Irwinek Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 před 16 minutami, vaba napsal: Podívej se na Bezpečnostní list toho prostředku, co jste použili. Většinou obsahuje nějakou žíravinu, louh, nebo na bázi rozpouštědel. Pokud jsi to ještě zaparil pod řemínkem, tak hotovo. Nebo mi pošli název, zjistím My jsme nepoužili nic, čistili jsme mechanicky přicpanou hadičku + výměnu čerpadla. Z chemie tam muselo zbýt něco, co se používá standartně na čištění. K Bezpečnostním listům se dostanu v pondělí. Ve 3 jsem to vzal Bepanthenem a v 7 znovu, trošku lepší. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Dá se v Makru vrátit plastový 15l keg Zubr? A peníze vyplatí hotově na pokladně? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 pánové má někdo zkušenost se stažením příhozu v aukci na eBay. Omylem sem poslal příhoz (jako první) a pak sem zjistil, že bych za dopravu dal několikanásobek. Jde ten příhoz stáhnout? Já jsem na to nepřišel jak se to dělá. Psal jsem prodávajícímu a tem mi napsal, že to mám stáhnout na svý straně. Je možný, že mě ještě někdo přihodí a nebo se domluvim s pordávajícím, že mu to zaplatim a ať si to nechá (třicetikorunová záležitost), ale že to 5kilo za dopravu už by bylo moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Tak už sem na to přišel, bylo to úplně někde jinde než sem hledal. Čekal bych to jinde (jednodušeji), ale tak hlavně že se podařilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 V cizině...EU je lepší platit kartou nebo vybírat z bankomatu? Co se poplatků týká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 V cizině...EU je lepší platit kartou nebo vybírat z bankomatu? Co se poplatků týká?Karta, jednoznačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Platit kartou, bez poplatku a kurz je střed daného měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Ok ok... díly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Zkus obyč prachy, fungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 V cizině...EU je lepší platit kartou nebo vybírat z bankomatu? Co se poplatků týká?Já vždycky na začátku dovolený někde vyberu pár korun na zmrzliny a podobně, jinak všechno kartou - je to pro mě pohodlnější, bezpečnější a držím si přehled. Dej si akorát bacha na některý terminály, který nabízí možnost platby buď konverzi přes tvou banku (tzn banka to stáhne v místní mě měně a převede podle střed kurzu) nebo konverzi převodem v kurzu toho terminálu, to je zlodějina jako prase. Stalo se mi to třeba v Polsku, typicky na turistických místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 (upraveno) před 4 hodinami, ragu napsal: Já vždycky na začátku dovolený někde vyberu pár korun na zmrzliny a podobně, jinak všechno kartou - je to pro mě pohodlnější, bezpečnější a držím si přehled. Dej si akorát bacha na některý terminály, který nabízí možnost platby buď konverzi přes tvou banku (tzn banka to stáhne v místní mě měně a převede podle střed kurzu) nebo konverzi převodem v kurzu toho terminálu, to je zlodějina jako prase. Stalo se mi to třeba v Polsku, typicky na turistických místech. A jak to poznám? Já bral taky méně cashe, s tím že budu platit pak kartou...no a už začínám být na suchu Upraveno 6. července 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 A jak to poznám? Já bral taky méně cashe, s tím že budu platit pak kartou...no a už začínám být na suchu Terminál ti nabízí výběr. Teda pokud to za tebe obsluha nepotvrdí, pak je to těžký. Takže dávat bacha. Zatím se mi to ale stalo jen v Polsku a ty volby jsem si vsimnul.https://www.mesec.cz/clanky/pozor-na-dcc-u-drobne-platby-kartou-byl-rozdil-temer-320-kc-za-nic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Ja venku nikdy nevybiral, vzdycky cash a kde to jde platim kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 3 minutami, ragu napsal: Terminál ti nabízí výběr. Teda pokud to za tebe obsluha nepotvrdí, pak je to těžký. Takže dávat bacha. Zatím se mi to ale stalo jen v Polsku a ty volby jsem si vsimnul. https://www.mesec.cz/clanky/pozor-na-dcc-u-drobne-platby-kartou-byl-rozdil-temer-320-kc-za-nic/ Díky...vyvarovat se dcc. A je to poznat na tom terminálu? Tam se přece ukáže částka v eurech,co mám platit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Díky...vyvarovat se dcc. A je to poznat na tom terminálu? Tam se přece ukáže částka v eurech,co mám platit...Ukáže, musí, vtip je c tom že když to obsluha potvrdí za tebe a ty si nevšimneš, je to blbý. Nabídne se ti volba konverze, něco jako tady.https://www.mfcr.cz/cs/soukromy-sektor/bankovnictvi-a-platebni-sluzby/bankovnictvi/aktuality/2018/upozorneni-na-sluzbu-dynamic-currency-co-32383 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Takže pamatovat dcc no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 (upraveno) . Upraveno 6. července 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Jak to nešustí v kapse tak jsem v nervech Tvoe to je ojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 5 hodinami, hopa26 napsal: gustaf Slušnej ojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se