Fordik Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Ahoj, dotaz ohledně ukazatele východu a západu slunce. Aktuálně mi hodinky ukazují viz foto a na telefonu i jinde mi to ukazuje jiný čas. Víte někdo jak to nastavit správně? Domovské město mám nastavené správně Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Z toho si nic nedelej. U nas dnes vyslo slunce drive. V 7:39. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Esli to nebude tim, ze apka v telefonu zna tvou presnou polohu, ale hodinky to neumi.V kolik vyjde slunce v Berline a v kolik v Praze? Co myslis...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Psal, že město nastavil. Jde teda nastavit přesně Praha, Fordíku? Jinak 7 minut rozdílu času může bejt tak hrubým odhadem v naší šířce kolem 130 km ve směru cca východ - západ / po rovnoběžce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Rozdíl je tam 15 min :/Ten rozdíl mezi Berlínem a Prahou mě tedy opravdu nenapadl Jde to tedy nastavit ale nějak přesněji? Zkoušel sem i jiná města ve stejném časovém pasmu a čas stále stejný. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 K tomu, aby to bylo přesně, potřebuješ den, rok, zeměpisnou šířku a délku. Kde by to hodinky vzaly, pokud nemají GPS. Jen řekněme poledník příslušnej k časovýmu pásmu nestačí, potřebuješ i šířku. Jakou hodinky berou do výpočtu? On ten výpočet je poměrně komplikovanej. Takže možná to přesně ani neumějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Tak brouzdám po nějakých digitálkách z levných vod a docela se mi zamlouvají Casia z řady Edifice. Jak si tato řada u Casia stojí? Je to uplný šunt, nebo to má nějakou kvalitu/hodnotu?Líbí se mi obyčejné EFA12O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Tak brouzdám po nějakých digitálkách z levných vod a docela se mi zamlouvají Casia z řady Edifice. Jak si tato řada u Casia stojí? Je to uplný šunt, nebo to má nějakou kvalitu/hodnotu?Líbí se mi obyčejné EFA12O. Gut, není to úplně low-end Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Měl jsem a za tu cenu tomu nebylo co vytknout, víc jak 5k bych za ně nedal. Ale třeba limitka za 20 je těžkej úlet. Upraveno 4. února 2020 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Nečekám od toho nějakou vysokou hodinařinu, ale Casio mě nikdy nezklamalo. Baterka mi k tomu patří. A moc digi na trhu není. Přijde mi to zajímavý, zpracování bude ok, tak jen co to vlastně vůbec je, že.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Hoši dotaz.Jsem max. spokojenej s "G" 5610 jako pracovními kolem domu atd., ale protože nošení mobilu pořád u sebe je dost nepraktické, hodily by se modifikace do hodinek a rád bych zůstal u G ideálně podobné konstrukce jako 5610.(volání, sms, WhatsUp,...) Nevíte je něco již k dispozici nebo se očekává ? Díky, L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Ahoj kolegáčkové, dnes mi praskl řemínek na nejnošenějších Casio W-736H. Bohužel ho již nikde nemohu sehnat. Nevíte náhodou někdo, kde by se ještě dalo? Popř. nemáte doma nevyužitý? Vzal bych klidně i celé hodinky, či jiné podobné, které mají vibrační alarm. Děkuji za jakoukoliv radu či odpověď. Lukáš (vogysan@seznam.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) Něco odsud by nepadlo? https://www.reminky-na-hodinky.cz/reminky-na-hodinky/casio-1/plastove-2/?strana=1 Co tenhle? Měl by to být on ...dole je uvedený tvůj model https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/plastovy-reminek-casio-aq-s810w-1a-1748-casio-10410723/ Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 V 14. 1. 2020 v 14:55, Fordik napsal: Ahoj, dotaz ohledně ukazatele východu a západu slunce. Aktuálně mi hodinky ukazují viz foto a na telefonu i jinde mi to ukazuje jiný čas. Víte někdo jak to nastavit správně? Domovské město mám nastavené správně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk V 14. 1. 2020 v 23:57, geometr napsal: K tomu, aby to bylo přesně, potřebuješ den, rok, zeměpisnou šířku a délku. Kde by to hodinky vzaly, pokud nemají GPS. Jen řekněme poledník příslušnej k časovýmu pásmu nestačí, potřebuješ i šířku. Jakou hodinky berou do výpočtu? On ten výpočet je poměrně komplikovanej. Takže možná to přesně ani neumějí. pozde, ale prece: u casii, ktere umi vychod a zapad slunce se nastavuje zemepis. delka i vyska - na jedno desetinny misto, tedy zhruba tvoje poloha. u tech rangemanu to musi jit taky. u sgw-1000 to je druhy mod v nastaveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 V 24. 4. 2020 v 13:06, hejdik napsal: Něco odsud by nepadlo? https://www.reminky-na-hodinky.cz/reminky-na-hodinky/casio-1/plastove-2/?strana=1 Co tenhle? Měl by to být on ...dole je uvedený tvůj model https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/plastovy-reminek-casio-aq-s810w-1a-1748-casio-10410723/ Děkuji převelice, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Standardní CA53W, já bych nezkousl ten negativ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 To vypadá hezky https://www.g-central.com/g-shock-gst-b400-is-the-slimmest-g-steel-watch/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquelin de Mailly Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 V 19. 3. 2021 v 7:32, 426kahemi napsal: To vypadá hezky https://www.g-central.com/g-shock-gst-b400-is-the-slimmest-g-steel-watch/ Barevně to hezky vypadá, já tedy ručičkových Gčkům neholduji, přijdou mi méně přehledné, ale možná je to jen o zvyku... Třeba ta šedá verze mi splývá. Co je fajn, je tloušťka, pokud se dostali na 12,9 mm, tak to je u Gček s ocelovými díly hodně fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Když všeobecně, tak tedy všeobecně nechápu, že na trhu neustále padá tenhle kousek: vyloženě za pár stovek, veliké datum, hezky cvakající luneta, 100m, 3 roky výdrž baterky. tah plecháček ale dobře to maskuje, krásně čitelné i za minimálního osvětlení - lumi jsou jen ručky, ale jsou to držáci ;o) trochu mi připadají jako secvakané z lega - to přece nejsou hodinky pro chlapa. Zabalil jsem je i s účtenkou do origo krabičky, že je pošlu dál. Dva dny jsem to ustál, ale už jsou zase ve službě, holt to nešlo. A za dnešní cenu je to pro obohacení stáda kauf ;o) (japonsky avuef) Edifice EFV-120DB-1AVUEF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Casio všeobecně jsou "vděčné" hodinky, stejně jako vděčná bota v Pelíškách. Ale nemám s tím žádný problém, já třeba než jsem přišel na to, že Seiko je vyšší level, tak jich máme doma hafo, ale jak říkám - vděčná hodinka. Já mám osobně dvoje v Q a zatím jsou v rezervě, na jaře s nimi npočítám s výjezdem na vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se