AdaMoss Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Moc toho neni... Tady se dá jen říct, že kvalita převažuje nad kvantitou. Povedený pár. Za mě téměř definitivní - rozšířil bych to o potápky. Pak zamknout účet a spokojeně užívat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zamba Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Ježis ta krabice je úžasná! I s idealním počtem hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zamba Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Tak tohle je naše království Počet akorát, teď už jenom obměňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 na ruce a na krku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Momentálně 9 kousků Upraveno 18. února 2017 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Proč si vždy jedny z těch ve vrtiči nedáš opačně tak, aby ty druhé nemlátily korunkama? Ty IWCčka už budou i dojebaný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Plasťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 dnesni takove domaci scitani, ale par kousku (13) jinych znacek mam jeste v zaloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Se koukám Beemane, ty budeš taky dobrý chronopacoš ;o) Zejména ta horní řada je drsná. Nejvíce slintám nad těma červenýma bondovkama. Měl jsem je, prodal jsem je, chuj jsem ;o) Upraveno 26. února 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Hodinek vlastnim 6, ale sem ve fazi snizovani poctu a zvysovani kvality idealne se chci dostat na 3, max 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 7 kousků, když nepočítám nějaké sběratelské které nenosím.Chtěl bych se dopracovat k tomu, že budu mít jedny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jedny jsem nově pořídil a jedny šly pryč - držím se třech kusů pro různé příležitosti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jedny jsem nově pořídil a jedny šly pryč - držím se třech kusů pro různé příležitosti: Tak takový minimalismus se mi líbí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Co jsem začal navštěvovat toto fórum, tak se mi začaly hodinky nějak hromadit... Prozatím 4 kousky (když nebudu počítat něco jako Bentime mezi hodinky ;-)). Ale protože jsem ten typ, co hodinky moc nestřídá, tak bych se nechtěl dostat nad 6, což považuji za optimum a svůj osobní limit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Co jsem začal navštěvovat toto fórum, tak se mi začaly hodinky nějak hromadit... Prozatím 4 kousky (když nebudu počítat něco jako Bentime mezi hodinky ;-)). Ale protože jsem ten typ, co hodinky moc nestřídá, tak bych se nechtěl dostat nad 6, což považuji za optimum a svůj osobní limit...To jsem si rikal tez a takam ted 9 ks a pottebu " neco" ihned koupit :-). Jeste ze mam ted volno ve druhe hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 zvlastni sestavicka odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Aktuálně takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Současná sestava (ale redukuji) - hodinkovnici neumím kloudně vyfotit Kancl 1 Kancl 2 GMT Univerzál 1 Univerzál 2 Univerzál 3 Pilotky 1 Pilotky 2 Víkendovky 1 Víkendovky 2 Takže celkem 10 které se snažím rotovat + 2 digi Casio a Raye v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Musim pochvalit zbierku. Ma to hlavu aj patu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 tak jsem prosel fotky a seznamy a dosel jsem k zajimavejm vysledkum. tohle jsou hodinky, co jsem realne alespon par dni (v nekterych pripadech hodin ) vlastnil, rolexy zaokrouhleno dolu, tam fakt nevim. trebas jen plechovy LVcka sem mel 12krat.. chybi mi v seznamu AP a PP, tam asi nedorostu, a Lange, ale to ani neni muj salek caje.. accutronarborarctosarchimedearmand nicoletarmida 2xball 4xblancpain 2xbreguetbreitling 64xbwccamycandinocartier 2xcasio 7xcertina 2xcrepascitizen 2xcorrtebert 3xcorumcymadaniel jean richarddebaufred.i.c.divinusdoxa 4xedox 3xelgineterna 6xfortis 12xglashuttegirard perregaux 2xhalioshanhartheuer 3xhelberg chopard 2xchronographe suisseiwc 29xjaeger le coultre 2xj.s. watchlacolancolongineslum tecmarina militare 4xmarvinmaurice lacroixmondainemontblancmovadonautilusomega 27xollech & wajs 2xorientoriosapanerai 18xperreletpoljot 3xprecistaprim 12xprima homisraketaricohrolex 250xseiko 25xsicura 2xsinn 2xsteinhart 3xstowatag heuer 12xtissot 5xtudor 2xulysse nardin 4xvostokvratislavia 4xwakmannzenith 6xzixen Kdyby vas napadlo neco, co sem mel a zapomnel, nebo co ste mi prodali, napiste to sem Wow, spadla mi právě brada...král může být pouze jeden a jsi to ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se