geometr Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 (upraveno) @morepower Jojo, o tramontině A dík! Upraveno 21. července 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Tak kluci, ještě jednou díky! Vzal jsem tu X21, už je v robotě a je to fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Tak super! At se Ti dilo dari a dalsi pak budes na bolava zada potrebovat tenhle krem...:-D... https://muaystore.cz/creams/krem-namman-muay-100g/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 I to je možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Prosímvás, nevíte někdo jestli je pořád možné navštívit manufakturu Glashütte? Jedu tím směrem a rád bych se tam mrknul, ale na stránkách jsem možnost objednání prohlídky nenašel. Ale možná jen neumím hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 (upraveno) Prosim o radu zdejší odborniky z reklamní branže. Kamarádka, bývalá modelka, na konci devadesátých let točila nějaké reklamy, které by ráda měla uložené. Točilo se to u nás a ve Francii, ale reklamy nebyly pro český trh. Hotely, alkohol, nápoje, klipy pro hudebni skupiny atd. Chtěl bych jí udělat radost a ta videa někde vyšťourat, ale mé vyhledávací schopnosti selhaly. Jak byste takový problém řešili vy? Potřebuju jen nasměrovat. Děkuju moc @emef @Frantik Upraveno 31. července 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 V 25. 7. 2023 v 9:35, Klotzman napsal: Prosímvás, nevíte někdo jestli je pořád možné navštívit manufakturu Glashütte? Jedu tím směrem a rád bych se tam mrknul, ale na stránkách jsem možnost objednání prohlídky nenašel. Ale možná jen neumím hledat... https://www.uhrenmuseum-glashuette.com/ihr-besuch/anreise/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 8 hodinami, martar napsal: Prosim o radu zdejší odborniky z reklamní branže. Kamarádka, bývalá modelka, na konci devadesátých let točila nějaké reklamy, které by ráda měla uložené. Točilo se to u nás a ve Francii, ale reklamy nebyly pro český trh. Hotely, alkohol, nápoje, klipy pro hudebni skupiny atd. Chtěl bych jí udělat radost a ta videa někde vyšťourat, ale mé vyhledávací schopnosti selhaly. Jak byste takový problém řešili vy? Potřebuju jen nasměrovat. Děkuju moc @emef @Frantik Todle bude těžký. Jediná šance je podle mě zkusit zjistit, kdo to točil – ideálně jaká agentura a jaká produkce. A od toho se pak odvíjej konkrétní jména tvůrců s egama, co si dělaj pomníčky takže režie, creative director, copywriter atd. Podle konkrétních jmen by se pak teoreticky dalo podívat, jestli nemaj někde nějaký svoje zapadlý portfolia na YT, vimeo, osobní weby a tak, kde by se to možná dalo neoznačený dohledat. Víc asi neporadim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Mě se kolikrát vyplatilo se zeptat přímo, než někde něco hledat oklikou, takže bych taky oslovil přímo agenturu, která to točila. Kolikrát jsem byl překvapenej ochotou a to šlo o prkotiny. Stejně tak bych oslovil i tu společnost pro kterou ta reklama byla točená. Tam bych viděl větší šanci, že by byla dohledatelná. Přece jenom když ti někdo vyrobí reklamu na tvojí firmu, to si přece uložíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Náhodou super, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Potřeboval bych poradit. Babi s dědou měli remosku. Rádi by se k ní vrátili. Máte, znáte, užíváte nškdo? Případně jakou. Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 https://shop.remoska.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 1 hodinou, VS napsal: https://shop.remoska.eu/ Máš i zkušenosti, doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Používáme remosku na chalupě, jen asi nejsem schopen určit typ. Kupovali jsme asi před 8 lety, štítek tam nemám. Ale to víš, já toho v ní moc nenavařím:-D. Ale paní si jí chválí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Táta používá tu starou hliníkovou,ale myslím, že lepší by byla bytelnější, rozuměj silnější stěny spodního dílu,jinak osobní zkušenost s novými typy nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Děkuji za příspěvky. Hliníkovou znám z dětství. Uvidíme, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Ad remoska, taky jsem to resil - aktualni typy nejsou bohuzel kompatibilni s puvodnima. Delaji malou a velkou (prumer) a ta mala je mensi a ta velka vetsi, nez ty bezne puvodni. Pritom jeste par let zpet delali modermi nerezove/teflonove, co na stare pasovaly. Asi hajzlovina tlacit lidi do novych. Chtel jsem novou - dostal jsem od nasich tu posledni, co jeste pasovala na stare, na chate mam jedno viko stare + 3 Al misy, na chalupe 2 vika stare a 3 Al misy, takze s tim uz nejak vyziju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Panove, resil nekdo zbaveni se sršňů? Prijel jsem tedka na chatu a zjistil jsem, ze se mi usidlili v mistnosti, mezi podhledem a stropem. Je tam cca 3cm prostora. Bzucelo uz to tam podezrele pred tydnem, ale ted prokousali podhledem (z hobry) diru velikosti maleho taliřku do mistnosti. Soused, co je vcelar, mi to tedka vystrikal sprejem (bohuzel jen beznym Biolitem, nic lepsiho jsme nemeli) a nacpal do te diry hadr. Par srsni padlo, ale jinak to tam bzuci vesele dal; srsni maji primarni vchod z pudy, takze zrejme bude nutno zavolat najekeho profi deratizatora (uvidim zitra, jestli nepochcipaj / neodstehuji se); ma nekdo tip na nekoho schopnyho v okoli Prahy? Na webu je toho vicero, ale pokud ma nekdo osobni tip, budu rad. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 před 26 minutami, odjinud napsal: Panove, resil nekdo zbaveni se sršňů? Prijel jsem tedka na chatu a zjistil jsem, ze se mi usidlili v mistnosti, mezi podhledem a stropem. Je tam cca 3cm prostora. Bzucelo uz to tam podezrele pred tydnem, ale ted prokousali podhledem (z hobry) diru velikosti maleho taliřku do mistnosti. Soused, co je vcelar, mi to tedka vystrikal sprejem (bohuzel jen beznym Biolitem, nic lepsiho jsme nemeli) a nacpal do te diry hadr. Par srsni padlo, ale jinak to tam bzuci vesele dal; srsni maji primarni vchod z pudy, takze zrejme bude nutno zavolat najekeho profi deratizatora (uvidim zitra, jestli nepochcipaj / neodstehuji se); ma nekdo tip na nekoho schopnyho v okoli Prahy? Na webu je toho vicero, ale pokud ma nekdo osobni tip, budu rad. Diky. Mám zkušenost se sršni, když si jich nebudeš všímat, oni si tebe taky nebudou vsimat. Sršni jsou užiteční. Budeš na chatě bez much a ovadů. Pokud mají vyletovy otvor vysoko na pude, tak je nech žít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Ja je mam na pude cca kazdy rok, coz mi nevadi, resp. to neresim. Ted ale maji druhy vyletovy otvor do loznice, cca 1,6 m nad posteli (nizke stropy a vysoke postele) + jsem alergicky na vceli/vosi stipnuti, takze to resit bohuzel budu muset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se