Heky Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Nemá někdo prosím slevový kód na 5 % na Datart? Hodlám jim tam nechat dost peněz, tak by se to celkem hodilo Posílají ho zákazníkům třeba ke svátku. Kdyžtak prosím poslat ve zprávě - děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 2 hodinami, Heky napsal: Nemá někdo prosím slevový kód na 5 % na Datart? Hodlám jim tam nechat dost peněz, tak by se to celkem hodilo Posílají ho zákazníkům třeba ke svátku. Kdyžtak prosím poslat ve zprávě - děkuji! Zkoušels VIP účet? Nabízejí to banky třeba, občas tam mívám celkem zajímavý slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Potřebuju za známýho konzultaci s daňařem, prosím do SZ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jj, VIP mám, jen jsem to potřeboval dostat ještě o kousek dolů - ale už to mám vyřešeno Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Neumíte prosím někdo vyrobit stručný web na githubu? 3 stránky (domů, o nás, produkt). Povolené jsou editory kódu, zakázané redakční nástroje. Jde o školní úkol, nerozumíme tomu zadání ani za mák (pojmy jako css, favicon v repertoáru nemam). Díky předem za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února To ti dneska vyplivne i chatgpt. Na githubu budeš mít akorát uloženej kód (je to repozitar a version control). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Hoši, mám prosbu... přijdu ke kuchyňský lince a na indukční desce louže oleje. Zjistili jsme, že olej vytekl z pístu, co zvedá a drží tu přední desku od digestoře. Lze to nějak někde repasovat/opravit nebo koupit nový? Nic nemohu najít. Jedná se odsavač par Franke. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Koupit novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 59 minutami, Xenomorfus napsal: Koupit novy No, nikde na netu nemůžu nic najít...zkusil jsem napsat přímo do Franke, tak uvidím, co napíšou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Franke ty pisty nedela, hledej podle zastavbovych rozmeru, delky a sily (xx N) "nabytkovy pist" "nabytkova plynova vzpera", apod. Vyrobci treba ATM, GTV, Wireli, Hettich, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) Ok, mrknu.... nějaký výrobce tam je. Podle hledaní Itálie zkusím podle rozměru něco vyhledat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Rozmer, provedeni uchyceni a sila. Ta by tam mohla byt uvedena. Na takove dvirka to byva tak 50-80N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) před 12 hodinami, Gustaf napsal: No, nikde na netu nemůžu nic najít...zkusil jsem napsat přímo do Franke, tak uvidím, co napíšou.... Já ty nábytkové písty jezdím nakupovat sem https://www.demos-trade.cz/kontakty/ Není tohle ono ? https://www.mitdesignstore.com/1918-pistoni-a-gas-per-mobili-bm-156-247-nikel-perin.html Upraveno 22. února uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února @Xenomorfus tam nic jiného napsáno není. Takže vůbec nevím, jak zjistím rozměry. Navíc ani nevím, jak ten píst sundat z toho víka @YPO super... koukám, že jsou i v Plzni. Tak jestli se mi podaří píst nějak sundat a nezničit celou digestoř, tak bych ho tam mohl vzít a podle toho koupit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Je tam naklepnutý. Protikus je kulička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 6 minutami, horal napsal: Je tam naklepnutý. Protikus je kulička. No, zkoušel jsem silou, bez kladiva...ale marně. Tak nějak jsem koukal na ten spodní kus, co jsem odšrouboval. Je vidět i směr, kterým by to mělo jít vytlačit, ale nic. Takže do toho máme jebnout kladivem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Vůbec nevím jak na to....a určité to bude strašně jednoduchý.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Když koukám na YPO odkaz, tak tam je ta kovová "hruška" zvlášť, tak jestli ji nějak nevysunout odloupnout a pak by to mohlo jít 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Sundej to chromovaný víčko at to vidíš a vyklepni to, s citem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 9 minutami, filltos napsal: Když koukám na YPO odkaz, tak tam je ta kovová "hruška" zvlášť, tak jestli ji nějak nevysunout odloupnout a pak by to mohlo jít Mám to.... úzkej šroubovacek a podrejpnout to....a už to šlo. Díky. Teď jen vybrat jakej to je....tu sílu v N Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se