DavidLC Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února V 1. 2. 2026 v 17:25, lamizol napsal: Já se omlouvám, protože to z toho asi nevyplynulo, ale chtěl bych ho znova začernit. Tak jestli by někdo měl tip na konkrétní černou barvu na kůži Podívej na www.botyjakonove.cz, bral jsem barvu na boty a o.k.
Zdenek1307 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) Pánové, může mi někdo stručně vysvětlit, proč jsou některé příčníky použitelné jen na integrované (zapuštěné) hagusy? Aktuálně řeším, protože na novém autě mám otevřené, ale příčníky mám pro zapuštěné. Dnes jsem prakticky vyzkoušel, ale podle mě je to uchycení stejné, příčníky drží. Tak si říkám, jestli má cenu kupovat nové?! Nerad bych porušil nějaký předpis. Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. února uživatelem Zdenek1307
Zdenek1307 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 3. 2. 2026 v 15:37, Zdenek1307 napsal: Pánové, může mi někdo stručně vysvětlit, proč jsou některé příčníky použitelné jen na integrované (zapuštěné) hagusy? Aktuálně řeším, protože na novém autě mám otevřené, ale příčníky mám pro zapuštěné. Dnes jsem prakticky vyzkoušel, ale podle mě je to uchycení stejné, příčníky drží. Tak si říkám, jestli má cenu kupovat nové?! Nerad bych porušil nějaký předpis. Děkuji. Vyřešeno formou "urob si sám". Příčníky se dají použít, jen je potřeba je správně uchytit.
African Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února 13 hours ago, Zdenek1307 said: Vyřešeno formou "urob si sám". Příčníky se dají použít, jen je potřeba je správně uchytit. Tady by mohl jen snad nastat průšvih s pojišťovnou v případě průšvihu, protože mám pocit že jsou homologované pro daný vůz. Aspoň já tedy homologaci k mým a danému modelu vozu na papíře mám....
geometr Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Když máš Thule, koupíš si akorát příslušný kit pro uchycení.
Zdenek1307 Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Jak jsem psal, vyřešené, příčníky jsou pro zapuštěné i otevřené hagusy
Klotzman Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Mohl by mi někdo poradit nějaký vyzkoušený online free nástroj, který by mi via AI "dokreslil" kousek obrázku? Chci si nechat udělat obal na mobil a chybí mi kousek takových nekopírovatelných klikyháků.
safi Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Dotaz: Tchýni chci na jaře na zahradu zavést zvýšené záhony, aby se nemusela tolik ohýbat a aby se zahrada zušlechtila. Máte nějaké osvědčené materiály / výrobce? Bavíme se o délce cca 6m a šířce cca 1-1,5m - složeno z více modulů. Uvažoval jsem o něčem takovém: https://www.recyklace.cz/eshop/vyvyseny-zahon-pestebni-komposter-300x136x79-h 1
polifka Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února (upraveno) S Transformem mám jen ty nej..... zkušenosti. Občas tam pro něco zajedu. Soused rozdělením z tohohle záhonu udělal dva s výškou 40 cm. Upraveno 22. února uživatelem polifka
Harwey Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Nemas moznost dostat sa k skladacim ohradkam na palety? Da sa to aj kupit. Hociake, aj starsie, drevene, vies to popripade obrusit, namorit, nalakovat. Spravis si vysku aku chces. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
safi Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 35 minutami, polifka napsal: S Transformem mám jen ty nej..... zkušenosti. Občas tam pro něco zajedu. Soused rozdělením z tohohle záhonu udělal dva s výškou 40 cm. Ve smyslu .. blbe nepublikovatelne zkusenosti?
bohus76 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Pokud by Safi chtěl délku 6 metrů v kuse,to by chtělo bytelnejsi fošny, jinak by to bylo do oblouku.
safi Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února 6 metru udelat ze 2-3 modulu, a tchyni presvedcit , ze se mezi nimi udelaji mezery pro snadne prochazeni.
vanuska Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Mám doma tyhle betonové, jsou bezva......https://www.ceskeploty.cz/vyvysene-zahony/ 1
polifka Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Safi - jen ty výborné zkušenosti..... a b březnu k nim zas pro něco zajedu 1
lamizol Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února (upraveno) Pánové poradil by mi někdo jestli jdou koupit samostatně bity do Leathermana. Potřeboval bych koupit dva torxy a nechci si kupovat celou sadu. Ještě mě napadlo začátky těch torxů to vomydlený upilovat, to by asi taky šlo (sou ty malý), ale kdyby byla možnost koupit jenom dva torxy, tak bych koupil. Díky Upraveno 24. února uživatelem lamizol
gunman Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Určitě tady je pár lidí, co dělá v korporátech.. Zažili jste audit, kvůli kterýmu byste museli mít na kancelářským stole namalované okénko s nápisem káva, abyste věděli, kam si položit kafe, další okénko s nápisem pití, abyste věděli, kam si položit skleničku? Nůžky ani nože( na svačinu) aby nesměli mít ostrou špičku, cukr vysypaný vedle cukřenky by byl v zápisu uvedený jako neznámá krystalická látka bílé barvy? Magnety na nástěnce, aby byly vyrovnané podle barvy a tužky a pastelky aby nebyly ořezané moc do ostra? 2
milomac Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Já jsem zažil audity v potravinářské výrobě a tam např. pokud ve skladu nebyla nástražka č. 19 (krabička s jedem od deratizační firmy) na svém místě dle předloženého plánku nebo ve výrobním prostoru se nacházelo pět dřevěných EURO palet místo čtyř zanesených v předloženém plánku, bylo to zapsáno jako neshoda nebo závada (nevím přesně už). A další podobné "hefty" ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se