Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Znáte někdo Beluga vodku? Potřebuju dárek a prý je výborná. Vodku nepiju, tak nevim, stojí za ty peníze?

Odesláno

Velmi rád si dávám Poličku

post-2215-0-46905800-1385145648.gif

Motto pivovaru: "Pijte poličské pivo denně, i v noci. Při malých dávkách posílíte svou mysl, při větších uchováte alespoň své zdraví."

Odesláno

Kde byste mi doporučili koupit Zacapu 23 yo? Ceny na internetu se dost liší, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti, abych nekoupil nějaký pančovaný blaf (možná jsem příliš paranoidní.....?). Má to být dárek k vánocům.

Toto je třeba ok? - http://www.topalkohol.cz/eshop/rum/guatemala/1510-zacapa-23-yo-1l-40/ (vyhovuje mi osobní odběr v Ově)

Díky

Odesláno

Kde byste mi doporučili koupit Zacapu 23 yo? Ceny na internetu se dost liší, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti, abych nekoupil nějaký pančovaný blaf (možná jsem příliš paranoidní.....?). Má to být dárek k vánocům.

Toto je třeba ok? - http://www.topalkohol.cz/eshop/rum/guatemala/1510-zacapa-23-yo-1l-40/ (vyhovuje mi osobní odběr v Ově)

Díky

Tohle je podle mě OK, za podobnou cenu jsem ho kupoval před časem v makru

Návštěvník Kamil
Odesláno

.... tak si dávám Molotovův koktejl. Horký černý čaj+panák slivovice+panák rumu+dvě velké lžíce medu+1/2 citronu. To je mňam.

Nešla by ta slivovice nahradit dvojitým rumem? Asi na mě taky něco leze. :)

Odesláno

Znáte někdo Beluga vodku? Potřebuju dárek a prý je výborná. Vodku nepiju, tak nevim, stojí za ty peníze?

Minule nám ji přivezl obch.partner přímo z Ruska. Taky tomu extra neholduju, ale bylo to lahodnější než třeba klasické finské. Beru to tak, že když Ti to dá Rus, tak by to měla být dobrá vodka. Nebál bych se jí dát jako úplatek:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...