Leopold Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Pozorovatel Dúfam že je chutný vzal som ho žene do koláčov .lebo keď nie budem ho musieť vypiť sam a strašne pri tom trpieť
Pozorovatel Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Pokud je to do koláčů, pak nic nenahradí starý dobrý Božkov, takže se obávám, že to budeš muset bohužel vypít
odjinud Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Odesláno 16. března 2024 (upraveno) VAT 69, whisky z Band of Brothers... leta jsem ji v krame (samosce) nevidel, takze kdyz jsem ji zahlédl dneska v Globusu, tak jsem ji vzal. Chuťově... no, nic extra, odpovida to beznym "supermarketovym" whisky (Grant's, Balentines...), fakt nevim, co na tom ten borec z Band of Brothers videl. Upraveno 16. března 2024 uživatelem odjinud
Pozorovatel Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Zelený čtvrtek, zítra volno a cesta na hory (proto bushcraft clock), ale dneska v práci blázinec..... No a tak jsem si musel udělat trochu radost
Maxel Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2024 Todle jsem včera nasál v Lidlu. Dobrý, ale má to teda grády!
Pozorovatel Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2024 Žena dneska slaví, tak jsem si koupil láhev ...... to aby věděla, kdo je tady generál
Jeronimo Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2024 Tak jsem vydržel asi 5 měsíců absolutně bez alkoholu. Chtěl jsem zkusit co za benefity se dostaví.... Kromě ještě větší chuti na alkohol se nedostavilo vůbec nic. Takže si jedu zase to svoje.
walter10 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 V 16. 3. 2024 v 21:21, odjinud napsal: VAT 69, whisky z Band of Brothers... leta jsem ji v krame (samosce) nevidel, takze kdyz jsem ji zahlédl dneska v Globusu, tak jsem ji vzal. Chuťově... no, nic extra, odpovida to beznym "supermarketovym" whisky (Grant's, Balentines...), fakt nevim, co na tom ten borec z Band of Brothers videl. Musel bys ochutnat plnění z té doby. Dost možná to bývala docela dobrá whisky. Viz třeba https://whiskyauctioneer.com/lot/302680/vat-69-8-year-old-1940s-us-import
Gustaf Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 V 4. 4. 2024 v 14:57, Maxel napsal: Todle jsem včera nasál v Lidlu. Dobrý, ale má to teda grády! Tohle je dobrej box. V minulé akci tam bylo vyhozené poslední balení za 120kc a to jsem tam nemohl nechat.....jj, belgický pivka dávaj...
odjinud Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 Máte někdo tip na slušnou ovocnou pálenku (hruškovici, meruňkovici)? Jsem teď pořídil tuhle hruškovici a po pravdě klasický Jelínek Williams v "budíku" je lepší, tohle bylo úplně jak mýdlová voda, bez chuti. Pascall La Vieille Poire William 0,7 L | E-shop Global Wines & Spirits (global-wines.cz)
Harwey Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 pozri marsen https://fruitdistillery.sk/
Pozorovatel Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 Nejlepší je znát někoho, kdo dělá domácí. Tomu se žádná z obchodu nevyrovná
warann Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 Jsem chtěl doporučit pálenky od firmy Mareček, ale nějak to vypadá, že zmizela z trhu. Někde něco málo doprodávají a vlastní www stránky jsem ani nenašel.
tommi_d Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 Ak teda nezáleží na cene tak Pálenica Jelšovce... napr. https://eshop.vinoadestilaty.cz/palenice-jelsovce/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIm_yP5LrbhQMV05WDBx3KcgM_EAAYAiAAEgJLPfD_BwE
semi001 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2024 před 22 hodinami, odjinud napsal: Máte někdo tip na slušnou ovocnou pálenku (hruškovici, meruňkovici)? Jsem teď pořídil tuhle hruškovici a po pravdě klasický Jelínek Williams v "budíku" je lepší, tohle bylo úplně jak mýdlová voda, bez chuti. Pascall La Vieille Poire William 0,7 L | E-shop Global Wines & Spirits (global-wines.cz) My máme rádi tuto nebo ještě tuto
milomac Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2024 Chystám se koupit dobrý sladký rum a nedávno jsem objevil v nabídce tenhle - nezkusil jste ho někdo? Rumy jako Don Papa, A.H.Riise, Plantation, Diplomatico, Ron Zacapa už ne - již odzkoušeno. Chci zkusit něco nového a nebýt zklamán .
milomac Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2024 Vzpomínám na jeden, co mně vyhovoval a chutnal, ale naposledy jsem ho koupil z jednoho e-shopu a chutnal jako nějaká nemocniční dezinfekce, tak už nemám důvěru ....
Petr.S Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2024 před 4 hodinami, milomac napsal: Chystám se koupit dobrý sladký rum a nedávno jsem objevil v nabídce tenhle - nezkusil jste ho někdo? Rumy jako Don Papa, A.H.Riise, Plantation, Diplomatico, Ron Zacapa už ne - již odzkoušeno. Chci zkusit něco nového a nebýt zklamán . Včera dorazil a hned jsem ho otevřel. Za mě je ještě sladší, nechci úplně říct, že pro mě snad i lepší než Bumbu (měl jsem dva panáky, tak je brzo na závěry). Ale jestli Ti chutná sladký rum, tak neváhej. Je to fakt dobrota. První doušek byl jak pohlazení, směs vanilky, oříšků, čokolády. Fakt dobrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se