Toams Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Pristi uteri dovezou matrac od King-Koil , tak pak poreferuju ... ale jelikoz i na pruzinove z Ikei se mi lezelo lip nez na nevim-kolik tisicove pene, tak to vidim pozitivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 V 14. 10. 2020 v 14:22, enrico156 napsal: Ahoj všem, jsem ve fázi, kdy se ráno zvedám z matrace se značnou bolestí beder a potřeboval bych u nákupu odborně poradit. Je tu někdo ze členů, co se prodejem matrací živí např. a byl by ochoten mi poradit při koupi? Díky, kdyžtak SZ:-) Nejses kurva trochu mladej na takovy fnukani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Ráno poreferuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 V 17. 10. 2020 v 15:03, sibirnaya napsal: Nejses kurva trochu mladej na takovy fnukani? Víš jak se to říká - chlap po třicítce kterýho po probuzení nic nebolí by měl preventivně předpažit, jestli už neleží v penálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 (upraveno) Snad po padesátce (Jiří Sovák) P.S. ve třiceti seš ještě kurwa mlaďák Upraveno 31. října 2020 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Zrovna řeším matrace a co si budeme nalhávat, nevím o tom samozřejmě ani prd. Naposledy jsem matrace řešil před X lety a to to dopadlo na nějakou lepší IKEA, nevím už jakou přesně, ale vzhledem k tomu, že mám obecně celkem problém na něčem vážně pohodlně spát, tak to nějaký zmetek nebyl Nyní řešíme obnovu a v té záplavě materiálů a dalších se totálně ztrácím, řekl bych, že před lety jsem to měl jednodušší, nebo mi to tak možná teď jen ppřijde, nevím...Každopádně po přečtení zdejšího vlákna mě zaujala značka Purtex, nemá od nich matrace více lidí? Nějaké reference? Přijde mi, že si tam prostě vybrat musím vzhledem k rozmanitosti a díky bohu faktu, že nemají jen měkouše, obecně mám rád tvrdší matraci a žena taktéž. Celkem mě štve nynější situace, kdy si je člověk nemůže dojet zkusit, takže jsem přemýšlel o tom, vzít nějakou oboustrannou, kdy je každá strana jiná, tedy dvojnásobná šance, že to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Já kupoval Bellsi matraci asi před měsícem, nakonec u MPO - kupuješ to přímo od českýho výrobce, bez prostředníků, což mi přišlo prima. Plus maj ty manželský, třeba 180 x 200 bez ďoury, což teda oceňujou hlavně děti, že když se k nám naprdelej, nezapadnou:) V rámci jejich "akce" 1 plus 1 , která je asi furt, lze vybrat i tu velkou a máš ji jakože za půlku. Mě vyšla ta jakože dražší manželská s nějakym dobrym potahem na třináct myslim, je oboustraná (ta tvrdší už pro nás až moc, spíme na měkčí), vyrobili ji asi za tejden. Tak jen tip. https://www.mpo-matrace.cz/matrace-1a1/#/show-all Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Není tu někdo obchoďák či prodejce sedaček, rozložitelných do postele? Mám na mysli toto. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 1 hodinou, Micey napsal: Já kupoval Bellsi matraci asi před měsícem, nakonec u MPO - kupuješ to přímo od českýho výrobce, bez prostředníků, což mi přišlo prima. Plus maj ty manželský, třeba 180 x 200 bez ďoury, což teda oceňujou hlavně děti, že když se k nám naprdelej, nezapadnou:) V rámci jejich "akce" 1 plus 1 , která je asi furt, lze vybrat i tu velkou a máš ji jakože za půlku. Mě vyšla ta jakože dražší manželská s nějakym dobrym potahem na třináct myslim, je oboustraná (ta tvrdší už pro nás až moc, spíme na měkčí), vyrobili ji asi za tejden. Tak jen tip. https://www.mpo-matrace.cz/matrace-1a1/#/show-all Díky za tip, schválně mrknu, se v tom teď matlám, to je hrozný Určitě chci jednu velkou, alias bez ďoury, děti nemáme, ale víš jak, rok v manželství, to se k sobě ještě máme, takže střed postele nebývá prázdný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) S tou jednou velkou matrací opatrně, nevím jestli lze zvolit rozdílné tuhosti dle zatížení. Další věc je, že to někdy hází "vlny" jak se pohne jeden, pohne i s druhým. Doporučuji vyzkoušet. No a ještě jestli je pratelná, tak aby se povlak, z té dvojmatrace vešel do pračky. Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem milda21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 My právě takhle jednu velkou v celku máme i nyní, takže co se týče toho, máme vyzkoušeno a vyhovuje. Vlastně už jsem na to i tak zvyklý, že když jsme třeba někde, kde jsou oddělené, tak mě to i vysloveně štve Samozřejmě ta jedna velká musí být pořádně udělaná, aby fungovala jak má, to mohu určitě podepsat i jako totální lajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Zkus se podívat na pružinové taštičkové matrace, daleko lépe větrají a je možné je udělat s různou tvrdostí. Máme je rok a jsem moc spokojený, výška matrace 30cm, pružiny 13cm, zbytek z obou stran pěna. Ale taková matrace je dost těžká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Ahojte, pokiaľ máte možnosť tak si vyskúšajte matrace Tempur, alebo Perdormire.. osobne môžem len odporučiť, mám ich cca 3 roky a som fakt spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Máme nově Perdormire Adam a spokojenost, ale druhým dechem dodávám, že já se vyspím pohodlně i na zemi. Žena má vleklé problémy se zády a zatím si novou matraci pochvaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Pánové díky všem za tipy, říkal jsem si, že tady z toho něco vzejde a stalo se Máme zhruba předvybráno, takže jakmile se bude blížit i termín dodání nové postele, tak objednáváme. Na poměry toho, co tu tak koluje jsem více při zemi, ale ono je to dané i tím, že já třeba vysloveně nesnáším paměťovku. Vím, že spoustu lidí si to nemůže vynachválit, včetně třeba i mých rodičů, ale já to nedávám. Spal jsem takhle právě u našich víkend na paměťovce a pak jsem prosil, ať na tu postel, kde přespáváme, když přijedeme na návštěvu vrátí původní matraci, jelikož jsem byl totálně rozbitý. Každopádně kombinace tužší matrace společně s přírodními materiály si myslím bude dobrá, navíc dvě tuhosti, takže to musí klapnout. Štve mě, že teď není možnost matrace zkusit, ale třeba se to ještě stihne trošku rozvolnit, stejně čekáme, než bude samotná postel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Super, že jsem narazil na tuhle diskusi. Já jsem schopen se vyspat na čemkoliv, aktuálně mám asi to nejhorší, co může být - letiště s pružinovou matrací (odklápěcí s úložným prostorem dole). Nicméně nové přítelkyni se nezamlouvá, tak uvažujeme o něčem novém, diskusi si projedu, pokud někdo shrne, budu jen rád. Je tu ale jedno zásadní omezení - můžu mít maximálně 160 cm. Tedy je tu rezerva pár cm navíc na širší čelo (dohromady se tak vleze asi 167 cm), ale "stoosmdesátku" tam fakt nedostanu. Nechci šetřit každou korunu, ale vodní postel s vyhříváním a vlnobitím za 150 tisíc zase taky nechci. Nějaká rada na kompletní postel včetně roštů, matrací, bezúdržbovou s nějakou delší výdrží? Předběžný rozpočet je tak 50 tisíc, ale není to tesané do kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Já to nedávno řešil, koukal jsem na pěnovky z česka (Dřevočal, MPO) a nakonec vzal tady MPO Kalypso a dobrý. Postele tam maj, jak dobrý to nevím, https://interier-stejskal.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Máme 20 let postel z JMP s rošty podle váhy. Před pár lety jsme měnili výplně a matraci a na pohodlné spaní to můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Já mám už několik let matraci Tempur a jsem maximálně spokojený. Určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Jako občasný výrobce postelí z masivu doporučím matraci, kterou osobně doma používáme již cca 5 let k všeobecné spokojenosti: https://www.spime.cz/luxusni-matrace-bonell-air-medium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se