Xenomorfus Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Taky Allegro. Skoro furt. To same co u nas a levneji. Dokonce mi i prodejce volal, ze to bude posilat az za dva dny a pak mi volal znova, ze uz to poslal. A nebo veci, ktere uz u nas nejdou volne koupit. Roundap flex kuprikladu. A jak pise Afri, z Polska nakupuju obecne vetsinu veci roky a pohoda. Rozhodne lepsi zkusenosti nez treba s Alzou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 před 18 minutami, African napsal: A proč ne, Mall je lepší? Já s nimi jen tu nejlepší zkušenost, a když vidím jak nás tady s cenami dnes a denně zkouší co vydržíme, tak tam defakto nakupuji furt. A vlastně nejenom na Alegru, ale na polských eshopech celkově lepší ceny, pohodový servis. ... bral jsem nerez ledničku Liebherr z Polska. ČR přes 50 tis. Polsko polovina. Koupit v PL a recenzovat na ČR eshopu zboží se 100% a vyšší přirážkou je sice cool, ale já to sponzorovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Taky s alegrem nemám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 před 1 hodinou, Jehlan napsal: ... bral jsem nerez ledničku Liebherr z Polska. ČR přes 50 tis. Polsko polovina. Koupit v PL a recenzovat na ČR eshopu zboží se 100% a vyšší přirážkou je sice cool, ale já to sponzorovat nebudu. Přesně Hodně eshopů pouze přeprodává zboží nakoupené výhodně v Polsku, a navíc je kolikrát vydává sprostě za České. Ale i kamenné obchody konec konců, mě takhle borec naučenou písničku v SIKO prodejně ať obklad v žádném případě z Polska, že je to nekvalitní a před obchodem palety napáskovaný všehno Made in Poland Tak jsem to nafotil, jel tady 30km za hranice a koupil úplně stejný produkt jak píšeš o polovinu levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 (upraveno) před 4 hodinami, African napsal: A proč ne, Mall je lepší? Já s nimi jen tu nejlepší zkušenost, a když vidím jak nás tady s cenami dnes a denně zkouší co vydržíme, tak tam defakto nakupuji furt. A vlastně nejenom na Alegru, ale na polských eshopech celkově lepší ceny, pohodový servis. Ne neni, stejně jako CZC dnes, všechno je to Allegro - polský přeprodávači Škoda Mallu a hlavně CZC.cz. Upraveno 27. června 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Zlatí Poláci na Allegru - mě dneska do běla vytočili amatéři na Smarty.cz . Nějaký managörský hňup tam zjevně stanovil budovatelský cíl "do prázdnin nasadit nový web", na který se ovšem s původním účtem nedá přihlásit. Objednávku na "legacy webu" úspěšně autorizovanou jejich 3D-secure platební bránou nebyli schopní zaúčtovat, v bance mi v jejich prospěch visí blokace, zatímco zboží se blbečkové ani nenamáhali zarezervovat - a komunikace s infolinkou byla jak s retardovaným robotem. Takže storno - a dle doporučení ČSOB zhruba týden čekat jestli si peníze stáhnou a vrátí (a případně reklamovat), nebo než blokace vyprší automaticky. Tuhle firmu už fakt nikdy více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Já furt nechápu, jak je někdo ochotnej poslat peníze dopředu, když ani neví, jestli to zboží vůbec vyexpedujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 (upraveno) Já už tam před koronáčem pár věcí bral a nikdy nebyl problém, ale tenhle amatérismus mě fakt dostal - asi nastoupila nová generace, uznávám že mě mělo varovat všudypřítomné "tykání" PS: Šlo překvapivě o hodinkovou věc, už je objednáno jinde s doručením do zítřka - a pochopitelně na dobírku, to jedno pivo navíc oželím Upraveno 27. června 2024 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Polské Allegro má za mě nejlepší algoritmus na vyhledávání zboží včetně nabídky podobných položek, srovnání cen a výběru cena vs. rychlost dopravy. Nebaví mě Heureka, je to opruz. Pokud něco hledám, tak je to nejjednodušší na Allegru. Nabízí to hodně možností jak u stejného zboží tak u podobných produktů. Proto je tam snadné nakupovat i menší věci na denní bázi. Už jsem to tu psal, nakupuju na polském Allegru s doručením do těch jejich paczkomatů nebo výdejen DPD, vše po cestě z práce. Doručení zdarma pro zásilky nad 45 Zl s programem Smart. Nakupuju všechno, fakt všechno už 4 roky. Na dopravách jsem ušetřil za tu dobu 4412 Zl (cca 24000 Kč). Problém byl za tu dobu jen 2 x u velmi levných věcí, kde jsem to ani neřešil, protože jsem to tak nějak čekal. Jednu dražší věc jsem vyreklamoval obratem, ovladač na zavlažování za cca 1000 Kč neměl prodloužení na BT, jako v popisu, tak jsem jim napsal, že u toho musím stát při programování a změnách, že to