Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nejsem žádnej fajnšmekr, ale obraz z LED Philipsu mně nepřijde špatnej. Pořízení TV s ambilightem a androidem rozhodně nelituju. Vypadá to nějak takhle.

post-33480-0-14712200-1568699449_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

kloubik: ja doporucuji malinko pritlacit a koupit toto. Televize Philips 55OLED803.

Mam ji rok, ten ambilight je opravdu fakt pecka.

Mam k tomu 5 let zaruku. Android beha rychle, zadne problemy.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Pánové chci poprosit o radu. Vybírám novou televizi a umanul jsem si že chci Philips s ambilight. LCD (oled je mimo rozpočet), bude to na zeď kde okolo bude dost prostoru. A teď otázka: stojí ambilight za to?

Proč se ptám. Ambilight omezuje výběr jen na Philips a ten začal dělat skoro všechny modely ve střední třídě jen ve stříbrné barvě, což se mi nelíbí a k ničemu se mi ta stříbrná nehodí (first world problems).

Máte tu někdo philips s ambilight? Je to dobrý nebo je to o ničem? Případně doporučíte spíše android TV nebo jejich proprietární saphi tv, která je na levnějších modelech?

Do teď jsem smart televizi neměl, streamovani jsem když bylo potřeba řešil chromecastem,takže nemám moc srovnání, ale podvědomě mě to táhne k android tv (jedu na pixelu). Díky za názory.

Jo jinak velikost 65, a rozpočet max 30k.

Měl jsem ambilight na 49" , když pominu že celá řada z roku 2015 byla SW tragédie - tak obraz a ambilight byly dvě věci, které opravdu stály za to a Philips to stále umí. A implementaci Android TV už zmákli ...

Odesláno

se připojím ambilight je super věc. S klidným svědomím doporučím. jenom ten android je strašný. mám 55PUS8503/12, a stává se mi pravidelně že hlasitost mám na 9 a normálně je to hlasitost fajn druhý den je po zapnutí hlasitost na 9 stále ale televize není skoro slyšet, musím to vytáhnout na 14. když provedu reset televize tak hlasitost na 9 v pohodě a na 14 to řve jako kráva. prý to dělá android. nevím nesetkal se s tím někdo? záruku mám tedy 5 let a televize je rok stará tak nevím jestli jim to nehodím na hlavu. jo a kecy na podpoře Philipsu o aktualizaci software mám už za sebou, TV je stále na internetu a aktualizace probíhají. za mne ambilight super, obraz super, ale zvuk a android je hrozný

Odesláno

Mám TV o řadu nižší (PUS7303) a problémy se zvukem nepozoruju. Android chodí dobře, neseká se. BTW nemáš zapnutou automatickou korekci hlasitosti (nebo jak se to jmenuje)?

Odesláno

U me zvuk na 1, bez problemu.

Odesláno

Diky vsem za nazory.

Ty LG OLED jsou moc lakavy, o tom zadna. S velikosti trochu polemizuju, ale televize bude cca 4 - 4.5 metru od sedacky a prostor na 65 je, takze se bojim abych si u 55 po tydnu nenadaval, ze jsem mel vzit vetsi.

Moc se mi libi Philips se zvukem od Bowers & Wilkins, nemusel bych resit zadny soundbar a mel bych cisty design. Nic vic bych nepotreboval, nejsem audifil..nastesti :)

Philips ma model 55pus880 za 30k, mel by se delat i model ve velikosti 65, ale zatim od ledna od ohlaseni nikde neni v prodeji :(

post-17375-0-01972200-1568712735_thumb.jpg

@Paw - jaky mas soundbar? Z toho co jsem vygoogloval tak premyslim nad Q acoustics m4, pokud by televize mela mit jen nejake chrastitko. 

Uplne na to nechvatam, ale tak behem mesice idealne. Bude mit smysl pripadne cekat na Black friday? Nemam s tim v CR moc zkusenosti, predpokladam ze daji do akce pripadne 1-2 modely a nejake plosne slevy vyrazne vetsi nez jsou ted asi necekam? 

Odesláno

Soundbar mám letitej od JBL (JBL SB 100). Nemá subwoofer, ale dá se připojit optikou, tak mně to tak nějak stačí. TV má hrozně plechovej zvuk, něco to k tomu chce.

Co se týče akcí, tak bych asi ještě počkal, my TV kupovali loni koncem listopadu a trefili jsme se do nějakýho cashbacku. Navíc bych si tipnul, že se objeví slevy na letošní modely/akční pobídky pro přechod na novou TV u příležitosti přechodu na DVB-T2.

Odesláno

Kloubiku, ma rada zni dotlacit tu osmicku v rozpoctu, nebudes litovat.

OLED je fakt jiny obraz, mam ted cerstve srovnani mezi moji OLED (mam 55?) a dcery LED. Ten obraz je fakt jinde.

A mas to i v cerne. Ambilight bych ozelil, obraz je vic...

https://www.eshoplg.cz/lg-oled/lg-oled65b8pla/?utm_source=heureka.cz

+1

OLED vs LED je prostě velkej rozdíl kterej člověk hned vidí

Odesláno (upraveno)

Diky vsem za nazory.

Ty LG OLED jsou moc lakavy, o tom zadna. S velikosti trochu polemizuju, ale televize bude cca 4 - 4.5 metru od sedacky a prostor na 65 je, takze se bojim abych si u 55 po tydnu nenadaval, ze jsem mel vzit větší.

