Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 3. 2016 v 10:48, Povidláček napsal:

Hostivařský pecen je pro mě top

 

 

Mám to stejně. Balím ho do utěrky a dá se jíst i 14 dnů.

  • po 3 týdnech...
Odesláno

Skvělé capuccino, domácí džem na čerstvých croiassantech, čerstvě vymačkaná šťáva z jablka - jó, tady snídám rád

post-18261-0-78251900-1461266767_thumb.jpeg

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 8:16, guzmic napsal:

Dnešní fajn 12 stupňova svačina za 0,39 Eur

Tzv. Bratislavsky samoser. Tak sme tomu kedysi hovorievali. Ale mozno sa zlepsil.
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 19:26, Ondrej71 napsal:

Skvělé capuccino, domácí džem na čerstvých croiassantech, čerstvě vymačkaná šťáva z jablka - jó, tady snídám rád

 

Mi někde uniklo, že máš takové úžasné hodinky ;)

  • po 2 týdnech...
Odesláno

LovecK: dobre se o Vas staraji :) .

Odesláno
  V 1. 6. 2016 v 8:02, Povidláček napsal:

Co je ta věc na horní části talíře prosím? Nemůžu to nějak identifikovat.... jak to vypadá jako tenká topinka...

Jestli myslis ty pulkolecka na hlavnim taliri, tak je to opecena sekana... Mnam! A uz mam zas hlad! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...