Povidláček Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Já ho měl asi před čtyřmi lety a od té doby úplně zmizel z prodejen. Miloval jsem ho, plus mi byl sympatický objem 125 ml i to, že ten špricr šel odšroubovat a člověk to na sebe mohl šplíchat jako kolínskou a hlavně mi voněl víc než ten originál no... škoda ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 jen ceny podivnemuj oblibeny Amouage Memoir Man 100ml u nich za 7200 Kc a parfums.cz za 3395 Kc (a jsou i levnejsi shopy) Mně spíš přijdou podivné ceny ostatních e-shopů. Na oficiálním webu je za 280?, což de facto koresponduje s cenou v Ingredients.https://www.amouage.com/fragrance/for-man/memoir/memoir-man.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Poraďte mi prosím nějakou lehčí, svěží vůní pro každodenní použití. Za rozumnou cenu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Y od Yves Saint Lauren nebo od Bvlgari Aqua Atlantis, popř. issey miyake l ?eau d ?issey pour hommeatd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) Lalique Noire,,https://www.notino.cz/lalique/encre-noire-for-men-toaletni-voda-pro-muze/,,nebo Mancera Cedrat,,https://www.notino.cz/mancera/cedrat-boise-parfemovana-voda-unisex/,, Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem 01standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Sauvage/Dior Homme/ Kenzo Leau pour homme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Armani Acqua di Gio, popr. hodne levny a pritom hezky vonici jsou toaletni vody od Addidas. Maji je v kazde vetsi drogerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Z tohohle low-endu mám teď EdT Live Big od Pumy a taky žádný zle, je příjemně osvěžující. Jinak jsem našel pod stromem Hugo Boss Scent ve variantě Intense EdP a je moc fajn. Měl jsem i EdT a taky dobrý, ale rozdíl ve výdrži tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Ja si koupil tendle Chanel a to je teda parada. Jemnej, svezi, nenucenej, ale vydrzi pekne dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tento Channel jsem dlouho používal, ale přijde mi, že kdysi byl více "mužnější", teď je nějaký moc sladký. Mám i Chanel Allure Homme Sport, ten mi možná sedne více a pokud chci více kořeněnější tak používám Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve. V budoucnu chci vyzkoušet tuto https://www.maur.cz/speick-men-toaletni-voda-eau-de-toilette-50ml/ mám rád jejich kosmetiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Mně se to ?trochu? vymklo...Až to vše okolo spotřebuji, nechám si jen V&R Extreme Spicebomb a, ačkoliv by to můj zaměstnavatel neocenil, Montblanc Individuel, ta je u mě na prvním místě . Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tento Channel jsem dlouho používal, ale přijde mi, že kdysi byl více "mužnější", teď je nějaký moc sladký. Mám i Chanel Allure Homme Sport, ten mi možná sedne více a pokud chci více kořeněnější tak používám Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve. V budoucnu chci vyzkoušet tuto https://www.maur.cz/speick-men-toaletni-voda-eau-de-toilette-50ml/ mám rád jejich kosmetiku.Ten zlatej je novej, tys mel s tin stribrnym pismem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Pánové doporučte mi alternativu k Aqua di Gio od GA, něco na ten styl, chtěl bych vyzkoušet něco nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Ten zlatej je novej, tys mel s tin stribrnym pismem..Toho jsem si vubec nevsiml :-). Tak to budu muset nekdy zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Pánové doporučte mi alternativu k Aqua di Gio od GA, něco na ten styl, chtěl bych vyzkoušet něco nového.Chanel Sport a Armani Profumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Dior Sauvage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Yves Saint Laurent L?Homme Intense. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Acqua, používám do komba s Versace pour homme, dokonce byla lepší odezva jak na armaniho, ale jako alternativu bych nedal ani jeden parfem co tu padlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Ja si koupil tendle Chanel a to je teda parada. Jemnej, svezi, nenucenej, ale vydrzi pekne dlouho. 20181231_171806-1209x1209.jpg Jsem kupoval manželce Gabrielle, ta je z něho nadšená a právě Blue jsem vyfasoval vzorek. Mě to naopak připadne hrozně silné, spíš taková ženská vůně také, ale je pravda že vydrží sakra dlouho, i po pár dnech z hadrů pěkně sálá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Ja si koupil tendle Chanel a to je teda parada. Jemnej, svezi, nenucenej, ale vydrzi pekne dlouho. Kašli na maimstream a zůstaň u niche vůní. Už jsi zkusil něco od Etat Libre d`Orange? Třeba Je Suis Un Homme. Já momentálně ujíždím na Rien Intense Incense. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se