maty Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Kdyby někdo chtěl, tak malýho osvedčenýho truhláře mohu doporučit...
Andrew Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Hanák, ale díky pitomého studia nedoporučuji tak zprasenou kuchyň to bych nikomu nepřál
financ Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Za poslední 3 roky jsem si nechával dělat 2x kuchyň (chalupa a byt) - návrh v kuchyňském studiu, pak poptávka toho samého u dalších prodejců a u truhlářů. Vždycky vyhrál truhlář a vždycky spokojenost. Už to tu padlo - lamino je plus minus stejný, rozdíl je v kování a pojezdech.
blackhead Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Ja pred 4 lety kupoval od Ikei a spokojenost, dokonce jsem si ji sam poskladal a remeslnik mi daval akorat tu vrchni desku, vysla cca na 40 - dvirka mam v dyze dubu, vsechno od te doby funguje jak ma, i baterii jsem bral od nich a pohoda, takze palec nahoru.
ava Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Máme Gorenje a manželka si nestěžuje. Dělají občas nějaké akce jako spotřebiče zdarma atp.
rorda Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 My máme kuchyň od Hanáka a kdyby všechno bylo udělané jako ta kuchyň, žilo by se mi lépe ... Je mi ale jasné, že to hodně záleží na těch, kteří ji přijedou smontovat a především operativně a co nejlépe vyřešit různé drobné či větší problémy, ke kterým zákonitě musí dojít ... V rodině čerstvá zkušenost s Katalpou, prý zatím pozitivní, žádný zásadní problém ...
KFL Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Kuchyně Katalpa - za mě 100% doporučení. Cena/výkon IMHO super, rozumný jednání a cena příjemná. Teď na můj tip u nich objednala kolegyně a zatím velmi spokojená.My byli v Katalpě u Podolský vodárny, slečna/paní Novotná (celkem pěkná baba ). Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem KFL
sashator Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Já osobně jsem si za poslední 4 roky nechal dělat 2 kuchyně + brácha Ikeu (dobrá ale nesedí vždy jak má). První byla Oresi a nikdy více!!! Kvalita jakž takž, ale ten servis totální tragédie- kuchyň dodělávali asi 3 měsíce! Loni jsem si nechal udělat kuchyň od společnosti Monarc a naprostá spokojenost- kvalitní návrh, komunikace velmi dobrá, cena podle mého taky. Nakonec jsme si nechali od nich udělat i jídelní stůl a obývák (stěna a konferenční stolek). Nabízejí široký sortiment pojezdů a všech těch serepetiček kolem. Zkus na to mrknout a uvidíš, dělají i nezávazný plán přes mail. http://www.monarc.cz...ky/fotogalerie/ Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem sashator
montemar Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 jinak, z vlastni zkusenosti, nedoporucuju osadit kazdy suplik/skrinku tlumicem dorazu. zvysi to cenu jednoho kazdeho suplete o litr a u skrinek, ktery se otevrou "jednou za uhersky rok" - uplne zbytecny. staci obyc nacvakavaci tlumice blum za 60.- czk
adamo Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Máme Gorenje a manželka si nestěžuje. Dělají občas nějaké akce jako spotřebiče zdarma atp. Sestra taktéž gorenje a je to velmi kvalitně udělaná kuchyň. Cena byla ale trochu vyšší než třeba zmiňované oresi.
Filipes Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 moje žena je od fochu (Koryna, Hanák, Maxx, Gorenje) a máme doma Hanáka, kdybys chtěl nějakou konkrétní radu tak napiš a optám se ... jo a Oresi prej nebrat, to si pamatuju
Duke650 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) jinak, z vlastni zkusenosti, nedoporucuju osadit kazdy suplik/skrinku tlumicem dorazu. zvysi to cenu jednoho kazdeho suplete o litr a u skrinek, ktery se otevrou "jednou za uhersky rok" - uplne zbytecny. staci obyc nacvakavaci tlumice blum za 60.- czk to s tím litrem nejni až tak úplně pravda např. značková kovová zásuvka s dvojitou bočnicí a skrytě montovaným plnovýsuvem made in germany verze bez tlumení vs. verze s tlumením rozdíl v cenách od prodejce kování na truhláře = cca 60 Kč/zásuvka bez DPH edit: přídavný tlumič k obyč. pantům cca 40 Kč/kus moderní pant s tlumením již zabudovaným (není vidět) = cca 50 Kč/ks... Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Duke650
prischera Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 V predchozim byte Koryna, kuchyne slusna, montaz hrozna. V novym byte komplet vybaveni od truhlare. Cena nizsi, kvalita pouzitych materialu i celkova prace nesrovantelne vyssi. Dostal jsem na nej doporuceni od kolegy a maximalni spokojennost. Kovani pouziva hettich takze kvalita zarucena. Linka cca 1,6x3,5 (skrinky nahore i dole, 5 supliku s pojezdem + 5 ve skrini bez pojezdu, dve velke skrine, vestvene spotrebice). Cena bez spotrebicu, drezu a baterie (objednal jsem si jo sam, ale muze i zaridit) cca 80tis pred 2 roky. Praha, pokud budes chtit kontakt posli SZ. P.
vor Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Pobočka Vyškov, ale na starosti toho mám víc a jezdím po všech českých i slovenských pobočkách. Tam občas nakupuju já. Jinak linku mám v bytě Ikea dodělávanou truhlářem a nemůžu si stěžovat. Cenu linky zvyšuje mimo pojezdů a kování ještě povrchová úprava dvířek - foliované, lakované (kolik vrstev laku, jestli na konec bezbarvý lak atd.)
