Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemá někdo prosím slevový kód na 5 % na Datart? Hodlám jim tam nechat dost peněz, tak by se to celkem hodilo :)

Posílají ho zákazníkům třeba ke svátku. Kdyžtak prosím poslat ve zprávě - děkuji!

Odesláno
  V 9. 2. 2025 v 8:28, Heky napsal:

Nemá někdo prosím slevový kód na 5 % na Datart? Hodlám jim tam nechat dost peněz, tak by se to celkem hodilo :)

Posílají ho zákazníkům třeba ke svátku. Kdyžtak prosím poslat ve zprávě - děkuji!

Rozšířit  

Zkoušels VIP účet? Nabízejí to banky třeba, občas tam mívám celkem zajímavý slevy.

Odesláno

Potřebuju za známýho konzultaci s daňařem, prosím do SZ

díky

Odesláno

Jj, VIP mám, jen jsem to potřeboval dostat ještě o kousek dolů - ale už to mám vyřešeno :) Díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Neumíte prosím někdo vyrobit stručný web na githubu? 3 stránky (domů, o nás, produkt). Povolené jsou editory kódu, zakázané redakční nástroje. Jde o školní úkol, nerozumíme tomu zadání ani za mák (pojmy jako css, favicon v repertoáru nemam).

Díky předem za SZ :)

Odesláno

To ti dneska vyplivne i chatgpt. Na githubu budeš mít akorát uloženej kód (je to repozitar a version control).

Odesláno

Hoši, mám prosbu... přijdu ke kuchyňský lince a na indukční desce louže oleje. Zjistili jsme, že olej vytekl z pístu, co zvedá a drží tu přední desku od digestoře. Lze to nějak někde repasovat/opravit nebo koupit nový? Nic nemohu najít. Jedná se odsavač par Franke. Díky 

Odesláno

Franke ty pisty nedela, hledej podle zastavbovych rozmeru, delky a sily (xx N) "nabytkovy pist" "nabytkova plynova vzpera", apod. Vyrobci treba ATM, GTV, Wireli, Hettich, atd....

Odesláno (upraveno)
  V 21. 2. 2025 v 20:20, Gustaf napsal:

No, nikde na netu nemůžu nic najít...zkusil jsem napsat přímo do Franke, tak uvidím, co napíšou....

Rozšířit  

Já ty nábytkové písty jezdím nakupovat sem https://www.demos-trade.cz/kontakty/

Není tohle ono ? https://www.mitdesignstore.com/1918-pistoni-a-gas-per-mobili-bm-156-247-nikel-perin.html

Upraveno uživatelem YPO
  • Like 1
Odesláno

@Xenomorfus tam nic jiného napsáno není. Takže vůbec nevím, jak zjistím rozměry. Navíc ani nevím, jak ten píst sundat z toho víka 🙈 

@YPO super... koukám, že jsou i v Plzni. Tak jestli se mi podaří píst nějak sundat a nezničit celou digestoř, tak bych ho tam mohl vzít a podle toho koupit.

IMG_20250222_100240.jpg

IMG_20250222_100219.jpg

Odesláno
  V 22. 2. 2025 v 9:10, horal napsal:

Je tam naklepnutý. Protikus je kulička. 

Rozšířit  

No, zkoušel jsem silou, bez kladiva...ale marně. Tak nějak jsem koukal na ten spodní kus, co jsem odšrouboval. Je vidět i směr, kterým by to mělo jít vytlačit, ale nic. Takže do toho máme jebnout kladivem?

Odesláno
  V 22. 2. 2025 v 9:43, filltos napsal:

Když koukám na YPO odkaz, tak tam je ta kovová "hruška" zvlášť, tak jestli ji nějak nevysunout odloupnout a pak by to mohlo jít 

Rozšířit  

Mám to.... úzkej šroubovacek a podrejpnout to....a už to šlo. Díky. Teď jen vybrat jakej to je....tu sílu v N

IMG_20250222_105354.jpg

IMG_20250222_105407.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...