Ravic Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Jenom chci dodat, že nelituji zatím ani jedno rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Radikálně to redukuju... 1. Heuer Autavia Viceroy 1163V 2. Omega Speedmaster Moonwatch 1450223. Elton Sport Snow & Ferrari red4. Rado Diastar Diver 300m5. Certina Calendar aut. 14K/SS6. Chronographe Suisse 18K, Venus 1707. Prim Sport Igen s okrovým cifrem a bílou lunetou Příští měsíc to ale bude zase jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 1.omega seamaster 2.tissot 516 automatic3.prim sport igen4.orient mako xl5.gerlach otago6.festina 6601Ale jak pise vintagelover,za mesic to bude jinak :-))). Redukce na chvilku zabrala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutnp Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Hamiltom khaki X-WindOris F1 Williams chronograph PVDna třetí čekám pokukuju po Carrerách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 U mě je to zatím naopak, pořád to narůstá. Samozřejmě díky tomu, že jde o stré primky a podobné hodinky za hubičku. Ale už si říkám, že bych mohl taky něco prodat, to je určitě pokrok dopředu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Tohle vlákno už je dlouho ladem, tak pánové, jak se Vám změnila kolekce?Jediné, co u mě zůstalo, je číslo. To jsem psal, že budu redukovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Tohle vlákno mě inspirovalo na malou rekapitulaci:Breitling SteelfishHamilton Spirit of LibertySeiko SNZH57 - FFF modSeiko SKX007 - doxa modSeiko SKX031Seiko Sea UrchinSeiko Arnold H601Seiko 6309Casio G-shockPrim Diplomat (stříbrné i zlaté) jdou do světanějaký Sporty, (jedničky, dvojky i letecké)Traktory jako dekorace v kancelářiplus nějaký šrot a náhradní díly v šuplíkua momentálně ještě jedny Béčka z půjčovny, který strašně nutně potřebuju :-)Asi nakrmím prodejní vláknoSlavím 1000 a splněno . Škrtnuté je pryč, zbytek je k dispozici a postupně půjde do světa. IMAG0657.JPGnašel jsem svoje starý posty. Hmmm, hodně se toho změnilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Čoveče, furt 4, ale nějak se mi zdá (vlastně to tak je), že nosím skoro pořád jedny (SNZG07), páč jsem si je hrozně oblíbil a jsou mi asi nejpříjemnější momentálně. Mám je furt na tom origo nylonu, takže se mi nějak nehoděj akorát do košile, tak to si pak beru jiný. Proč teda vlastně nechci poslední dobou nosit košili? Asi jim budu muset koupit ještě jinej řemen anebo si koupit ještě černou verzi s broušeným pouzdrem na tahu a k nim hnědej řemen, to je podle zdejších fotek parádní kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Já na to jdu "vědecky". :-) Mám boxy na 20ks. Primek plánuju 100 - 1x cal.5x (s mimostředkou), 1x cal 5x + vintage vypadající cal. 66 a 68 , 1x Prim Sport, 2x novodobé.1 krabice bude na ruský a další na zbytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Tohle vlákno už je dlouho ladem, tak pánové, jak se Vám změnila kolekce?Jediné, co u mě zůstalo, je číslo. To jsem psal, že budu redukovat...Z 8 kusu mam dva. A silham po tretim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Já jsem poslední měsíce také redukoval Do práce černý řemen:IWC 7-daysUnion Glashutte Belisar GMTLongines LLD Do práce hnědý řemen:Junghans ChronoscopeSeiko Aplinist Víkendovky:Glycine Combat Sub 2-Tone na NATOArchimede Pilot ChronoSeiko SKX007 (pokud je koupím ) na tahu Takže celkem 8, teď nevím, jestli jsem neredukoval moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) Dneska mám sedm kusů. Během pracovních dnů střídám hodinky s tahem. Na víkendy si beru Pilotky anebo Orlíky. Na šest kusů mám box, jedny jsou na ruce anebo na nočním stolku.Steinhart Nav.B - Uhr St.1 44mm Premium AnthrazithSteinhart Nav.B - Uhr 44mm Bronze SoigneSteinhart Nav.B - Chrono titanium 47mm limited editionRolex GMT Master II 116710 LNRolex Submariner 114060Omega Speedmaster Proffesional 3570.00Prim Orlík LE 2014Časem půjdou jedny 44mm pilotky k velmi váženému členu fóra Upraveno 16. března 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Taky s dovolením přihodím můj skromný seznam: Seiko snzg13j1Seiko sarx015G-Shock DW 5600Prim Sport II (prochází renovací) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 ja asi 30 ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) ja asi 30 ted..Král může být jenom jeden :-) abych nebyl offtopic, tak 11" Upraveno 16. března 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Až moc ...Rychlý neúplný sčot = asi 20 ks chronografů a alespoň 2-3 x tolik nechron.A k tomu kýbl nefunkčních, ty nepočítám.Z 99% jsou vše vintage.Když to tak vidím, jdu si vzít prášek. A zítra budu prodávat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Až moc ...Rychlý neúplný sčot = asi 20 ks chronografů a alespoň 2-3 x tolik nechron.A k tomu kýbl nefunkčních, ty nepočítám.Z 99% jsou vše vintage.Když to tak vidím, jdu si vzít prášek. A zítra budu prodávat ... Jak říkáš, 3 - 4 moderní kousky, které stojí za to. Pak 30 - 50 vintážek ( včetně cca 15 chron ), které za něco stojí a pak 2 - 3 kýble. Holt kupovat konvoluty je hodně návyková zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Dal jsem si novoroční předsevzetí, zredukovat počty o modely, které nebyly více jak 4 měsíce na ruce. Troje jsem tedy již prodal, dva kousky na prodej ještě čekají, ale už jsem zas dva přikoupil a mám vyhlídnuté další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ty jo a fakt to unosite? Abych nebyl OT, tak 3 a jedny na cestě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Nejvíce jsem měl asi 8 kousků.Omezil jsem to na dva+1 digi do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se