safi Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Teď zrovna Connemara Irish Whiskey, pak vždycky chvilku počkám a pustím tam Ardbeg Scotch Whisky. Pak zase chviličku počkám a zase Connemara. A takhle furt dokola. Je to dobrý na chuťový pohárky - nevědí, která tluče. Ach jo...takové pokušení...jdu objednávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 zrovna si dávám naši domácí meruňkovici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2008 Po pivu (jsem ostuda a nejvíce mi chutnají tzv. Europiva v čele se Stellou Artois) nejvíce ujíždím (spolu s manželkou) na černém Bacardi. Občas do toho trochu koly a kousek limetky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Po pivu (jsem ostuda a nejvíce mi chutnají tzv. Europiva v čele se Stellou Artois) nejvíce ujíždím (spolu s manželkou) na černém Bacardi. Občas do toho trochu koly a kousek limetky. Ta fotka s palmou a mořem je super, jen škoda, že už je láhev prázdná. To rumíček já bez koly Jen nevím, zda otevřít první Metusalem Gran reserva, nebo Havanu Gran reserva Nebo oboje? Také jsem si udělal radost a koupil komerční šampaňské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth111ne Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 (upraveno) TOMA neperliva Upraveno 5. března 2008 uživatelem seth111ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Budvar 12tku, červenou frankovku (ona teda bílá ani není ), domácí slivovici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Dobře vychlazený Radegast, slivovice a vlastně všechno co teče. Taky mi moc chutná Tullamore Dew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Jste ostudy...nikdo tu nepijete Bechera........ Toho možu v jakémkoliv množství....a dělá to dobře mému pupíčku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 NNejradši živou vodu...slivovici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 pivo, víno, slivovice... ale poslední dobou čím dál méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 mineralku, filtrovanou vodu, caj, mliko, obcas kolu, kafe... Už jsem myslel, že jsem tu jedinej vadnej :-) Alkohol shoro nepiju, ne že bych byl nějakej "zarytej militantní abstitent", ale postě mi nechutná. Pivo mi přijde hořké (možná mi to nebudete věřit, ale přestože mi bude 32 tak jsem dohromady za život nevypil víc než 1 pivo, prostě tu chuť fakt nemůžu) Víno mi přijde kyselé, vyjímečně a spíše ze "společneských důvodů" si dám trochu šampaňského Abych si doma (sám) otevřel láhev vodky / whisky, ..., to mě fakt neláká - a to mám shodou náhod zajištěn (zadarmo) přísun lihovin - tak je zase pouštím dál do oběhu :-) Nejvíc alkoholu jsem do sebe dostal na dovolené v Dominikánské republice, bylo to all inclusive, tak jsem tam "sjel" celý nápojový lístek tak a zase zpátky, něco mi chutnalo víc, něco míň a něco jsem vypil, jen abych neměl v seznamu mezeru :-) Přiznám se, že mám rád takové to různé sladké pití, z "normálních" koktelů Piňa Coladu (ideálně pěkně na pláži na lehátku pod palmou), ale špatný není třeba takový banánový likér s mlékem (alkoholoví degustátoři se půjdou ), nepohrdnu domácím vaječným likérem, nebo třeba banánovým likérem. Ale normálně piju džus (většinou pomeranč nebo multivitamin) napůl s vodou - piju normální vodu z kohoutku, věřím jí víc než těm baleným, v práci vodu se šťávou. Ještě mě napadlo, že se s vámi podělím o "veselou příhodu z natáčení", stalo se mi to minulý týden. Koupil jsem si takovou tu "sladkou vodu", snad se tomu nedá ani říkat limonáda (stála 4,90 Kč za dva litry). Přinesl jsem to domů, otevřel - no hrůza, celé to vyprsko, polilo mi to celou zeď, papíry, postel, peřinu, všechno co jsem měl na stole (zcela vyjímečně byl noťas mimo dosah, jinak jsem mohl kupovat novej), podlahu, no dobrou půl hodinu jsem měl o zábavu postaráno. Tento týden nejpíš budu malovat - zatraceně, musel jsem si vybrat zrovna černý rybíz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Už jsem myslel, že jsem tu jedinej vadnej :-) Alkohol shoro nepiju, ne že bych byl nějakej "zarytej militantní abstitent", ale postě mi nechutná. Pivo mi přijde hořké (možná mi to nebudete věřit, ale přestože mi bude 32 tak jsem dohromady za život nevypil víc než 1 pivo, prostě tu chuť fakt nemůžu) Víno mi přijde kyselé, vyjímečně a spíše ze "společneských důvodů" si dám trochu šampaňského Abych si doma (sám) otevřel láhev vodky / whisky, ..., to mě fakt neláká - a to mám shodou náhod zajištěn (zadarmo) přísun lihovin - tak je zase pouštím dál do oběhu :-) Nejvíc alkoholu jsem do sebe dostal na dovolené v Dominikánské republice, bylo to all inclusive, tak jsem tam "sjel" celý nápojový lístek tak a zase zpátky, něco mi chutnalo víc, něco míň a něco jsem vypil, jen abych neměl v seznamu mezeru :-) Přiznám se, že mám rád takové to různé sladké pití, z "normálních" koktelů Piňa Coladu (ideálně pěkně na pláži na lehátku pod palmou), ale špatný není třeba takový banánový likér s mlékem (alkoholoví degustátoři se půjdou ), nepohrdnu domácím vaječným likérem, nebo třeba banánovým likérem. Ale normálně piju džus (většinou pomeranč nebo multivitamin) napůl s vodou - piju normální vodu z kohoutku, věřím jí víc než těm baleným, v práci vodu se šťávou. Ještě mě napadlo, že se s vámi podělím o "veselou příhodu z natáčení", stalo se mi to minulý týden. Koupil jsem si takovou tu "sladkou vodu", snad se tomu nedá ani říkat limonáda (stála 4,90 Kč za dva litry). Přinesl jsem to domů, otevřel - no hrůza, celé to vyprsko, polilo mi to celou zeď, papíry, postel, peřinu, všechno co jsem měl na stole (zcela vyjímečně byl noťas mimo dosah, jinak jsem mohl kupovat novej), podlahu, no dobrou půl hodinu jsem měl o zábavu postaráno. Tento týden nejpíš budu malovat - zatraceně, musel jsem si vybrat zrovna černý rybíz :-) Když ti víno prijde kyselý,tak pro začátek zkus Portský,třeba tomu přijdeš na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 mineralku, filtrovanou vodu, caj, mliko, obcas kolu, kafe... Tak to mě donutilo vzpomenout si na polního kuráta Katze ze Švejka v podání Miloše Kopeckého: Podivej se na něj Švejku: Nepije, nekouří, za slečnama nechodí... já bych mu jí nejradši jednu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Když ti víno prijde kyselý,tak pro začátek zkus Portský,třeba tomu přijdeš na chuť Portský, nebo nějaký kvalitní... To co se podává ve většině hospod/restaurací není víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 ROFL :lol2: Myslim,že to pije iba jeho vyrobca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 ZBOJNÍCKY ČAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 ryzlink vlašský výběr z bobulí 2006 Pavlov Exlusive collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 V posledni dobe si stale vice oblibuji Capt. Morgan - spiced rum S limetkou je to lahudka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Coca Cola.... a vecer se z ni dela Cuba Libre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se