Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není tady nějaký znalec španělských vín? Červené.

Chci jako dar pár láhví pro člověka, který tam nějakou dobu pracoval. Žádný x-letý archív, spíše něco mladšího (do 5 let). Cena za láhev kolem 500-700.

Dík za jakýkoli tip.

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Bohušu, vše nejlepší! 

Díky nejvyšší a taky všem ostatním,u domácího vína lze vydržet dlouho bez ranních nevolností,ale pochopitelně si trochu přispím.

Odesláno
Před hodinou, Ajaj napsal:

Není tady nějaký znalec španělských vín? Červené.

Chci jako dar pár láhví pro člověka, který tam nějakou dobu pracoval. Žádný x-letý archív, spíše něco mladšího (do 5 let). Cena za láhev kolem 500-700.

Dík za jakýkoli tip.

Nech si poradit tady:

https://petrus-vino.cz/

Fakt jsou v pohodě a vinu rozumí.

Odesláno
před 36 minutami, bohus76 napsal:

Díky nejvyšší a taky všem ostatním,u domácího vína lze vydržet dlouho bez ranních nevolností,ale pochopitelně si trochu přispím.

Tak pozdravuj na Staré hoře v Hluku 😄

A i u domácího vína platí, že je důležité, s kým piješ, ideální je prý nějaký Mirek 😄

Odesláno

@Bert - diky. Jenom nejsem zdejsi. Teda jsem tady. Ale ne tam u vas. Tak se mi primarne nechce otravovat dotazama nekoho, komu nakonec neudelam kseft. 
Nebral jsi od nich neco, co muzes doporucit?

Odesláno

Tak jsem dneska donesl a načal tuhle dobrotu rumovou, mi doporučenou a vychválenou, na první dojem trochu rozpačitost, máte někdo napito, co vy na to?

1472246545_IMG_20201202_184622142(3).jpg.e7cf4cfddf75fc42e39fd7932f63cc1a.jpg

Odesláno

Tak mě mlsná honila zbytečně. Zatím velké rumové zklamání. Vůně dost chemická a chuť, nebo spíš příchuť, to nemá žádnou. V porovnání s Dos Maderas 5+5, nebo A.H.Riise Royal Navy je to takový nemastný, neslaný. :(

Odesláno
před 26 minutami, KurtCz napsal:

Tak mě mlsná honila zbytečně. Zatím velké rumové zklamání. Vůně dost chemická a chuť, nebo spíš příchuť, to nemá žádnou. V porovnání s Dos Maderas 5+5, nebo A.H.Riise Royal Navy je to takový nemastný, neslaný. :(

To sis naběhl no..to není dobrej rum. O něco lepší je ten černej Onyx..

Odesláno

To fakt není. Docela zklamání. Nevím...asi to začnu ředit colou, nebo to tu nechám načaté a budu tím hostit nezvané návštěvy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...