Maxel Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 18 hodinami, safi napsal: 4x BrewDog Punk Ipa na večer a pivní košile stejné značky k tomu (z jejich hospody v Londýně) Joo, to byly časy Dobrý pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 4 hodinami, Maxel napsal: Joo, to byly časy Dobrý pivo! Konečně nějaký příznivec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 tenhle poklad jsem našel včera v Lidlu, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 jsem načnul dárek. A hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Momentálně piju Zweigeltrebe 2019 od Osičky. Ale musím se pochlubit co mi přinesl Ježíšek. Příští léto zaplním, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Darkovej chlast (hlavne rumy), tj. baleni se sklenickama atd., je ode dneska v Bille v slusny novorocni akci, jakk loni. Bohuzel uz dost probrano. Zeleny Diplomatico za 599 Kc je uz fuc, nicmene maji jeste za stejnku cenu Mantuano (to v oranz. tubě), aj. Sleva je i na levnejsi kousky jako rum republika, vodku atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 o vánocích musí být v bytě cítit jehličí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Žatecké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Z destilátů mám rád rum (Barbados, Jamajka, Martinik) a slivovici, tak teď zkouším něco nového. A je to moc dobré :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 V 1. 1. 2022 v 20:24, Zeeberdee napsal: tenhle poklad jsem našel včera v Lidlu, paráda Byl dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Z destilátů mám rád rum (Barbados, Jamajka, Martinik) a slivovici, tak teď zkouším něco nového. A je to moc dobré :-).Popiš trochu, někdy a někde jsem četl nebo slyšel že je to výborná brandy.Voni to hrozinkama a medem a chutná to jemně a hrejivěOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 18 minutami, Nick06 napsal: Popiš trochu, někdy a někde jsem četl nebo slyšel že je to výborná brandy.Voni to hrozinkama a medem a chutná to jemně a hrejivě Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Měl jsem jen jednu skleničku, ale to, cos popsal, tak sedí . Až si dám někdy další, napíšu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Byl dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 11 hodinami, pepyczek napsal: Z destilátů mám rád rum (Barbados, Jamajka, Martinik) a slivovici, tak teď zkouším něco nového. A je to moc dobré :-). Tak tohle jsem pil naposledy před 10 - ti lety - úžasná záležitost, byť někteří měli problémy se zemí původu u nás včera takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 5 hodinami, Irwinek napsal: Tak tohle jsem pil naposledy před 10 - ti lety - úžasná záležitost, byť někteří měli problémy se zemí původu u nás včera takto Hmm, vedel by si porovnať s "obyčajným" 6 ročným? Tiež vôňa nadchne, ale chuť je taký priemer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 @Irwinek Proč někomu vadilo, že to je z Arménie? Demon's Share neznám, resp. jsem nepil. Jestli máš rád nedoslazované rumy, doporučím něco s podobným názvem: Duppy Share, je to blend rumů z Jamajky (palírna Worthy Park) a Barbadosu (Foursquare) :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Kamarád má příští týden 40. Tak jsem mu koupil tohle ... Snad to vypijeme spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 8 hodinami, huno napsal: Hmm, vedel by si porovnať s "obyčajným" 6 ročným? Tiež vôňa nadchne, ale chuť je taký priemer? Promiň, ale 6-ti lety jsem nepil, takže porovnat nedokážu. před 3 hodinami, pepyczek napsal: @Irwinek Proč někomu vadilo, že to je z Arménie? Demon's Share neznám, resp. jsem nepil. Jestli máš rád nedoslazované rumy, doporučím něco s podobným názvem: Duppy Share, je to blend rumů z Jamajky (palírna Worthy Park) a Barbadosu (Foursquare) :-). Tak někdo se prostě nedokáže přenést přes to, že to ze " západu " není vždy nejlepší Přiznám se, že k němu mám rád klobasky, hrušky sice miluji, ale tady jsou cítit jen okrajově, převládá chuť perníku. Za ochutnání určitě stojí. Diky, porozhlednu se po něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 4 hodinami, Irwinek napsal: Tak někdo se prostě nedokáže přenést přes to, že to ze " západu " není vždy nejlepš Kdysi, v roce 1901, byli i na soutěži v Paříži překvapeni původem a degustátoři dali svolení značce používat označení cognac. Přestože nepochází z této francouzské oblasti. Taky si raději dám Ararat než Noy. I když pochází ze stejné líhně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Demons share, možná už jsem to psal, není rum dochucenr, doslazene “něco” jako když griotku smichas s plachtetnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se