DavidLC Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Máme to taky a ventil zap/vyp tam je, není někde ve zdi, dvířka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 V 21. 7. 2021 v 17:34, Gustaf napsal: Potřebuju nějakej v pravo bez šuplíku sem zjistil, páč v těch místech mám zásuvku... takže tenhle typ bude vyhovovat. Určitě na něj půjdu mrknout... Gusto neblazni, vždyť fakt nikdy nic dělat nebudes a na nějaký pokusy ti ten tvůj výběr úplně stačí, fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 před 5 hodinami, vwtyp11 napsal: Gusto neblazni, vždyť fakt nikdy nic dělat nebudes a na nějaký pokusy ti ten tvůj výběr úplně stačí, fakt Sem kopyto a levej...nebudu, no ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Ahoj vsem, zakladal jsem na to vlákno ve foto galerii ale zustalo bez odezvy - poraďte mi prosim: vyfotim mobilem fotku, upravim v Snapseedu, zmensim velikost ve FotoResizeru - a razem je to hnus, strasna ztrata kvality. Zkusil jsem i jine aplikace na zmenseni fotek, ale to same. Jak zmensujete fotky vy, co mate tak hezke fotky? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 (edited) před 25 minutami, kdojinej napsal: Ahoj vsem, zakladal jsem na to vlákno ve foto galerii ale zustalo bez odezvy - poraďte mi prosim: vyfotim mobilem fotku, upravim v Snapseedu, zmensim velikost ve FotoResizeru - a razem je to hnus, strasna ztrata kvality. Zkusil jsem i jine aplikace na zmenseni fotek, ale to same. Jak zmensujete fotky vy, co mate tak hezke fotky? diky IrfanView (v mobilu úpravy většinou stojí za prd, přestal jsem používat, v PC jinak používám Zoner) přidávám pro posouzení originál 3648x1680 a Irfanem zmenšený na 800x368 Edited August 6, 2021 by Lynx12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 (edited) Používám léta XnView, IrfanView jsem taky dlouho používal, obojí mohu doporučit. Na PC teda. Edited August 6, 2021 by geometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 A co na mobilu, prosim? V pc si poradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Lightroom i v neplacené verzi umí export s plnou kontrolou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Snapseed. Abych nebyl OT, poprosím o radu ohledně trávníku. Měl jsem ho celkem fajn, je to cca 4mesice od zasetí a v trávě jsou zazloutle listy. Poslední dobou mě přijde, že ani neroste tak jako předtím. Ikdyž docela prší. Jen ty tmavší fleky. Nevíte někdo příčinu? Hnojim granulema jednou měsíčně...jak byly sucha, tak sem on den zalejval, ale to asi nebylo dostatečně, když porovnam s deštěm. Sere mi to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Nehnoj tolik. Na jaře a na poduzim rozhoď přiměřeně NPK a to je vše. Přemokřeno nebo plísně nemáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 před 16 minutami, Tom4 napsal: Nehnoj tolik. Na jaře a na poduzim rozhoď přiměřeně NPK a to je vše. Přemokřeno nebo plísně nemáš? Ok, v návodu píšou jednou měsíčně, tak házím jednou měsíčně. Je fakt, že je tu hodně jílovitá půda, ale předtím jsem sekal 2x týdně jak to rostlo a teď nic. Plísně asi ne, možná premokreno, jak Ted hodně pršelo a do ty jílovitý pudy se špatně vsakava.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Vypadá i řídký, a ta žlutá může být spálené od hnojiva. Je srpen, to moc nevymyslíš, hezky v září vertikutace, dopískovat a dosít, před zimou bude v kondici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Před hodinou, Tom4 napsal: Vypadá i řídký, a ta žlutá může být spálené od hnojiva. Je srpen, to moc nevymyslíš, hezky v září vertikutace, dopískovat a dosít, před zimou bude v kondici. Ok, díky... zkusím....jj je nějakej posranej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 před 18 hodinami, prischera napsal: Lightroom i v neplacené verzi umí export s plnou kontrolou. Diky prischero! pomohlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakerss007 Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Ahoj, v ramci SVJ resime zmenu spravcovske firmy. Po vseljakych zkusenostech z teto branze, budu moc rad za doporuceni firmy, ktera dovede spolehlive fungovat pro nase spolecenstvi. Jedna se o mensi novy bytovy dum (17 partaji) v oblasti Praha (jihozapad). Predem dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Nazdar, je tady někdo, kdo má zkušenost s oficiálním parkováním na dnech NATO? Řeším kde se tam vlastně parkuje a jak daleko je to pak na místo. Chcem tam jet se synem, takže chci parkovat co nejblíž to jde (i za cenu kolon). Z oficiální mapy se toho moc poznat nedá, ideální by bylo kdyby mně to přímo někdo vyznačil do mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevill Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 Je tu někdo z Vodafonu, kdo by mi mohl pomoct k tarifu za nějaký rozumný peníze? Platím 8 stovek měsíčně a jsem věčně bez dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 (edited) V 20. 8. 2021 v 7:53, Paw napsal: Nazdar, je tady někdo, kdo má zkušenost s oficiálním parkováním na dnech NATO? Řeším kde se tam vlastně parkuje a jak daleko je to pak na místo. Chcem tam jet se synem, takže chci parkovat co nejblíž to jde (i za cenu kolon). Z oficiální mapy se toho moc poznat nedá, ideální by bylo kdyby mně to přímo někdo vyznačil do mapy Na parkoviště tě navedou, parkuje se na letišti, pokud chceš zaparkovat tak abys tam byl před 8 ráno a i tak budeš čekat hodinku ve frontě. Letos pozor, je omezena kapacita na 40tis. lidí a bude nutné si koupit za 15 Kč vstupenku přes Ticketportal, prodej bude od pátku. Parking tuším byl za kilo na celý den. Jinak sjedes z dálnice, exit 336, po silnici 464 až na kruháč před letištěm, po ulici podél letiště, jmenuje se Gen. Fajtla, už tam budeš popojíždět ve frontě, na mapě žlutá, černě označen parkplatz. Po zaparkování (nejezdi moc dozadu, nebo se extra projdeš), musíš to obejít za ranvejí podél plotu - označeno modrou, tam je teprve vstup. Stejnou cestou pak zpět k autu, opět procházka po té modré. Výjezd, abys nebyl překvapen je jinudy, vyznačeno oranžovou, vyjíždí se po polní cestě. Edited August 22, 2021 by Tom4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts