emba Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Čínský zelený čaj z letošní sklizně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Nejni to zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jsem dumal, jakým antivirem si připít a je to přitom úplně jasný, normální Sidecar. COintreaucitROn cogNAc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Podlehl jsem vinařství Herzán, vřele doporučuji. Zatím mám na měsíc vystaráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Tak dneska otevřená... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2020 uživatelem prowler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Ke svátku mi manželka dnes darovala toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co mám čekat?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Slušnej základní rum. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Fajn, večer ho zkusím.Jo, a opožděně díky za doporučení na ten gin. Nakonec mě sestra předběhla a koupila Bombay Sapphire, takže příště vyberu něco z toho, co tady zaznělo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Dezinfekci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 To doslova. Budou tím vystříkávat Škodovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Bariková Torysa od Jožka Kmeťa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Ze zvědavosti jsem koupil tohle...a je to hnus. Nechutná to po ničem, je to hořkosladký, nevyvážený a s divnou pachutí. Jak mám rad Fernet a rum, tak tohle opravdu ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Sakra, a já koupil akcie Stocku Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Že jsem jich v tom Achbertu zaprášených popelek nezachránil víc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Na chatě mi zbylo nějaký lehce prošlý pivo, přece se to nevyleje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Taky tady mám jedno lehce prošlé...ale pít ho nebudu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Na chatě mi zbylo nějaký lehce prošlý pivo, přece se to nevyleje... pivo.jpg Tohle bylo na vylití už když si to koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Neboj se toho, maximálně se posereš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se