Přejít na obsah

Chronomag posilovna

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, moco napsal:

Jako mám za sebou pár lekcí vedených hodinkami Garmin, ale s lektorem mám po cvičení daleko lepší pocity a tělo je lépe "vyzenované" - samozřejmě je to z důvodu, že pod vedením hodinek to není tak efektivní 🙂

:) Já mám naposlouchané podcasty a nakoukané věci z youtube. To mi stačí.... Důležité, že ti to funguje a máš dobrý pocit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, Jeronimo napsal:

:) Já mám naposlouchané podcasty a nakoukané věci z youtube. To mi stačí.... Důležité, že ti to funguje a máš dobrý pocit. 

Je to i možná tím, že přede mnou cvičí vysportovaná dvacítka :-))) Ale mám pak problémy s dechem, no - ten dech nejde do bránice, ale spíše do pánve 🙂

Upraveno uživatelem moco
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, moco napsal:

Je to i možná tím, že přede mnou cvičí vysportovaná dvacítka :-))) Ale mám pak problémy s dechem, no - ten dech nejde do bránice, ale spíše do pánve 🙂

Já jak na jiné věci, tak i na tohle musím být sám.... Nedej bože cvičit před vysportovanou dvacítkou :D

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Jeronimo napsal:

Já jak na jiné věci, tak i na tohle musím být sám.... Nedej bože cvičit před vysportovanou dvacítkou :D

Pak je výhodou stará busirna, kam chodí už 20let stejní borci, osy jsou stejné, a jediná žena ve fitku je Gorlock co váha, jestli jít na pány, nebo dámy😁

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

mi ted licil kolega, guru cvicici ktereho jsem poprosil, esli by mi neosvetlil par zakladnich cviku na zvedani, aby to bylo spravne.

v pcich mu otevreli novou posku, nejakou s epesnima strojema, co te vedou a nutej zapojovat i svaly o kterych nevis ze je mas.  byl tam jen jednou. smutny a nastvany zaroven, pry brutal ohromna koncentrace divek a hochu s mobilem, ktery prekazej a jedou prezentaci- zhruba 30 procent. a dalsich 20 bylo smrdlavejch, ze se mu ze zapachu z tejdny nevypranejch hadru normalne navalovalo.

tak ho to znechutilo, uz zase cvici sam doma v komore.  

Odkaz ke komentáři

To o čem píšeš je takovej průřez naší společností.

smraďoši budou v každé posce i v té nejluxusnější.

Třeba mě fascinuje jak doslova princezny vyladěný do posledního detailu se po tréninku přezujou hodí na sebe bundu a jdou, nechutný. A samozřejmě zpocený jak kráva🤮

Odkaz ke komentáři

Sluchátka nosím taky přesně z toho důvodu - nechci aby na mě někdo mluvil a hudba v gymu je strašná. Ale udržuju si přehled co se děje okolo a navíc se mi automaticky zapne hearthrough režim kdyby někdo mluvil na mě.

Sprchuju se taky doma - gym mám cca 8 min autem dveře-dveře, s nikým se nepotkám a prevlikam se do čistýho oblečení jen na tuhle cestu, holt častěji peru. Je to pro mě mnohem přijatelnější a hygienictejsi než veřejný hromadný sprchy, kde jsou lidi schopni dělat strašný věci (plísně na nohou, chcani, holení bůhví čeho...). Navíc jsem v mládí strávil půl života v různých sportovních šatnach (hokej, judo) a to mojí fobii zarylo pěkně hluboko))

Mimochodem do mobilu si zapisuju tréninkovej deník. Natáčení videí a fotky mě taky serou, stejně jako čuměni na sociální sítě v průběhu. Na druhou stranu znám dost profesionálních sportovců, třeba vzpěraču, kteří si natáčí cviky kvůli kontrole a vylepšení techniky.

Upraveno uživatelem ragu
  • Like 3
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Před hodinou, Pepino777 napsal:

Chlapi používáte nějaké aplikace na zápis tréningu? Kdysi jsem používal Jefit, ale teď je free verze dost osekaná a hodila by se mi nějaká alternativa do které si můžu zadat cviky, počty sérií a opakování a jen si při cvičení zapisovat váhy. 

Sešit + tužka :)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Pepino777 napsal:

Chlapi používáte nějaké aplikace na zápis tréningu? Kdysi jsem používal Jefit, ale teď je free verze dost osekaná a hodila by se mi nějaká alternativa do které si můžu zadat cviky, počty sérií a opakování a jen si při cvičení zapisovat váhy. 

TrainHeroic - je to skvělá appka

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Pepino777 napsal:

Doporučím Hevy. Jsou tam snad všechny myslitelný cviky, gif jejich provedení, sleduješ progress, můžeš zkopírovat tréninky ostatních fitkařů...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...