straspol Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Slavíš ? Tak všechno nejlepší !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Bohušu, vše nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Já jsem včera dopil tyto dvě krásky z Barbadosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Vše nej a na ránosi nezapomeň připravit aspirin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Není tady nějaký znalec španělských vín? Červené. Chci jako dar pár láhví pro člověka, který tam nějakou dobu pracoval. Žádný x-letý archív, spíše něco mladšího (do 5 let). Cena za láhev kolem 500-700. Dík za jakýkoli tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Chabzdovica. Elixír mladosti a zdravia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Dárek, který potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 1 hodinou, Bert napsal: Bohušu, vše nejlepší! Díky nejvyšší a taky všem ostatním,u domácího vína lze vydržet dlouho bez ranních nevolností,ale pochopitelně si trochu přispím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Před hodinou, Ajaj napsal: Není tady nějaký znalec španělských vín? Červené. Chci jako dar pár láhví pro člověka, který tam nějakou dobu pracoval. Žádný x-letý archív, spíše něco mladšího (do 5 let). Cena za láhev kolem 500-700. Dík za jakýkoli tip. Nech si poradit tady: https://petrus-vino.cz/ Fakt jsou v pohodě a vinu rozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 36 minutami, bohus76 napsal: Díky nejvyšší a taky všem ostatním,u domácího vína lze vydržet dlouho bez ranních nevolností,ale pochopitelně si trochu přispím. Tak pozdravuj na Staré hoře v Hluku A i u domácího vína platí, že je důležité, s kým piješ, ideální je prý nějaký Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Žádný Míra ani Rozum tu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Tak to už Ti od vyššího věku ani Radegast nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Je potřeba se smířit, s tím co je..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 @Bert - diky. Jenom nejsem zdejsi. Teda jsem tady. Ale ne tam u vas. Tak se mi primarne nechce otravovat dotazama nekoho, komu nakonec neudelam kseft. Nebral jsi od nich neco, co muzes doporucit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Pét - Nat od Víno Kmeťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Tak jsem dneska donesl a načal tuhle dobrotu rumovou, mi doporučenou a vychválenou, na první dojem trochu rozpačitost, máte někdo napito, co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Od rána mě honí mlsná, tak zkusím tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Tak mě mlsná honila zbytečně. Zatím velké rumové zklamání. Vůně dost chemická a chuť, nebo spíš příchuť, to nemá žádnou. V porovnání s Dos Maderas 5+5, nebo A.H.Riise Royal Navy je to takový nemastný, neslaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 26 minutami, KurtCz napsal: Tak mě mlsná honila zbytečně. Zatím velké rumové zklamání. Vůně dost chemická a chuť, nebo spíš příchuť, to nemá žádnou. V porovnání s Dos Maderas 5+5, nebo A.H.Riise Royal Navy je to takový nemastný, neslaný. To sis naběhl no..to není dobrej rum. O něco lepší je ten černej Onyx.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 To fakt není. Docela zklamání. Nevím...asi to začnu ředit colou, nebo to tu nechám načaté a budu tím hostit nezvané návštěvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se