Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mě se podařilo sehnat Guerlain L’Homme Idéal Cologne a musím říct že je to opravdu povedená varianta. Co ale nechápu že byl v roce vydání 2015 pak skoro hned stažený z prodeje. Taková nádhera ..🤔

Odesláno

Kde?

Slyšel jsem na něj spoustu chvály. Já nakonec objednal L'Homme Idéal Platine Privé, který má být velice podobný. A jelikož jsem prováhal tu chvilku, kdy byl i na českých eshopech, tak jsem ho nakonec bral odněkud ze Španělska. Tak ho teď šetřím. :D

Odesláno
před 16 hodinami, morricone napsal:

mě se podařilo sehnat Guerlain L’Homme Idéal Cologne a musím říct že je to opravdu povedená varianta. Co ale nechápu že byl v roce vydání 2015 pak skoro hned stažený z prodeje. Taková nádhera ..🤔

mám ho již od roku 2019 doma, ale nějak mu nedávám v teplejších měsících šanci. S tou mandlí v kombinaci s "krémovým" citrusem jsem se pořád neskamarádil 🥲 ale musím uznat, že je to originální a zajímává vůně, obzvlášť za ty peníze, za který se flakon v minulosti prodával. Na první dobrou bych ho tipoval na nějakou niche řadu. Ať ti sedne lépe než mně

Odesláno
před 36 minutami, Koza_c napsal:

Da se někde Guerlain v Praze očuchat? 
Docela bych to zkusil. 
Dik za info.

dalo se v Notino ve Florentinu, ale nevím, jestli tam ještě mají. Předem bych tam raději zavolal

Odesláno

Nezkoušel jste někdo:

- CREED Delphinus a Acqua di Parma Buongiorno EDP??

Ohledně parfémů jsem hodně "tabákový" a váhám už dlouho s nákupem TF Tobacco Vanille - jaký na něj máte názor?

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, Kluk jako buk napsal:

@Koza_c Viz kolega @jeza. Naproti Koscomu v Notinu mají stabilně většinu pánských Guerlainů. Určitě řadu L'Homme Idéal měli ještě cca dva měsíce zpět.

@Radek Cigi Moje nej vůně. Nicméně mám rád sladké a gurmánské. Pokud bych chtěl echt tabák, tak se asi dívám jinam.

Díky. Upřesním to - mám rád gurmánské s obsahem tabáku (např. Herod, Naxos...). 

Upraveno uživatelem Radek Cigi
Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, Koza_c napsal:

Docela bych to zkusil. 
Dik za info.

V OC Chodov ve Fann mají Parfémy Vetiver a Habit Rouge a EdT, EdP a parfem L'Homme Ideal. 

Když koukneš na stránky Fann, můžeš si vyhledat, kde po Praze mají jiné vůně.

Upraveno uživatelem bacil.357
Odesláno
před 9 hodinami, Koza_c napsal:

Docela bych to zkusil. 
Dik za info.

Dříve byly i limitky v L´Institut Guerlain v centru Prahy . Ale byly jsme tak před  5-6ti lety… třeba se poptat tam, nebo zavolat.

Odesláno

Ja sa z toho celeho akurat tak pichnem. Alebo sa vratim k CK One a budem maz zase pokoj. Nie tu vymyslacky so vselijakymi snobskymi konickami 🤣🙈
Musim povedat ze akykolvek parfem, ktory pozitivne hodnotil @KFL a ja som ho naslepo kupil, vzdy som absolutne spokojny a kazda jedna takato vona mi super sadla.
Cokolvek ine, aj ked to ma tu vo vlakne alebo na parfumo pozitivne hodnotenia a povedal som si, nemozem urobit chybu, VZDY sa to ukazalo ako chybny postup. 
Guerlain som doteraz nikdy nemal. Od piatku mam dva parfemy 🙂 Ak by ste ich chceli, sup pozriet do predajnej sekcie.

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Ja sa z toho celeho akurat tak pichnem. Alebo sa vratim k CK One a budem maz zase pokoj. Nie tu vymyslacky so vselijakymi snobskymi konickami 🤣🙈
Musim povedat ze akykolvek parfem, ktory pozitivne hodnotil @KFL a ja som ho naslepo kupil, vzdy som absolutne spokojny a kazda jedna takato vona mi super sadla.
Cokolvek ine, aj ked to ma tu vo vlakne alebo na parfumo pozitivne hodnotenia a povedal som si, nemozem urobit chybu, VZDY sa to ukazalo ako chybny postup. 
Guerlain som doteraz nikdy nemal. Od piatku mam dva parfemy 🙂 Ak by ste ich chceli, sup pozriet do predajnej sekcie.

To tak někdy prostě je, mě se hodnocení od KFC líbí a vždy se těším s čím se vytasí, protože jeho popisy jsou skvělé. Ale osobně to mám přesně opačně, jak to chválí, tak vím, že to není pro mě...

Odesláno
V 16. 7. 2025 v 17:17, Humanzero napsal:

Nešlo odolat, nový přírůstek 🙂

IMG_1935.jpeg

IMG_1936.jpeg

Dnes jsem ho zkoušel taky :) za mě je super, ten pomerančový likér, je tam velmi pěkný, ikdyž se pak vytratí, je to citrus no :) Zkoušel jsem ještě Dorian´s spleen a ten byl taky dobrý, ale Altamura lepší :)

• Like 1
Odesláno

Přátelé, 

objevil jsem asi díru na trhu, máme docela minimalistickou koupelnu s velkou mramorovou deskou, vše je světlé (dlažba, spodní skříňky, stěny). Říkal jsem si, že by se mi líbilo mít ty flakony na nějakém organizéru (skříňka na zeď mi neprojde a ani by nebyla hezká). Projel jsem internet a našel jsem toho tuny, ale vše je plastovej šmejd za pár kaček.

Nesetkali jste se někdy s nějakým lepším řešením, přemýšlel jsem ideálně o skle a nějaký etažér, jako níže (TEMU za 300 ale fakt ne).

průhledný akrylátový žebřík na parfémy, třípatrová kosmetická krabice z plastu, používá se pro ukládání parfémů a kosmetiky 0

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...