Tak pokud vezmeš menší, než jaká je maximální, kterou si můžeš dovolit při splnění ostatních požadavků, tak toho budeš litovat na beton! To je jistota. Upřednostni zcela jednoznačně velikost a obraz před jakýmikoliv repráky a ambilajtem. Soundbar je vždycky dokoupit a designově čisté to bude i tak. Navíc si můžeš koupit jakou tyčku chceš, jak dobrou chceš, třeba nějakou high end a budeš mít i dobrou muziku. Stěžejní je velikost, obzvláště při 4,5 metrech. Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Po skoro roce muzu říct, že sem ani na vteřinu nezalitoval, že sem vzal OLED místo LED/qLED. Ale jak píše Hasňa, rozhodně vzít co největší úhlopříčku. Dívám se na 55palcu z ca 3metru a i tak si dokážu představit, že bych příště vzal větší. Ambilight je dobrá fičura, když máš za tv velkou bilou stěnu s dostatečným prázdným prostorem na všechny strany. Na zdi vedle visi obraz-vadí, tv visi v rohu-vadí atd. I tak ale ambilight trumfuje větší úhlopříčka, když obraz zabírá celé zorné pole, že :)

Odesláno (upraveno)

Diky vsem za nazory.

Ty LG OLED jsou moc lakavy, o tom zadna. S velikosti trochu polemizuju, ale televize bude cca 4 - 4.5 metru od sedacky a prostor na 65 je, takze se bojim abych si u 55 po tydnu nenadaval, ze jsem mel vzit vetsi.

Moc se mi libi Philips se zvukem od Bowers & Wilkins, nemusel bych resit zadny soundbar a mel bych cisty design. Nic vic bych nepotreboval, nejsem audifil..nastesti :)

Philips ma model 55pus880 za 30k, mel by se delat i model ve velikosti 65, ale zatim od ledna od ohlaseni nikde neni v prodeji :(

attachicon.gifobrazek.jpg

@Paw - jaky mas soundbar? Z toho co jsem vygoogloval tak premyslim nad Q acoustics m4, pokud by televize mela mit jen nejake chrastitko. 

Uplne na to nechvatam, ale tak behem mesice idealne. Bude mit smysl pripadne cekat na Black friday? Nemam s tim v CR moc zkusenosti, predpokladam ze daji do akce pripadne 1-2 modely a nejake plosne slevy vyrazne vetsi nez jsou ted asi necekam? 

Na 4,5 metru je 65 palců jen tak tak akorát, 55 by bylo moc málo

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Tak mam asi vybrano, Philips 65OLED873/12. Je to bazarovka na kasa.cz za 28k. Psal jsem jim a zaruka je porad 24 mesice a zbozi bylo (udajne) vracene 14 dni od koupe. Sli byste do vraceneho zbozi? Ja si rikam ze bych to risknul. Nejake reference na kasa.cz? 

https://www.kasa.cz/televize-philips-65oled873-stribrna-vracene-zbozi-2580006985/

Jeste dodam ze ten muj limit 30k je takovy psychologicky. Jednak na tv zas tak moc nekoukame a za druhe mym rodicum odesla uz druha televize po dvou a pul letech, vzdy televize za cca 25k. (oprava pokazde vycislena na cca 10tis). Takze behem 5ti let uz kupuji treti televizi (prvni dve oboje samsung). Bojim se, ze dneska to vic jak 2-3 roky nevydrzi a tim padem se mi fakt nechce davat 40-50k. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Ja bych to vzal. Kdyby to nahodou bylo dodrbane, muzes to taky vratit.

Edit: ale koukam ze tam je ta sleva nejaka divoka...to bych mel strach ze to bude nejake drbnute vic nez je zdravo :(

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno (upraveno)

Jednak na tv zas tak moc nekoukame 

no jestli to máš stejně jako já, tak i televize za deset je drahá, na to hovno co v tom běží ....... u nás běžej jenom želvy ninja přes apple tv a na nic jinýho to nepotřebujem ...... já osobně bych si televizi za třicet nikdy nekoupil ..... nejdražší co sem si v pomatení smyslů kdysi koupil byl nějakej shrap za pětadvacet, kterej za tři roky zakukal (oprava 6000,- tak jsem jim to tam nechal)

ale jestli ti daj na bazarovku záruku dva roky a není poškozená, tak bych si jí koupil, jesli po ní toužíš :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

No jako z 90 procent na tom teď běží krteček a dětský písničky (dcera dva a půl roku). Jinak se snažíme kvůli ní televizi mít spíš vypnutou a nepouštět to ani jako kulisu, zprávy si myslím že jsem neviděl tak rok :) A večer už není na filmy moc síla :) takže jasný, na tohle by stačilo cokoliv za 10 max.,

ale stěhujeme se do novýho a maluju si, že jednou ten blázinec co máme asi poslední rok a půl skončí a přes zimu si budu lebedit u Netflixu a Amazon Prime v novém obýváku :) A žádnou TV nemáme, současná je v rámci nájmu, takže mi zas přijde blbost teď kupovat něco za 10 a za rok něco novýho. I když mě taky napadlo jestli to tak neudělat a nepočkat na Micro LED.

Odesláno

A priplatit si za predlzenu zaruku?

Ja som tak bral dake 55" lg prednedavnom. Telka po 50% zlave 350 eur a zaruka (poistenie) na dalsie 3 roky 130 eur. Toz na 5 rokov klud snad.

Sent via IPoAC

Odesláno

Rozbalenou a vrácenou TV jsem jednou koupil na CZC, dle popisu origo balení a lehké škrábnutí bez vady. Po prvním zapnutí se ukázaly tři vadné pixely pod škrábancem. Jo a v balení mi chyběly dva šroubky.

Odesláno

No už jsem přeinstaloval, ze základního nastavení a pořád to samý, asi půjde na reklamaci :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...