dawe009 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 11 minutami, Irwinek napsal: Jsem zvědav, jak Ti bude chutnat tady se k němu nikdo nehlásí Mě přišel maličko " hutnější ", než ten 17 - ti letý. Ale jinak vůbec ne špatný, na takové to domácí požitkářství. Zapíjel jsem ho 25 letým čajem, ale to zas každý nemusí. Ta zemitá chuť se přitom celkem slušně snoubí s jemností a na patře pěkně lahodí. Jen se musí opatrně, teplý čaj slušně zrychluje vstřebávání V nejširším to zpráskám rumem a budu se aspoň motat. Uvidíme, chtěl jsem ho zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Rum zpráskat rumem? smysl mi nějak uniká Myslím, že je celkem nedoceněný a přehlížený ve změti známějších značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 4 minutami, Irwinek napsal: Rum zpráskat rumem? smysl mi nějak uniká Myslím, že je celkem nedoceněný a přehlížený ve změti známějších značek Kolou jsem myslel Už mi hrabe z toho absťáku asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 9 minutami, dawe009 napsal: Kolou jsem myslel Už mi hrabe z toho absťáku asi Sehnat dobrou Colu je těžší, než sehnat dobrej rum Já si občas přivezu pár kartonů z raichu. Kupodivu není špatná ani ta z Polska. Kolega přinesl do práce pár plechovek co mu zbylo z výletu do Paříže a ta mi přišla té české blíž - taky žádná hitparáda Výborná byla v Řecku, ale to přikládám i ovzduší - moře, sluníčko, led, Metaxa,...….. jen si nějak neuvědomuju, jestli si jí dělali tam, nebo jí tahali z Turecka. Každopádně, cola s rumem/ rum s kolou vůbec není špatná volba rozhodně lepší, než s pepsinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 (upraveno) Neříkalo se tomu letecká cola? Mám už taky výpadky paměti, tak si nejsem jistý, nebo to spíš byla kofola s rumem? Z rumů bych chtěl po Don Papovi zkusit tohle: Upraveno 5. prosince 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Jo, dobrá volba letecká kola? tak tenhle výraz jsem do teď neznal kofola je lepší s vodkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Predvanocni nakup... tak uz jen pivo a vino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Vam ten rumovy dejchanek trochu preriedim niecim ovocnym. Lepsie ako Devinske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Máš trošku zpoždění, rybízák se tady na foru popíjel 8.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 To je jedno kedy, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 4 hodinami, milomac napsal: Neříkalo se tomu letecká cola? Mám už taky výpadky paměti, tak si nejsem jistý, nebo to spíš byla kofola s rumem? Z rumů bych chtěl po Don Papovi zkusit tohle: To je taky takovej mekáč. Je to dobrý, ale protřelý rumař by ti řekl, že do koktejlu dobrý.. Leží mi to doma už rok a ještě jsem to neotevřel, protože už jsem toho vypil tolik... Je to jako Diplomatico..vís do čeho jdeš, je to dobrý, ale nic to v tobě nenechá. Don Papa je trochu sladší než tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 11 hodinami, dawe009 napsal: To je taky takovej mekáč. Je to dobrý, ale protřelý rumař by ti řekl, že do koktejlu dobrý.. Leží mi to doma už rok a ještě jsem to neotevřel, protože už jsem toho vypil tolik... Je to jako Diplomatico..vís do čeho jdeš, je to dobrý, ale nic to v tobě nenechá. Don Papa je trochu sladší než tohle. Jo, to jsem si myslel, že to bude v té hladině Diplomatico, Don Papa, já jsem se zatím v rumech tolik nepropil a dívám se zatím na popisy, kde je takové to romantiko kecání, jako chuť kávy, čokolády, medu apod., je fakt, že jsou pro mě líp pitelnější ty sladší záležitosti. Nikdo mi zatím neodpověděl k tomu Corsariu a já po pár "oblíznutích", když už jsem to načal, jsem docela zklamaný, že tohle už příště ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) Jak tady někdo psal že se je problém kooupit doboru colu, tak jeden postřeh, Vietnamec si kousek od baráku otevřel prodejnu potravin, potřeboval jsem se trochu srovnat po páteční hospodě, tak jsem zvolil kolu, na plechovce napsáno export a že z Dánska, tak jsem se jal študovat složení a nutriční hodnoty (profesní defromace), ta jejich slazená cukrem ta naše sirupem, ta jejich menší energetická hodnota a míň cukru. Co jsem tak gůglil na stránkách coca-coly, tak stejné složení jako ta naše má maďarská verze, jinak PL, P, AT, DK, F - slazeno cukrem. Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jak tady někdo psal že se je problém kooupit doboru colu, tak jeden postřeh, Vietnamec si kousek od baráku otevřel prodejnu potravin, potřeboval jsem se trochu srovnat po páteční hospodě, tak jsem zvolil kolu, na plechovce napsáno export a že z Dánska, tak jsem se jal študovat složení a nutriční hodnoty (profesní defromace), ta jejich slazená cukrem ta naše sirupem, ta jejich menší energetická hodnota a míň cukru. Co jsem tak gůglil na stránkách coca-coly, tak stejné složení jako ta naše má maďarská verze, jinak PL, P, AT, DK, F - slazeno cukrem. Ano a Cocacola není jediná, týká se to i dalších nealko nápojů. V zemích na západ od nás se sladí cukrem, kdežto u nás se používá sirup. Bohužel, cpou se tady do nás hnusy, aby ušetřili na výrobních nákladech. Na dotaz, proč tomu tak je, výrobce tvrdí, že "nám to tady takhle víc chutná". Hrůza! Jediným řešením je nekupovat to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 No, hlavně tam ten sirup pro plebs dávali z důvodu ceny , proč taky jinak, jenže sirup začíná být dražší než cukr, tak uvidíme, co z toho bude třeba se ještě dočkáme opravdové CocaColy. Kdysi jsme byli s cukrem soběstační, pak kdosi cukrovary prodal a my jsme v pr… a všichni nám to dávaj dost sežrat , teda vypít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 4. 12. 2020 v 23:58, nickolas napsal: Po par mesicich je doma konecne aspon slza Laphroaig 10. Kurna to je tak dobry! Dobrá kombinace, pičo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 29 minutami, marosh napsal: Dobrá kombinace, pičo. Ze jo K obema jsem si musel najit cestu, ale to vic je mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Před hodinou, marosh napsal: Dobrá kombinace, pičo. Máš tam hrubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Před hodinou, Bert napsal: Máš tam hrubku Nejsem si vědom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 .... pyčo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se