutami, geometr napsal: Já si pamatuju, že se mi to taky tenkrát nedařilo otevřít planžetou, asi jak jsem byl vzteklej. Ale nikoho jsme nevolali, vytlačil jsem tenkrát okno, neměli jsme je ještě vyměněný naštěstí, jinak by to bylo dilema, jestli rozbít dveře nebo okno. Jo mě to sere právě...nový dveře a vorvany jak stará ku*va. Čert vem prachy za to otevření. Ale teď pokaždý když půjdu, tak mě to bude srat...na tohle jsem hroznej. A ten povrch ničím neopravim. Jedině nový dveře....shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 9 minutami, Gustaf napsal: Jo mě to sere právě...nový dveře a vorvany jak stará ku*va. Čert vem prachy za to otevření. Ale teď pokaždý když půjdu, tak mě to bude srat...na tohle jsem hroznej. A ten povrch ničím neopravim. Jedině nový dveře....shit Co tak folia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 2 minutami, eskimak napsal: Co tak folia? To by možná bylo řešení, ale povrch dveří není hladkej, nevím,jestli by držela.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 U nás to zase žena do*ebala kočárkem. To je život, se vsákne uvidíš, naučil jsem se takový malý věci neřešit, ale byla to dlouhá a bolestivá cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 4 minutami, Gustaf napsal: To by možná bylo řešení, ale povrch dveří není hladkej, nevím,jestli by držela.... Tak potom ich odstrojit a prestriekat. V autodielni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 8 minutami, shewcza napsal: U nás to zase žena do*ebala kočárkem. To je život, se vsákne uvidíš, naučil jsem se takový malý věci neřešit, ale byla to dlouhá a bolestivá cesta. Tak mě to třeba taky za měsíc přejde řeším to pač je to nový, no...a budu na to muset koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Já bych byl taky pěkně nasranej. Jsem na tyhle věci taky háklivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Mám to taky nový, jen teda dobitý no. Stavba mě naučila mnohé a kdybych se měl kvůli všemu rozčílit, tak už tady nejsem teď říkám místo kur*a do prd*ele - hakuna matata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Jsem rád, že je tady víc takových pacientů snad rány odnese čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 No, my, co sme uz kdysi davno pochopili, ze mit babu znamena neustale celit podobnym vyzvam, na to kaslem... ;-). Kamos mi sice rika, ze bez baby je to nuda, ale ja tomu rikam klid a pohoda ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Xeno, to říkáš pořád, až si skoro myslím, že se v tomhle snažíš přesvědčit sám sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Miky, hmmmm.....pockej....promyslim to...mmmm... Ne! :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 4 hodinami, Gustaf napsal: Tak mě to třeba taky za měsíc přejde řeším to pač je to nový, no...a budu na to muset koukat selber schuld! máš chodit domu ve stavu, že nedokážeš zaostřit na konkrétní bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Před hodinou, Ajaj napsal: selber schuld! máš chodit domu ve stavu, že nedokážeš zaostřit na konkrétní bod Take řešení... pořádně na kaši, abych přehlédl dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 no jestli ty nový dveře nevyjdou levněji jinak.... vadí to jenom Tobě, protože o tom víš. Návštěvy si toho nevšimnou, pokud je na to neupozorníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Jo, to znám. Taky máme s manželkou jiné rozlišení na tyhle věci. Mě třeba sere takový ten kartáčovaný povrch myčky a digestoře, zmasakrovaný hrubou stranou houbičky na nádobí, zatímco ona to asi nevidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se