Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 509
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

já s kvantifikací (cenama) nezačal  :goof: btw právě nám přišlo 7,5 kilo úplně čerstvých hodinek

a to řekneš jen tak, bez fotek??  <_<

Odesláno

Tědka jsem viděl ten post na FB, v nabídce jsem předtím viděl i regulérní Steinhart Bronze Fliegery a nyní je tam jen limitka, jediný rozdíl je že limitka má ten 3/4 můstek oproti standartnímu unitas a oproti nelimitované verzi? Koukám na stránky Steinhartu a mají tam Bronze Fliegery se standartním Unitasem ale kolem proskleného dýnka je "Steinhart ST1 Soigné", vykašlaly se na nelimitovanou verzi a bude jen limitka?

Odesláno

Tědka jsem viděl ten post na FB, v nabídce jsem předtím viděl i regulérní Steinhart Bronze Fliegery a nyní je tam jen limitka

standardní bronzy jsem zatím stáhl, protože je stejně nemáme a kdo ví kdy nám přijdou? limitka pro dealery se opravdu liší jenom strojkem, jak to bude dál se standardní produkcí netuším. Btw 44 už máme poslední?

Odesláno (upraveno)

Kubo, výška je u tech limitnich bronzovek stejna jako u běžných Nab B Uhr?

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Tak jsem včír prvně zavítal do chronoshopu a je to všeobecně kulturní zážitek nejvyšší jakosti. Nahoře útulný " obývák " plný moderních naleštěných náramkových skvostů a dole mistrovská dílna s nástěnnými rozebranými skvosty historickými . Hospoda naproti ..........  

Odesláno

Tak jsem včír prvně zavítal do chronoshopu a je to všeobecně kulturní zážitek nejvyšší jakosti. Nahoře útulný " obývák " plný moderních naleštěných náramkových skvostů a dole mistrovská dílna s nástěnnými rozebranými skvosty historickými . Hospoda naproti ..........  

proto tam tak rád chodím, jen se spíš poflakuju v tom suterénu

Odesláno

No vždyť to také všude říkám že si tam u kluků v (krámě) případím tak nějak jinak ( asi jako doma ? )

Jen ta hospoda naproti by nemusela mít při zpáteční cestě ty schody nahoru a nebo se mi to zdálo a unavila mě ta nudlová polévka ? :helpsmilie:

proto tam tak rád chodím, jen se spíš poflakuju v tom suterénu

Odesláno

hoši uvažujete prodávat nějaké rukavičky na hodinky, šperky?

občas nebo spíše často leštím svoje miláčky a nějaký bílý rukavičky by se mi hodily:)

díky za info

Odesláno

Pánové, uvažuju, že bych v příštím roce (až nasbírám palivo) zkusil vzít Damaska s jejich inhouse kalibrem. Uvažuju o DK10. Už jste je měli na krámě ? A nebyli by nějaké motivační fotky ? Popř. nějaké další informace nad rámec ofiko ? Celkem jsem o nich nic nenašel. Stránky Damaska jsou německy strohé a nikde nic moc. Občas zmínka na nějakém fóru. Dík....

Odesláno

Kluci lezu ted casto na vas web, bo si chci udelat malou radost v nemoci, ale chybi mne tam v popiskach hodinek jedna duzita informace a to rezerva chodu. Je tam hodne upravenych nebo vlastnich strojku a skakat pokazde na stranky vyrobce se mne nechce. Dik za zvazeni ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...