eskimak Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Priatelia, idem na par dni do CR. Okrem vyplnenia standardneho formulara pred prichodom, tykaju sa ma ako ockocaneho nejake povinnosti alebo obmedzenia (miesto zdrziavania sa, testy atd.)? Nechce sa mi citat ten 20+ stranovy vyplod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 (upraveno) Snad len; vyhybaj sa clenom, ktorych si tu sem tam nasral prdel, ne Upraveno 5. prosince 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 ještě že je tam ta čárka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Snad len; vyhybaj sa clenom, ktorych si tu sem tam nasral prdel, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Prosim, dokazete me nasmerovat na nekoho/nekam, kde by byli ochotni mi udelat/vyfouknout netradicni 0,3 sklo na pivo? Bez ryti, venovani, proste jen nejake pekne sklo na pivo, s uchem nejlepe, idealne 2 ks. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Čoveče ti nevim, pivní sklo je lité - tzn. udělat licí formu a odlít to, o tom dost pochybuju. Vyfouknout by to taky šlo, i když v tloušťce půllitru... no... A i na vyfouknutí musíš mít nějaký kadlub, který musí někdo udělat, tzn, zaměstnáš minimálně dva lidi kterým to musíš zaplatit - a při dvou kusech se to teda moc nevyplatí. Snad kdybys našel někoho kdo fouká něco podobnýho tvaru, vázy řekněme a přilípnul ti k tomu ucho, ale upřímně si moc neumím představit, že bys našel skláře, kterýmu by se tohle chtělo dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 19 hodinami, slabak napsal: Prosim, dokazete me nasmerovat na nekoho/nekam, kde by byli ochotni mi udelat/vyfouknout netradicni 0,3 sklo na pivo? Bez ryti, venovani, proste jen nejake pekne sklo na pivo, s uchem nejlepe, idealne 2 ks. Diky Na pivo půllitr https://www.sklenenyshop.cz/pivni-pullitry/nachtmann-pivni-pullitr-noblesse-0-5-l/?utm_source=dognet&a_aid=5abcdf953c303&a_bid=a7acd52b&chan=domovnabytek_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Dle mě je to taky nereálný... Vyber si z běžné produkce... Docela pěkný krýgly má teď Bernard, ale malý ucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Je mi jasne, ze by to byla velka prcanice, to odlevat, ale treba to nekdy nekdo pro nekoho jiz delal, zkusil jsem to. Souhlas, ze tohle nikdo jako melouch po praci delat nebude a kdyz nahodou ano, nezaplatim to. Odkaz na sklo nachmann znam, diky za nej, ale neni to ono. Zkousim i Aukro, Bazos atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Bernard - Karol Maier znam, pekny, ale idealne nelogovany. Tusim, ze nakonec skoncim u toho Bernardu, ten je celkem pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 To logo je poměrně malé, a ne hluboké, asi by šlo vybrousit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mám takový zadání od ženy. Na chodbě je pojistková skříň, kterou chce "zakrejt" zarámovaným plakátem. No moc se mi tam nechce vrtat, sice zkoušečka občas někde nepípne, ale nepřijde mi to moc přesvědčivý a nerad bych ty rozvody najebal. Existuje nějaký fakt spolehlivý chemický řešení - nalepení nějakýho háčku nebo tak něco, abych se tomu vrátní vyhnul? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mamut Maj běžně v Obi apod. https://www.denbraven.cz/produkt/mamut-glue-high-tack/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 (upraveno) Mamut samozřejmě vyřeší plno věcí. Taky záleží jak ten plakát bude těžkej aby to nevyrvalo omítku v jednom bodě přece jenom je to povrchový lepení. Když teda lepit, tak bych to zkusil rozložit na víc háčků aby se rozložila ta váha toho plakátu. U vrtání (mám detektor) ale kolikrát kde si fakt taky nejsem jistej a když to nejde jinak (jinam), tak vrtám fakt jemně po kouskách a kontroluju. Upraveno 12. prosince 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Díky, váha je cca 2,5 kg. To rozložení na dva háčky by mohlo bejt OK, to snad tem Mamut udrží. Jinak jak jsem psal, mám taky deketor, ale tady to místo je zrovna dost problematický a nerad bych si ve snaze vyhovět ženě nadělal nějakou větší paseku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 7 let mam mamutem přilepený cca 10kg těžký zrcadlo v koupelně, bo sem taky tenkrát nechtěl vrtat. 2.5kg to unese jako howno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 To je jasný, ale to máš přílepený na dlaždičkách (předpokládám). Na vomítce je to trošku jinak. Nedávno sem sundaval podlahovou lištu zalepenou ke zdi mamutem a šlo to jak pomásle, právě že to bylo na tý vomítce co jí vzal mamut sebou ani nekladla vodpor , takže bych byl na to trošku opatrnější . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 No právě, že to bude na omítku, tak mám trochu respekt. Ale jak jsem psal, celkem 2,5kg rozložený na dva háčky snad bude OK. Nicméně když už jsme u toho, tak ještě tip na nějaký háčky? Do pytle, to si musí vymyslet takovou kravinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 (upraveno) před 5 hodinami, warann napsal: Mám takový zadání od ženy. Na chodbě je pojistková skříň, kterou chce "zakrejt" zarámovaným plakátem. No moc se mi tam nechce vrtat, sice zkoušečka občas někde nepípne, ale nepřijde mi to moc přesvědčivý a nerad bych ty rozvody najebal. Existuje nějaký fakt spolehlivý chemický řešení - nalepení nějakýho háčku nebo tak něco, abych se tomu vrátní vyhnul? Díky. Dej to na neodymový magnety. Jestli má pojistková skříň plechový dvířka. A jestli nemá tak přišroubuješ plíšky na plastový dvířka. Upraveno 12. prosince 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Když u tý pojistkový skříně sundáš všechny krytky, tak bys měl vidět odkud tak všechny kabely vstupují. Většinou tam je hlavní přívod a pak pár výstupů. podle toho bych se rozhodl vrtat/nevrtat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se