organic Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Já mám od posledního mého příspěvku zde novou obsesi : po každém sprchování musím stěrkou na okna sjet celý sprchový kout, mikrohadrou vysušit a vyleštit armatury a doleštit skla dveří...vždycky! A po každém, kdo to nedělá (což jsou všichni v rodině). Tvl, to mám taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 nám doma ve sprcháči normálně stěrka taky visí ono když je tvrdá voda, ani nic jiného nezbývá, vodní kámen to je prevít ještě bych doporučil super přípravek na vodní kámen, jmenuje se Larin, na suchém vodním kameni krásně pění a rozpouští ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 úchyláci............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Mam fobiu ze ked dam v sprche nejaky silnejsi pripravok na vodny kamen tak mi to znici aj glazuru z kachliciek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Hele, pánové, tekuté stěrače nebo nanotechnologie to na chvilku vyřeší. Voda se neudrží, hezky steče a sprcháč je krásně čistý Já používám a funguje to Upraveno 24. března 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Mam fobiu ze ked dam v sprche nejaky silnejsi pripravok na vodny kamen tak mi to znici aj glazuru z kachliciek toho se bát nemusíš, obklady to vydrží. Trochu pouští barvu spárovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Já mám od posledního mého příspěvku zde novou obsesi : po každém sprchování musím stěrkou na okna sjet celý sprchový kout, mikrohadrou vysušit a vyleštit armatury a doleštit skla dveří...vždycky! A po každém, kdo to nedělá (což jsou všichni v rodině). To jsem nevěděl, že moje žena má bráchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Zamkni koupelnu a myj se ve škopku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 třeba u nás to tak nefunguje, přítelkyně má klíče od všeho, patent na rozum, všechno zná a všechno umí. Na druhou stranu nepotřebuju Google a nic nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 - nesnesu, když je na wc záchoďák papírem u zdi-nesnáším veřejný záchody, otvírám si buď loktem nebo kombinací loket na kliku a druhou rukou tahám za roh dveří k sobě,-když je záchod na šňůru, tak tahám za co možná nejvyšší možný bod splachovadla,-když je splachovadlo na zmáčknutí, odmotám si kousek papíru a stisknu-nesnáším, když někdo položí pecen chleba "na záda"- nesnáším, když někdo típe cigáro dvacet vteřin a vysmáčí si v tom popelníku ruku až po loket nebo když cigáro netípne skoro vůbec- pravidelně se vracím ke dveřím, jestli jsem je opravdu zavřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ono je tak krásné to tady číst a zjišťovat, ze jsem téměř normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 To s těma veřejnejma záchodama mám taky, i v hospodě. Nejlíp, když jdou dveře otevřít nohou. A nejlepší ručník je papírovej, kterej vyjíždí na bezdotykové čidlo. A nechápu, jak ty záchody může někdo tak zechcat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Když jsem si dnes chystal nákupní seznam, tak jsem si vzpomněl, že tu kdysi někde bylo nějaký příhodný vlákno. A vono jo. Tož, manželka mi pošle na mobil nákup, já si to přepošlu do mailu, v PC to srovnám podle pořadí regálů a očísluju. Vytisknu, pápír vystřihnu podle velikosti textu a jsem v pohodě. Představa, že bych to měl jen tak na přeskáčku, jak mě to položky napadnou, je fakt děsná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tak si to taky zapisuju podle regalu, ale tys to dovedl k dokonalosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Ja napríklad vôbec nestúpam na kanálové poklopy. Ale vôbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 To děláš dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Když jsem si dnes chystal nákupní seznam, tak jsem si vzpomněl, že tu kdysi někde bylo nějaký příhodný vlákno. A vono jo. Tož, manželka mi pošle na mobil nákup, já si to přepošlu do mailu, v PC to srovnám podle pořadí regálů a očísluju. Vytisknu, pápír vystřihnu podle velikosti textu a jsem v pohodě. Představa, že bych to měl jen tak na přeskáčku, jak mě to položky napadnou, je fakt děsná Tak si to taky zapisuju podle regalu, ale tys to dovedl k dokonalosti Mně žena píše ten seznam rovnou podle regálů na malej papírek akorát do kapsy. Co je náhodou mimo regálovou trasu, se domu vůbec nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Každé česání vlasů musím hřebenem udělat alespoň 100 opakování. Když si vzpomenu, že jako mladej jsem většinou chodil s účesem-co je komu do toho, tak mě to štve, ale stejně si nemůžu pomoct a vždy počítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 To je cajk, ja si taky hlidam pesinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se