Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 1. 2. 2026 v 17:25, lamizol napsal:

Já se omlouvám, protože to z toho asi nevyplynulo, ale chtěl bych ho znova začernit. Tak jestli by někdo měl tip na konkrétní černou barvu na kůži :default_smile:

Podívej na www.botyjakonove.cz, bral jsem barvu na boty a o.k.

Odesláno (upraveno)

Pánové, může mi někdo stručně vysvětlit, proč jsou některé příčníky použitelné jen na integrované (zapuštěné) hagusy? Aktuálně řeším, protože na novém autě mám otevřené, ale příčníky mám pro zapuštěné. Dnes jsem prakticky vyzkoušel, ale podle mě je to uchycení stejné, příčníky drží. Tak si říkám, jestli má cenu kupovat nové?! Nerad bych porušil nějaký předpis. Děkuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odesláno
V 3. 2. 2026 v 15:37, Zdenek1307 napsal:

Pánové, může mi někdo stručně vysvětlit, proč jsou některé příčníky použitelné jen na integrované (zapuštěné) hagusy? Aktuálně řeším, protože na novém autě mám otevřené, ale příčníky mám pro zapuštěné. Dnes jsem prakticky vyzkoušel, ale podle mě je to uchycení stejné, příčníky drží. Tak si říkám, jestli má cenu kupovat nové?! Nerad bych porušil nějaký předpis. Děkuji.

Vyřešeno formou "urob si sám". Příčníky se dají použít, jen je potřeba je správně uchytit.

Odesláno
13 hours ago, Zdenek1307 said:

Vyřešeno formou "urob si sám". Příčníky se dají použít, jen je potřeba je správně uchytit.

Tady by mohl jen snad nastat průšvih s pojišťovnou v případě průšvihu, protože mám pocit že jsou homologované pro daný vůz. Aspoň já tedy homologaci k mým a danému modelu vozu na papíře mám....

Odesláno

Mohl by mi někdo poradit nějaký vyzkoušený online free nástroj, který by mi via AI "dokreslil" kousek obrázku? Chci si nechat udělat obal na mobil a chybí mi kousek takových nekopírovatelných klikyháků.

Odesláno

používá tu někdo plaud note / pro ?

Odesláno (upraveno)

S Transformem mám jen ty nej..... zkušenosti. Občas tam pro něco zajedu. Soused rozdělením z tohohle záhonu udělal dva s výškou 40 cm.

Upraveno uživatelem polifka
Odesláno
před 35 minutami, polifka napsal:

S Transformem mám jen ty nej..... zkušenosti. Občas tam pro něco zajedu. Soused rozdělením z tohohle záhonu udělal dva s výškou 40 cm.

Ve smyslu .. blbe nepublikovatelne zkusenosti?

Odesláno (upraveno)

Pánové poradil by mi někdo jestli jdou koupit samostatně bity do Leathermana. Potřeboval bych koupit dva torxy a nechci si kupovat celou sadu. Ještě mě napadlo začátky těch torxů to vomydlený upilovat, to by asi taky šlo (sou ty malý), ale kdyby byla možnost koupit jenom dva torxy, tak bych koupil. Díky 

Upraveno uživatelem lamizol
Odesláno

Určitě tady je pár lidí, co dělá v korporátech..

Zažili jste audit, kvůli kterýmu byste museli mít na kancelářským stole namalované okénko s nápisem káva, abyste věděli, kam si položit kafe, další okénko s nápisem pití, abyste věděli, kam si položit skleničku? Nůžky ani nože( na svačinu) aby nesměli mít ostrou špičku, cukr vysypaný vedle cukřenky by byl v zápisu uvedený jako neznámá krystalická látka bílé barvy? Magnety na nástěnce, aby byly vyrovnané podle barvy a tužky a pastelky aby nebyly ořezané moc do ostra? 

• Confused 2
Odesláno

Já jsem zažil audity v potravinářské výrobě a tam např. pokud ve skladu nebyla nástražka č. 19 (krabička s jedem od deratizační firmy) na svém místě dle předloženého plánku nebo ve výrobním prostoru se nacházelo pět dřevěných EURO palet místo čtyř zanesených v předloženém plánku, bylo to zapsáno jako neshoda nebo závada (nevím přesně už). A další podobné "hefty" ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...