Gustaf Posted April 27, 2023 Report Share Posted April 27, 2023 před 37 minutami, mamut napsal: Kolega měl stejné trápení jako ty, volal na poštu a tam mu řekli ať si s tím nedělá hlavu. Mají tam prý nějaký bug v systému, a ten náhodně posílá tuto zprávu na všechny zásilky ze zahraničí. Má to ignorovat a nic nevyplňovat, zásilka mu normálně dorazila. Super....kadim na to. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 před 12 hodinami, Sněhulák napsal: Ahoj, podařilo se mi v letadle do Švýcarska nechat plnou peněženku. Ztráty a nálezy na letištích přítelu a odletu, PČR a Švýcarská policie nic. OP a řidičák nahlášen jako ztracený ihned po přítelu domů cca 48 hodin po ztrátě. Schválvně jsem platební kartu nezablokoval, ale změnil limity na nulu, abych viděl, zda se ji někdo pokusí použít a nic. Otázka: Existuje reálná možnost zjistit, zda moje doklady někdo nezneužil? Nějak mi to tu zapadlo, tak to, s dovolením, posunuju dopředu. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artesia Posted May 22, 2023 Report Share Posted May 22, 2023 Zdar borci, kolegyně kupuje auto - Seat Arona - v nabídce je uvedeno "Cena platí při doložení cílové skupiny Věrný zákazník koncernu VW". Nevíte, prosím, co se za tím skrývá a jaké jsou podmínky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Měl bych takový všetečný dotaz, proč je v prodeji už delší dobu tolik MoonSwatch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Protože plasty se mají recyklovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 (edited) A nedávat do hodinek? Edited May 23, 2023 by Kotlick Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Včera u piva jsme s kamarádem řešili jak je to s kontrolami ze strany zaměstnavatele a taky ze strany “sociálky”. Já mám za to, že v prvních 14 dnech chodí kontroly od zaměstnavatele a až poté “sociálka”. Kamrád totiž bydlí v podnájmu a nemá tam schránku ani zvonek se jménem. Máte zde někdo přehled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Před hodinou, moco napsal: Včera u piva jsme s kamarádem řešili jak je to s kontrolami ze strany zaměstnavatele a taky ze strany “sociálky”. Já mám za to, že v prvních 14 dnech chodí kontroly od zaměstnavatele a až poté “sociálka”. Kamrád totiž bydlí v podnájmu a nemá tam schránku ani zvonek se jménem. Máte zde někdo přehled? Ano, prvních 14 dnů náhradu mzdy vyplácí zaměstnavatel, takže ten, od 15. dne pak ČSSZ. To, že nemá schránku ani zvonek, jde bohužel k jeho tíži. Co mobil, ten má? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Snad nepíšu blbost, ale je odpovědností čerpajícího umožnit kontrolu. Na lístečku může být napsáno zvoňte na zvonek se jménem XY nebo může být uveden mobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Pokud vím, že to mám doma takto, tak napsat co nejvíce info do nem. lístku. Popř. info zaměstnavateli. Nemoc. lístek je bezpečnější, protože jde i na socku. Mám pocit, že kdysi se dalo napsat čerpání i na jinou než trvalou adresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Díky za reakce, myslel jsme si to podobně. Kamarád je poučen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Asi dotaz lamy, vím že je gůgl, ale má někdo zkušenost s dobrým přímotopem, asi přenosný. Kancl je vlhký, chladný a infra co máme je fajn, ale.... jsou chvíle kdy to nestačí. Něco co maká a ne.ere se. Cena je až na druhém místě. Díky za případné popostrčení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Něco se řešilo tady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Před hodinou, Paw napsal: Něco se řešilo tady. jj, díky, radiator asi nepotřebuju, předpokládám že to je na delší čas. Potřebuju rychle nafunět, podpora infrapanelů. Takže asi přímotop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 Poptám se tu. Našel by se mezi námi zámečník - nástrojář? Potřebuji nechat vyrobit dva úchyty, malé. Podrobnosti po sz, nebo mailem. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 Zdarec. Mam dotaz. Potreboval bych poslat balicek do Rakouska. Obyc malej do pul kila, ani ne, a aby to nestalo nesmysl. Hodnota balicku bude do 1000kc, takze davat za dopravu 500kc se mi nechce. Neco jako zasilkovna treba, ktera umi vychod ale Rakousko ne. Mate nekdo nejaky tip? Rychle, levne, kvalitne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 Zkoušel jsi, co ti najde zaslat.cz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 (edited) Ted jsem zkusil. Gls za 340 a dpd za 360 cca. To je furt hodne. Do madarska me to stalo 150 pres zasilkovnu. A tohle je kousek za hranicema a stoji to 2x tolik.. Zasilkovna Rakousko umi, ale jen pro zivnostniky jestli jsem to dobre pochopil. Edited June 1, 2023 by Lucky Lucaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 2, 2023 Report Share Posted June 2, 2023 před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Ted jsem zkusil. Gls za 340 a dpd za 360 cca. To je furt hodne. Do madarska me to stalo 150 pres zasilkovnu. A tohle je kousek za hranicema a stoji to 2x tolik.. Zasilkovna Rakousko umi, ale jen pro zivnostniky jestli jsem to dobre pochopil. Jestli je to za hranicema, tak pošli na výdejní místo u nás nebo zbox a dotycnej si pro to sjede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted June 2, 2023 Report Share Posted June 2, 2023 (edited) Jj, to me taky napadlo. Ale odezva je, ze to chce na adresu. Nic. Poradim si jinak. Holt tu postu zacaluje nebo ma utrum. Co se budu rozcilovat Edited June 2, 2023 by Lucky Lucaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts