Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem spokojen,nic tikajiciho ( to si vyberu radsi sam),ale trekove hole a pohory garmont-presne podle navodu :-))) a z vlastni iniciativy penezenka a kupa samponu a jinych s.....r na vlasy. Proste klasika.

Odesláno

tvl buďte rádi, že máte vlasy

každopádně mě nejvíc pod stromkem potěšilo, jakou radost měla malá ze všech těch hraček a různejch kravinek

mně teda ježíšek už minulej pátek donesl novou motorku, pod stromkem jsem našel helmu a jsem spokojenej, a teda ještě Seiko bullhead, ale ty nebyly pod stromkem. S těma už stejně pomalu přestávám kamarádit.

Odesláno

Já měl Vánoce v roce 2014 několikrát, asi jako mnozí z nás zde na foru :D, takže asi jako u Horheho moc mě potěšila dcerka a její rozzářený oči :) . Jinak nový boty a Cohibu :) .

Odesláno

Děti jsou nadšený z hraček, dotykáče, tabletu, manželka z holčičích blbinek a já dostal mj. pixie hrnečky espresso a lungo a poctivej džbán na osum piv. Můžem začít grilovací sezónu...

Odesláno

Také nejvíc jsou nadšené děti,také tablet,nějaké hry na procvičování paměti,mladý dřevěnou vláčkodráhu,první plastová pistole a u mě nějaké oblečení,takže spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...