je na prd a poslat zpátky to nechci, protože mi uschne čerstvě vysetý trávník. Borci poslali obratem peníze zpět s omluvou a ať si ho nechám. Neberu tam velkou elektroniku, je to pro mě jednodušší přes Alzu a ceny taky nejsou vždy v PL nejlepší. Úspora při cca 10 Zl za zásilku - cca 110 zásilek ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 před 21 hodinami, geometr napsal: Ne neni, stejně jako CZC dnes, všechno je to Allegro - polský přeprodávači Škoda Mallu a hlavně CZC.cz. Mall nikdy nefungoval a myslím, že ani nikdy nevydělával prachy i přes investiční injekce. Proto to kluci prodali. CZC byla asi jediná funkční (a možná i zisková) věc v celém tom vehiklu. Allegro je klasický market place, kde prodávají jednotliví prodejci, ale velmi vyladěný stran funkcí, viz. výše. Často čtu v CZ stížnostech na Allegro, že dlouhé dodání, čínské šunty atd. No ale to je problém lidí, kteří klikají na netu bez toho aby si přečetli co a od koho to objednávají. Na Allegru je totiž dost čínských prodejců, kteří to odesílají přímo z číny. Ale vždy je to u produktu zmíněno, včetně doby doručení. Jde to i zafiltrovat atd. Prostě je třeba číst a neklikat bezhlavě na nejlevnější položky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 OK, díky za doplnění. Spíš mě to překvapilo, že mám výrobek vrátit do Polska, před tím, něž sme se dohodli, že jim to vrátim, mi nabídli 30% slevu, takže asi jako dobrý, dám jim ješta asi šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 (upraveno) Jen doplním - oním alternativním dodavatelem byl nakonec "Mall By allegro", v ještě nepravděpodobnější kombinaci s jejich "inhouse" kurýrem WE|DO, proklínaným "na všech internetech". Objednáno z hecu včera večer v 19:03 (s tím že jestli si to dopravce do rána nepřevezme nebo posune slíbený termín, rovnou to stornuju), na druhý konec republiky doručeno dnes v 11:03 Vím že je v Čechách tradiční móda ofrňovat nad čímkoliv z Polska (podobně jako si Angličani nikdy neodpustí "French Bashing"), ale minimálně v tomhle případě cítím posun správným směrem Upraveno 28. června 2024 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 V 22. 6. 2024 v 10:09, kolky87 napsal: Ten istí mám. A otvára sa mi. Neviem či to bude kusom, alebo zlým riešením pracky. Napíš ako bude na tom tvoj... Už dorazil, otvírá se v pohodě. Je teda docela těžkej (bytelnej) ač nevypadá na fotkách z netu. Uvidíme jak se bude nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Zas.aná digitalizace. Přihlašuju auto dovoz. Odevzdám německý papíry a čekám. Včera po deseti dnech vyzvednu RZ a malej ORV, velkej TP už nevystavujou. Teď kontroluju údaje na portálu řidiče a koukám, že mi tam zapsali jen jeden rozměr kol. V německým byly 20 i 19 palců, mám dvě origo sady 20 léto, 19 zima. Teď co? německý tp nevracej. Mám jako letět na dovozce, pálit čas, benzín a rozhazovat zdaněný tisícovky kvůli chybě zas.anýho státního ouřady? Nebo je možnost, jak zjednat nápravu nenásilnou cestou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 To není problém digitalizace, ale lempla úředníka. Zapíše jen povinné položky a vynechá ostatní, aby si ulehčil práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Z vlastní praxe vim, že je nejlepší to kout tam kde se to stalo, takže buď osobně nebo telefonicky. Každej úřad to má jinak stejně jako i ty postupy ač by měly bejt stejný, tak to kolikrát dělaj jinak, každýmu stačí jiný papíry atd. Takže bych tam normálně zavolal tam kde ti to vystavovali a sdělil jim co tě trápí a voni přesně řeknou co a jak. Teda takhle bych to udělal já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 (upraveno) No, jde mi o nápravu stavu věci. A papírovou kompletní verzi mi nevrátili. E: ob jeden výše Upraveno 2. července 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Jasně, ale tak bude to předpokládám někde uložený pod nějakou složkou. Předpokládám po nějakou dobu. Nehodili to hned do skartovačky ne nebo teda nevim, ale to ti přesně řekne ta bába na tom úřadě. E: Jakože to pod nějakým číslem jednacím musej evidovat. Upraveno 2. července 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Máš recht, hned jsem jí volal. Prej se na to mrkne a dá vědět. E: snad ty původní noty ještě neproběhly kotelnou. Upraveno 2. července 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Máme happy end, paní volala zpátky, že kolega tam ty 19ky nedopsal, ale měl. Opravila to obratem, někdy se vesmír usmívá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se