Dokusan Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 No já napsal to samý, jen jsem termín černoch nahradil termínem negr. Nic to nemění na tom, že tento dotaz, je založený na zkoumání toho jaké hodinky nosí konkrétní rasa, což je absurdní a pausalizujici. Ale to je ode mne k tomuto tématu vše. Je zbytečné to tady hrotit. Každý máme svůj názor a to je v pořádku.
zhrado Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Nie nie je to v poriadku. Niektoré názory sú proste choré..
Bert Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Dokusan BAN na 3 dny za použití slova negr. V původním příspěvku nebylo.
nettopejr Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Ve světle předchozích reakci bych odhadoval, že to "slovo" použil záměrně pro osvětlení a zdůraznění toho, jak to v jeho očích vypadalo. Nikoli jako nadávku.Byl bych v tomto případě pro amnestii.
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Taky jsem to tak pochopil, ale teď je asi pozdě na přímluvy, když už zahřmělo
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 S moderátorom sa nevyjednava a jeho rozhodnutia nie sú predmetom dodatočnej celospolocenskej diskusie. To sme tu už mali a nedopadlo to.
Dee Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 BTW jaké hodinky nosí černoši? Jorg-Gray chrona, od Tajné služby US.
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Jaké hodinky nosí černoši?No, tipnul bych si že jim půjde spíš o úpravu. Viděl bych to na PVD. Ale když jsem kdysi pracoval s několika černošskými kolegy, bylo jim většinou jedno jestli to ukazuje čas nebo jen kalendář, ale každej měl na ruce minimálně deset deka zlata. Hlavně že to házelo prasátka. Asi to ale patří spíš do sekce humor. A co mi nějak nejde pod kůži? Trochu mi tam nesedí ten TAG - nad tim HUJEREM. Ale jinak jejich hodinky miluju. Ale to už jsem asi psal.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Dokusan BAN na 3 dny za použití slova negr. V původním příspěvku nebylo.
wizard-ov Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Navíc Hamilton už snad ani není černoch. To je chodící a mluvící Marketingový Produkt.
Jarett Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Tak myslím, že je to jednoduché, Černoch nosil nějaký Casia ne ?
saida Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Ta ho žere vočima. Moc pěkné foto a žlábek taky. A pěkné odlehčení v takovém třaskávém tematu (na poslední straně).
eloga Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Karel Černoch, hodinky, atd. kucí dejte si studenou sprchu a vzpamatujte se - dyk to zabanovaný slovo je v celý Latinský a Střední Americe naprostý standard, počínaje Rio Negro, která je v Brazílii i v USA. Když tu budete banovat za každý pravdivý otisk vlastní duše tak za chvíli odsud budete posílat prachy do Palestiny jako Mogherini. A to je dost velká trubka. Takže trubky snad nebrat ne?***Ovšem já bych řekl, že zprofanovaná je Festina.Chudák Karel Černoch, přišel k tomu jako slepý k houslím, žil byl v klidu v Legerově ulici za předchozích časů a měl jen obyčejné auto - Škodu 100. Řadový občan, nic víc, snad jen hodinky Prim. ***
eloga Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 jo mimochodem tenhle zpěvák byl v hospodě na rohu u tiskárny řečenej Karel Negr a nikoho to nepohoršovalo, na Hradě seděl generál a byl klid. Nojo, ale to už je asi fakt dávno... Ostatně dost ošidné jméno je i Schwarzenegger. Ex-guvernér státu Kalifornie, tedy černý černoch. U nás by se řeklo černý jako bota a v šumavské jazykové oblasti by se jmenoval poněkud příznivěji třeba Schwarzfleck a místní by v nálevně neřekli jinak než Schwarzarni. To jsou paradoxy, pane Werich......... ***Trochu nadhledu, jinak nic.
Marhi Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Hezky si to napsal. Základní chyba je, když člověk co nic neudělal, se začne omlouvat za něco, co by mohl udělat.Sami jsme v práci jeli tuhle diskuzi. A kucí barevný říkali že jsou buď romci nebo cigáni. Ale romové. To si vymyslela vrchnost.Politická korektnost a autocenzura je zlo. Tím ovšem neobhajuji slovní útoky na rasu, původ a to i ten společenský.Tak jeden starej, ale přesnej přidám. Sejdou se v porodnici tři chlapi. Nigerijec, Maďar a Slovák.Vyjde sestra a gratuluje k narození synů. Jenže. Tak nějak se nám to v tom fofru pomotalo. Nevíme které je čí.V nastálem tichu to rozštípne Slovák. Vezme tmavý dítě a zvolá. Beru toto. Maďara něriskujem..... Upraveno 2. února 2018 uživatelem Marhi
Návštěvník Mitak Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 jo mimochodem tenhle zpěvák byl v hospodě na rohu u tiskárny řečenej Karel Negr a nikoho to nepohoršovalo, na Hradě seděl generál a byl klid. Nojo, ale to už je asi fakt dávno... Ostatně dost ošidné jméno je i Schwarzenegger. Ex-guvernér státu Kalifornie, tedy černý černoch. U nás by se řeklo černý jako bota a v šumavské jazykové oblasti by se jmenoval poněkud příznivěji třeba Schwarzfleck a místní by v nálevně neřekli jinak než Schwarzarni. To jsou paradoxy, pane Werich......... ***Trochu nadhledu, jinak nic.No hele s tím Schwarzeneggerem se pleteš. To slovo se nedělí na "schwarze"-"negger", to by ostatně byl gramatický nesmysl (černá negr, ale v němčině se to píše stejně jen s jedním N - neger), ale dělí se jako "schwarzen"-"egger". Egger je časté příjmení a je to přeneseně něco jako horal. Ve Štýrsku je zámek Schwarzenegg, což znamená něco jako černá hora a Schwarzenegger je prostě obyvatel tohoto místa.https://de.wiktionary.org/wiki/Eggerhttps://de.wikipedia.org/wiki/Schloss_Schwarzenegg
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Teda s tím banem mě to dost pobavilo - jak to překroutil a vrátilo se mu to zpátky jak buzerant.
African Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Češi jsou z toho rasismu dočista pomatený, úplně těm lidem tady hráblo :-) Já to slovo neslyšel tolikrát skoloňovat ani v Jihoafrické republice, cha cha...
Bert Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Martare, Nettopejre, Elogo - vezměte si příklad ze Zmizíka. Ten chlapec je mladý, hezký, bohatý a navíc mu to i myslí ....
mondeo2 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 se mu to vytahuje dyš zná ty cizí termity..............asi nějakej suterén či co......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se