Wanderer Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Kahlúu se slivovicí a není to špatný. :-)
dr.sphinx Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 A ze ti neni hanba, jeste se s tim chlubit Není! Ještě jedna včerejší - já prostě řezané řezané fakt můžu. Tácek je mimochodem reklama na primky.
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Pyrat je dost dobrej. Já sosam kouřový pivo
Leviathan Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Coctaily s primitivním coctailem:Ale abych si je nerozmazlil (jinak to řecký pivo mi připomíná mexický: dá se to pít možná v létě, totálně studený, někde v TX, NM apod.):
roura74 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Dlouho jsem se tomuhle rumu vyhýbal, asi mě odrazovalo to 5+5, ale na takový domácí popíjení v týdnu docela příjemný pití.
Maxel Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Kura už ho tu vidim po několikátý, budu ho muset prubnout. Dal by se k něčemu přirovnat - Pyrat, Zacapa, Don Papa... ?
Wrch Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Kura už ho tu vidim po několikátý, budu ho muset prubnout. Dal by se k něčemu přirovnat - Pyrat, Zacapa, Don Papa... ?DM 5+5 je líbivka. O něco víc než Zacapa, o něco méně než Papa.. Každopádně PX cask mu sluší (jako všem )
roura74 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Kura už ho tu vidim po několikátý, budu ho muset prubnout. Dal by se k něčemu přirovnat - Pyrat, Zacapa, Don Papa... ?Rád bych ho k něčemu přirovnal, ale nemám chuťovou paměť. Nicméně je sladší, ale ne tolik jako třeba Diplomatico nebo Don Papa, řekl bych takový polosladký, ovocný. Ta chuť je hodně originální.
klasik51 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 HM, mám ho v archivu, snad ho i načnu po tvém hlášení.
dr.sphinx Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Kura už ho tu vidim po několikátý, budu ho muset prubnout. Dal by se k něčemu přirovnat - Pyrat, Zacapa, Don Papa... ?Bohužel už dopito, abych to moh přímo srovnat, ale tipoval bych tak Botran 18. O pár stránek zpátky o 5+5 byla řeč, příjemný pití to určitě je, ale toho sherry je tam (na mě) moc. U rumů cca za litr bych měl jiný favority. Zacapa bude sladší (možná proto se mi tam cpe ten Botran), Pyrat má zase ten pro mě zvláštní pomerančový ocas. Mimochodem - aniž bych tady chtěl nějak flamovat - co máte všichni na tom Don Papa? U rumů týhle třídy to byl snad jedinej, co pamatuju, kdy jsem se musel přemáhat, abych toho panáka vůbec dopil. Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem dr.sphinx
lynch Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Jihoafrické Rosé Wine, toho času v Ponta Malongane v Mosambiku... Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Frýdlantský ejl a neni vůbec špatný.
Libor_OV Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Frýdlantský Albrecht má veskrze velmi dobrá piva
nickolas Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Pijte poličské pivo denně, i v noci. Při malých dávkách posílí vašeho ducha, při větších uchová alespoň vaše zdraví!
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Cabernet Sauvignon biely od Juraja Zápražného z Vinosadov
Šnuptychl Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Ja tu mam ted otevrenou Plzen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se