Jump to content

Dotazy - pelmel

ricous

Recommended Posts

před 56 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Jj, to me taky napadlo. Ale odezva je, ze to chce na adresu. 

Nic. Poradim si jinak. Holt tu postu zacaluje nebo ma utrum. Co se budu rozcilovat 😎

Občas něco koupim z ebay-kleinanzeigen.de .. když zjistěj odkud si tak se s tebou nechtěj ani bavit, když jim řekneš že máš účet vedenej v DE a peníze pošleš dopředu tak se baví, ale poštu do ČR si říkaj vždycky minimálně 15 eur, typicky 17-20-25 .. a předtim ještě spoustu keců o tom že to do ČR neposílaj a jestli nemáš někoho v DE komu by to poslali ... takže asi tak. Jinak nejochotnější sou z bavorska dle mých zkušeností.

před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal:

Jj, to me taky napadlo. Ale odezva je, ze to chce na adresu. 

Nic. Poradim si jinak. Holt tu postu zacaluje nebo ma utrum. Co se budu rozcilovat 😎

Tak buď to chce a zaplatí si poštovné na adresu nebo bude mít levnější poštu a kousek si pro to sjede, ne?

Funglovky nebo použité?

Já používám jauce.com - to jsou stránky umožňující nákup na Yahoo aukcích a na několika dalších webech. Sice tam člověk musí dát pozor na to, jak cena naskáče po započtení všech poplatků, ale občas člověk narazí na prima věci.

Mozna nejakej merici pristroj na hluk / emise za jizdy. Nejake testovaci zarizeni. Mas i RZ? Pokud se z verejne databaze da zjistit ze auto je nepojistene, muze patrit ozbrojenm slozkam (nebo jinym slozkam), pak by se dalo mozna pozadat o info dle 109

Pánové zdravím, mám tu dotaz od jedné klientky z práce, kterej je úplně mimo můj obor. Nenašel by se mezi námi znalec umění, bazarista či odhadce? Potřebuji ocenit či spíše říci, zda se jedná o originál obrazu? Pokud zde někdo je, prosím SZ ( paní je 80, je na vozíku a manželka k ní chodí uklízet, takže jsem přislíbil, že se pozeptám ). Děkuji

Nepojede někdo do Curychu nebo Bernu? Nespěchá to klidně do konce roku. Případně nemá nikdo dobrého známého švýcara,který sem pravidelně jezdí?

Pokud ano blíže v SMS.

Edited by Conrad

před 3 hodinami, M.K. napsal:

@Conrad Zkus to pro větší impakt i tady:

Dík za radu je to tam