Strocek Posted June 10, 2023 Report Share Posted June 10, 2023 Taky jsem na něj narazil při gůglování a mám ho v merku, ale není nad doporučení z osobní zkušenosti. Mám ještě jeden tip u Rokycan. Každopádně díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Před lety tu tuším v Humoru proběhlo staré video, kde dva kluci v obýváku dělají trik s ubrusem, jeden ho podtrhne pod talířema a skleničkama, přitom vrazí do druhého za sebou a odmrští ho na obývací stěnu s akvariem, která následně na jednoho z nich spadne. Totální destrukce... Nemáte ho náhodou někdo uložený? Nebo odkaz? Zaboha ho nemůžu najít tady ani přes gúgl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 před 5 minutami, martar napsal: Před lety tu tuším v Humoru proběhlo staré video, kde dva kluci v obýváku dělají trik s ubrusem, jeden ho podtrhne pod talířema a skleničkama, přitom vrazí do druhého za sebou a odmrští ho na obývací stěnu s akvariem, která následně na jednoho z nich spadne. Totální destrukce... Nemáte ho náhodou někdo uložený? Nebo odkaz? Zaboha ho nemůžu najít tady ani přes gúgl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Jooo! Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Tady je k tomu i nějaké povídání, kdyby měl někdo obavy o život klučiny. https://www.vice.com/de/article/dygazv/viraler-tischdeckentrick-was-wurde-aus-michel-und-sven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Pánové, potřeboval bych tip na nějaký servis v Brně, kde by mi udělali něco jako servisní prohlídku Octavie, pojedu s ní do Chorvatska a rád bych eliminoval možné průsery po cestě. Koukal jsem na dva autorizované servisy Škoda, ale jsou to jen samé výkřiky z temnot jak jsou úžasní a abych si uzavřel smlouvu na předplacené prohlídky a podobné ptákoviny. Poradíte mi něco použitelného a nejlépe prověřeného, kde mi udělají diagnostiku, zkontrolují jestli elektronika funguje jak má a podobně? Proti autorizovanému servisu nic nemám, jen konstatuji, že ty, na jejichž stránky jsem se koukal, mě nepřesvědčily. Díky za každý nápad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artesia Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Ahoj, zkus pana Richtárika: 739 270 711, Brněnská 23, Střelice https://sautoservis-car-service.business.site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted June 13, 2023 Report Share Posted June 13, 2023 Díky za tip, prubnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 Končí mi fixace na hypotece, jaký úrok je dnes považováný za dobrou nabídku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 před 8 hodinami, Hasňa napsal: Končí mi fixace na hypotece, jaký úrok je dnes považováný za dobrou nabídku? Záleží na x faktorech, především době fixace. Pokud máš někde dobrou historii, bonitu a používáš (pro banku) zajímavé produkty, tak dobrý úrok je cca 5,5 %. Na 5,7 - 5,8 % se dostaneš skoro všude. Sám budu příští léto refinancovat menší hypo na dnešní optikou to vidím tak, že prioritně vezmu krátkou fixaci a desetinky v úroku řešit až tak nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 (edited) V 12. 6. 2023 v 12:04, Klotzman napsal: Pánové, potřeboval bych tip na nějaký servis v Brně, kde by mi udělali něco jako servisní prohlídku Octavie, pojedu s ní do Chorvatska a rád bych eliminoval možné průsery po cestě. Koukal jsem na dva autorizované servisy Škoda, ale jsou to jen samé výkřiky z temnot jak jsou úžasní a abych si uzavřel smlouvu na předplacené prohlídky a podobné ptákoviny. Poradíte mi něco použitelného a nejlépe prověřeného, kde mi udělají diagnostiku, zkontrolují jestli elektronika funguje jak má a podobně? Proti autorizovanému servisu nic nemám, jen konstatuji, že ty, na jejichž stránky jsem se koukal, mě nepřesvědčily. Díky za každý nápad. Tenhle dotaz mě inspiroval Skončila mě záruka u Kodi aqa jezdil jsem do autorizovaného servisu a nyní hledám kvalitní servis v Praze. Neděje se nic akutniho.Má někdo tip? Dík za něj předem Edited June 29, 2023 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 před 9 hodinami, Hasňa napsal: Končí mi fixace na hypotece, jaký úrok je dnes považováný za dobrou nabídku? Mě končí příští rok v říjnu fixace....no, teď nám úrok 1,94%. Trochu se desim, co přijde. Ale snad se to nějak ustálí.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Partak to resil nekdy v breznu/dubnu a zbyva mu doplatit uz jen neceleho pul mio. Mel taky pod 2%. Uroky peklo a fixace taky. Nakonec ma jen na rok, ze to pristi rok zkusi znova, nebot mu davali vsude treba 6,5% na 5 let a tak. Ze uz mu zbyva jen "malo" zaplatit. Na ten rok ma nejakych 6,9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Ty vole, to už si měl raději půjčit na Zonky))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Tyvle 6,9....masakr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 No, "jeho" banka byla nekde na 7,5. A za ten vypis hyposky, co chteli v druhe bance (2xA4), dal litr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Záleží na x faktorech, především době fixace. Pokud máš někde dobrou historii, bonitu a používáš (pro banku) zajímavé produkty, tak dobrý úrok je cca 5,5 %. Na 5,7 - 5,8 % se dostaneš skoro všude. Sám budu příští léto refinancovat menší hypo na dnešní optikou to vidím tak, že prioritně vezmu krátkou fixaci a desetinky v úroku řešit až tak nebudu.No, historii u všech bank mám bezchybnou, hypo mám u Money a nabídli mi jako že "zvýhodněnou" vzhledem k historii 5,89 na pět let s tím, že bez toho jakože "bonusu" by dali 6,59. Žádná sláva, ale poradkyně tvrdí, že lepší to jinde bude o málo, plus trable s přechodem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Mě končí příští rok v říjnu fixace....no, teď nám úrok 1,94%. Trochu se desim, co přijde. Ale snad se to nějak ustálí....Mám 2,2 a končí mi to teď v září. Obecně nějak všichni tvrděj, že se to jakože dolů moc neustálí vzhledem k dluhu, inflaci a recesi. Tak nevím, žádnej mejdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Před hodinou, Hasňa napsal: před 12 hodinami, Gustaf napsal: Mě končí příští rok v říjnu fixace....no, teď nám úrok 1,94%. Trochu se desim, co přijde. Ale snad se to nějak ustálí.... Mám 2,2 a končí mi to teď v září. Obecně nějak všichni tvrděj, že se to jakože dolů moc neustálí vzhledem k dluhu, inflaci a recesi. Tak nevím, žádnej mejdan. No, tak to už se moc těším.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zacik Posted June 30, 2023 Report Share Posted June 30, 2023 na Slovensku po mesiacoch kontinualneho zvysovania urokovych sadzieb, prva banka znizila ...sice len o 0.15 percentualneho bodu, ale znizila. Zeby svetlo na konci tunela?? P.S. mam dve hypo, obe fix 10r za 1,19, takze som vysmiaty bastard a mozem toto divadlo pozorovat z prvej rady s pukancami v ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts