Jeronimo Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 (upraveno) Dnes na první výročí od Gilova úmrtí dobrý moravský burčák /je mi z toho stejně teskno ,jak před rokem/.Děkuji za připomenutí. Jdu si na slivovici. Edit: Z kama, nebo od koho máš dobrý burčák? Upraveno 13. října 2013 uživatelem Jeronimo
Návštěvník swanieck Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Dolní Věstonice.....moc kvalitní materiál přímo z teplé "bečky", bouří ještě ve sklenici a lechtá na jazyku. Tož na zdraví ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak jsem se stavil u kamaráda ještě pro jeden burčák.Včera s tím pivem to nebyla moc dobrá kombinace,jsem ráno myslel,že se pos...u. :-)
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Jojo - burčák umí pěkně protáhnout
bohus76 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Děkuji za připomenutí. Jdu si na slivovici. Edit: Z kama, nebo od koho máš dobrý burčák?Od známého vinaře z Hradišťa ,jak zavelí,tak se jede pro burčák.Ráno ještě nebyl,ale odpoledne už vesele bouřil.
tenge Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 A jak bych si dal burčák...tady sice prodávaj kolem silnic..ale kdo ví co to tady je...chjo..morava daleko..ale v prosinci aspoň zabijačka - obligátně se slivovicou :-)
Návštěvník Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 taky už druhým týdnem burčák. Koupil jsem v prodejně farmy rodiny Němco0vi a fakt to stojí za to. Už jsem pro něj byl 4x
Gustaf Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) včera, když sme se se ženou vrátili z pardubický, tak sme dali dvoulitrovku a namka. Dneska panacek Pyrat rumu... Upraveno 14. října 2013 uživatelem Gustaf
odjinud Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Tak včera v Bille po delší době zase akce na whisky Chivas Regal.Whisky v dárkovým balení s dvěma docela pěknejma skleničkama za 500,-Tak jsem se obdaroval.. :-) a musím říct, že tahle whisky je přece jen o kapku lepší než moje oblíbená "Grantka".
pebe Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 A jak bych si dal burčák...tady sice prodávaj kolem silnic..ale kdo ví co to tady je...chjo..morava daleko..ale v prosinci aspoň zabijačka - obligátně se slivovicou :-) my si chodíme k Divíškům, mívá i červený, ale už to nějak letos nemůžu ani vidět :-)
Ondrej71 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Mělo to byt dnes jen deci, či dvě , ale tohle rose je neskutečné ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. října 2013 uživatelem Ondrej71
Návštěvník swanieck Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 (upraveno) Tak přes den bylo na Moravě dokonce místy sluníčko a relativne teplo. Ale už je cítit podzim ve vzduchu, večer je chladný a přes měsíček pochodují divoká roztrahaná oblaka od severozápadu. A když už má kubánský lid to slavné výročí...145 let od boje za nezávislost na španělské koruně....tak jedině Cuba Libre......RON PURO CUBANO AŇEJO BLANCO, Coca Cola, ledové kostky a limetka. I přes led ve sklenici hřeje na těle i na duši. Enjoy your drink! Havana Club Rum (prefereably "A?ejo Especial" or "A?ejo Blanco") Lime *), cut into 3 wedges; Ice Cubes Pepsi Cola (or Coca Cola) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2013 uživatelem swanieck
cira Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Velicenrad si dam dobry rum Metuzalem, Ron Balchero ..... ten chutovy zazitek stoji za to <br /><br />Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2<br /><br />
Potkan Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Posledni dobou spanelsky, to neni vubec spatny
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tez ho mam par lahvi. Moje znacka od roku 2003, kdy mi ji doporucil sef. Mam tam jeste posledni 4 lahve rocniku 2000.
zdenek.prachar Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 (upraveno) Možná to bude vypadat mírně nepatřičně, ale já si namísto archivních whisky či koňaků dopřávám raději archivní čaje - v tomto případě opravdu krásný 1990 Meng Hai TF Fang Cha (již téměř dokonale vyzrálý pu erh)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2013 uživatelem zdenek.prachar
Hasňa Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Miluju, kdyz mi nekdy, nekdo neco takoveho pripravi. Ja to neumim, ani se v tom nevyznam, ale mam dobry caj moc rad.
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Zrovna jsem to chtel napsat. Tohle bych si rad nechal ukazat/uvarit/pirpravit...
Potkan Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 (upraveno) Toz to nasepes do konve trocho listi a zalejes to horkoo vodoo. Noa pak to prelejes do hrnka a kampai. @zdenek.prachar: Neni to vubec nepatricne, je to super. Pu erh mam rad Upraveno 24. října 2013 uživatelem Topkan
Honza.manta Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Dnes Stout v Irské v J. Hradci a teď hruštičku - móc chutná!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se