guzmic Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 tož tak.. :-P Tak takovou sestavu bych si nechal líbit, já dnes neznáme chorvatské červené ale jsem spokojený, pěkné víno. :-)
Horhe Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Dneska zase trojboj, pivo bubliny a rum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 JD + GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Já jsem teď chtěl napsat něco strašně ošklivého, ale neudělám to.
eskimak Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Já jsem teď chtěl napsat něco strašně ošklivého, ale neudělám to. Tipnem si, ci ma napadlo to iste... napodobenina hodiniek a napodobenina whisky? ;-)Majitelovi sa ospravedlnujem, len vtip.
Ondras_CZ Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Domácí ledová káva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tipnem si, ci ma napadlo to iste... napodobenina hodiniek a napodobenina whisky? ;-)Majitelovi sa ospravedlnujem, len vtip.Nápad stejný, formulace by byla trochu jiná.
melkal Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Já si pořídil toto Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqid Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 orosené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Úlet letošního léta ledové presso s tonicem na doporučeni kamaráda. Opakovat už nejspíš nebudu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqid Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Česká variace na Death of The Hipster?
roura74 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Netuším. :-) Náhodou jsem měl doma tonic tak jsem to prubnul. Lidi vymýšlejí hrozný kraviny a někteří jim na to skočí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jettero Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tohle pivo fakt nekupujte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Prý domácí šumivé víno, ještě k tomu rose. Už teď mě bolí hlava. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Francouzský cidre brut, výborný letní pití Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Dneska dva Kingswoody DRY (to neni spatny piti ale japko to nikdy nevidelo), plzen a sedmicku irelevantniho vina za dve kila, ktery se menuje ryzlink rynsky a chutna jako MOPR. Ale sem spokojenej, volume to ma.
Maxel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 ...sedmicku irelevantniho vina za dve kila, ...Ale sem spokojenej, volume to ma.Já dnes téměř stejně, jen si před slovo vína doplním šumivého Tesco Market rulezzz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Martell Noblige Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 V praci jedine nealko, ale zato Swiss Made :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Jdeme na to.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se