NIGHTinGALE Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Kuchyň Sýkora - před 15 lety masivní kaštan, neměla chybu. Vzpomínám na ni se slzou v oku. Před dvěma roky nové bydlení a nová kuchyně - opět Sýkora, ale tentokrát ve vysokém lesku a už bych do toho nešel. Jedny dvířka měly drobnou povrchovou vadu a protože se ten lak dělá v Itálii, tak oprava trvala dlouho a dopadla blbě. Tak jsem je poslal do p....e, dvířka si objednal nový a stejně jsem musel přimhouřit oko. Prostě je vidět, že to bylo lakovaný o pár měsíců později, není to úplně shodný (ale je pravda, že to z rodiny vidím akorát já, protože jsem hnidopich). Deska je mramorová, takovej černo-modrej šutrák, Blue Pearl se jmenuje.A tady mohu s klidným srdcem doporučit Ligranit Liberec.Vyjde to u nich o polovinu levněji, než když si to člověk objedná v kuchyňském studiu (podotýkám, že ten kámen se těží jen na jednom místě na světě, takže ten rozdíl je fakt akorát v ceně a ne v materiálu).Jo a k termínu dodání - Sýkora nabízel 2 měsíce. Ligranit to dodat za 14 dnů.
Marfael Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Kdyz kuchyn,tak jedine na zakazku.nevyjde to o moc draz a mas to presne tak,jak to chces mit.jsem stolar (ikdyz to teda nedelam)a nikdy bych si nekoupil kuchyn z Oresi a jim podobnym.jedine na zakazku,protoze spatna kuchyn znamena pak spoustu nervu a problemu.V Praze bych ti kdyztak mohl doporucit.
Patrik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Dobré kuchyně dělá Sýkora, čas od času mívají i výprodeje kuchyní ze studia, které jsou prakticky nepoužité a cca. za polovinu ceny. Nebo pokud znáte šikovného truhláře, dělám ve firmě Jaf Holz, jsem schopný nechat profesionálně nařezat a ohranit jakýkoliv dekor lamina a truhlář by pouze navrtal panty a kuchyň smontoval (prodáváme i dvířka a pracovní desky). Petr Mam kuchyn od Sykory a za tu cenu me to prislo neadekvatni. Jsou to sice drobnosti jako odlupujici se lista nebo odpadla zaslepka, ale dojem to zkazi. Za tu cenu jsem cekal vyssi kvalitu. Taky me mrzi, ze me vehementne doporucovali sporak Fagor - jiz nikdy vice, smejd nejvyssi. Uz v zaruce dvakrat reklamovane zapalovani horaku, po zaruce odeslo uplne - navic neopravitelne (neni dil), Navic odesla minutka na sporaku (nepipa).
patriknapr Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Já si pořidil už druhou kuchyň z ikea a pokud se provede dobře montáž tak myslím, že budeš spokojen. Kamarád má taky ikea už delší dobu a naprostá spokojenost. A to nemluvim o tom, že cenově ty kuchyně výjdou na polovinu než od běžných značek. Takže případná změna třeba za deset patnáct let tolik nebolí.
docent_tecka Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) my jsme brali v Tosca interier http://www.modo.cz/tosca-interier/ (navrh, dodavka, montaz) - kuchyn byla s velke casti slozena od vyrobce Nadop www.nadop.cz a nektere veci od Schüller. kuchyn slouzi pres dva roky a zatim spokojenost Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem docent_tecka
pavel67 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 My máme 4. rokem Ikea a naprostá spokojenost. Předtím jsme chodili všude možně a buď nám nebyli ochotni vyhovět a nutili nám něco, co nechceme, anebo byli kosmicky drazí. Faktem je, že se mi kuchyně z Ikea nikdy nelíbily, ale zrovna, když jsme vybírali, tak se tam objevila nová řada, a to bylo přesně ono.Trošku se tam poptáš, potom si doma stáhneš ten jejich plánovač, uděláš si návrh, kde ti ti hned udává i cenu, zajdeš do Ikei, kde ti ten tvůj návrh otevře prodavač. Byl jsem skutečně ohromený, jak fundovaně s námi mluvil, smysluplně radil a dodělával detaily, o kterých jsem neměl ani ponětí, že tam musí, anebo nemusí být.Doma jsem si to skládal sám, ke všemu jsou obrázkové návody a i při mé docela nešikovnosti, jsem to dal. Používat akušroubovák, jinak si zaděláš na tenisový loket. Dokonce, když si drahá polovička vymyslí něco navíc, tak si to skočíš dokoupit, když se jí ještě před montáží něco přestane líbit, tak to skočíš vrátit, a oni ti bez keců dají peníze zpět. Doposavaď jsme naprosto spokojení, akorát se po těch letech asi o 1mm posunuly některé čela šuplíků, ale je mi zdechlo vzít šroubovák do ruky, abych to těma štelovákama dal zpět. Tech. poznámka: docela jsem se vydrbkal s el. zásuvkama. Vyvedl jsem je vždy doprostřed zamýšleného místa, kde bude ten který spotřebič, ale při zasunutí spotřebiče jsem zjistil, že zásuvka zavazí, a nedotlačím spotřebič úplně nadoraz. Potvory, ty spotřebiče mají na zadním čele takové vybrání, že jedině tam se tá zásuvka musí trefit. Prostě jsem ty zásuvky musel přesekat na správné místo, tak na to bacha u přípravy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se