wizard-ov Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Dneska mi zubař vyrval zub, tak se jdu nažrat alespoň tady :-)
Beet Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 12:22, Honza.manta napsal: Ten můj se trápil tak asi dvě minuty, ale takováhle nehoda je omluvitelná - někdo mi volal a mně z té mokré ruky vyklouzl. Můj kolega úplně na kaši přesídlil z hotelové restaurace do pokoje a ve své tuposti/opilosti telefonoval domů přítelkyní a u toho se svlékal a šel se sprchovat. Že má ufouna stále u ucha mu došlo, až když mu pod tou sprchou zdechnul.Chlapi a proč nepoužíváte voděodolné mobily? Já se svým mobilem natáčím i děcka pod vodou. Zekon by mohl taky popovídat co se svým mobilem vyvádí ve vodě.
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 V době mého incidentu ještě vodotěsné mobily nebyly, dnes samozřejmě mám ixperii, ale kolega měl ufoun a ten prostě vodotěsný není.
Skopky-Sonny Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Jsou i experti co (střízliví) daji prát kraťasy a po 30min. si vzpomenou na mobil. Ale jak krásně střídavě prosvěcoval tmu v koupelně, přišlo mi že září jak nikdy předtím. Všechny pixely na max.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Fazole jsou nějaký divný.
Locky Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Presne jak pise Kamil. Nechapu, proc tam Anglani cpou ty fazole... Aby to vypadalo zdrave?
Tondaa73 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 ....asi, aby se hned po ránu pročistili...jako....profoukli...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Fazole jsou v pořádku, ale mají být v protlaku, ty vyobrazené by asi chutnaly divně. Každopádně si JAJA může jíst co chce. Takhle by to asi mělo vypadat (fotka není moje):
M3maniac Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tak já se přiznám ,že tuhle kombinaci jsem jedl poprvé v Londýně někdy před 5ti lety a sem tam si ji rád udělám , pravdou je, že ty Kamilovy fazole vypadaji mnohém líp a sladčeji
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Paní zjevně dobře posnídala a teď těch pár piv a panáků tráví ...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Jste přestali snídat nebo co? Drážďanská štola koupena na mnichovském vánočním trhu, ale česká vánočka je česká vánočka
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 V 26. 12. 2015 v 9:26, M3maniac napsal: Jste přestali snídat nebo co?...Ale to ne. Já jen nestíhám chodit na záchod a mezi tím fotit.
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Jasné, s hořkou čokoládou. To neznáte?
martar Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 tohle je suverénní vítěz v kategorii "co bych fakt snídat necht?l". Dej se rychle dohromady, chlape.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se