Bert Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Pokud někdo konečně vyjebal s Helikarem, tak mne napadá něco o božích mlýnech .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Tak mi není jasný, jak to nový majitel Eltónu pan Strnad s touto firmou myslí a jak jejímu úspěchu věří, když nechce do ní moc investovat vlastní peníze a vydává firemní směnky (to mu banky již nechtějí půjčovat a hledá investory po pětitisícikorunách? - to ho "vytrhne z bídy?" - nerozumím tomu, nejsem ekonom) - viz obrázky níže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Takže je tam že už proběhla půjčka Eltonu ve výši 1 milión (to jsem tu taky před časem zaznamenal). Letmý pohled na stránky té společnosti ti prozradí že si berou 1% od věřitele, plus 10% z úroků.Tedy když je zisk / úrok 3% tak je to ve skutečnosti 1,7% z toho co půjčíš. A to nevíme kolik ve skutečnosti platí firma co ai půjčuje. Plus docela zajímavý data od těch co půjčují (doklady a výpis z účtu). V součtu je to lepší než vydělávat peníze rukama ve fabrice, a proč je tam zrovna Prim? To nebude složité, někdo zná někoho kdo někomu něco za něco, nic víc než malou "trafiku" pro třeba povoláním syna bych v tom neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Díky za vysvětlení. Je vidět, že se v Eltónu poměry mění - jen taková maličkost - v letáčku píší o slevě na koupi jedněch hodinek - a to si pamatuji doby, kdy tvrdili, žeu nich (v "nóbl firmě" ) je sleva na jedny hodinky sprosté slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ach jo, jakoby jim nestačila ta ostuda s Beatou Rajskou ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 http://czechoslovakgroup.jobs.cz/detail-pozice/?id=G2-1241873822-aden_brand0&rps=186 Mate niekto sancu dat to tam konecne trochu do poriadku chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ja tyto inzeraty primo nenavidim!Co vlastne nabizi pro noveho uchazece? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 No přece že může pracovat v prestižní společnosti. To by tam člověk šel i zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Mna by tiez zaujimalo na kolko si taky kontrolor kvality v Eltone moze prist ta suma by mohla hodne vysvetlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 http://czechoslovakgroup.jobs.cz/detail-pozice/?id=G2-1241873822-aden_brand0&rps=186 Mate niekto sancu dat to tam konecne trochu do poriadku chlapi. To mi připomíná Cimrmany a jejich větu ve Vyšetřování ztráty třídní knihy, kde se již sedmý rok hledala třídní kniha. "Vidíte? Už si toho všiml!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Pod jejich vetou "zamestnanecke benefity" si predstavuji, ze dostanu od Eltonu klice a muzu na nocni vyrabet mega rare super nesehnatelne Prim pro Irenku na Aukro.To by slo, ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasko Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Něco je možné zjistit z výroční zprávy - oddíl mzdové náklady - výroba a THP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 o tomhle už tu byla řeč - http://www.cianews.cz/cs/2763764-ceske-hodinky-prim-na-prestizni-adrese-v-centru-prahyale co je navíc ve středečním vydání /22.11/ plátku E15, kde vyšel půlstránkový článek-inzerát, že... atd.Jen výňatek z textu.**"...značka se spojila se známou modní návrhářkou Blankou Matragi. Výsledkem je čtveřice unikátních designů, vytvořená podle aktuální kolekce Elements. " V umění neexistují žádné limity" říká ke spolupráci s firmou Elton paní Blanka Matragi a pokračuje "Je mi potěšením, že ve spojení s PRIM - firmou s úžasnou tradiční ruční výrobou - tyto možnosti spolu umocníme".**Tak Blanka bude umocňovat s Primem-Eltonem radost uměním nebo umění radostí. Nejde o tunel Blanka, ale o někoho jiného.Snad zase nezačne nějakou demolicí.......https://praha.idnes.cz/matragi-chce-na-orechovce-postavit-novou-vilu-fos-/praha-zpravy.aspx?c=A150319_105712_praha-zpravy_bur***Tak já bych tedy volil zaručeně jiné umění než hábitářku z Libanonu. Sorryjako.https://www.google.cz/search?dcr=0&q=%C4%8Dtvero+ro%C4%8Dn%C3%ADch+obdob%C3%AD+vivaldi+youtube&sa=X&ved=0ahUKEwj9yvjW2dfXAhVDblAKHdsWCAAQ1QIIYigE&biw=853&bih=571 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dnes mi přistál do mailu primkový newsletter s PF 2018.Zajímalo by mě co v tom obrázku google detekuje jako hrozbu snad neví něco, co my ještě ně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dnes mi přistál do mailu primkový newsletter s PF 2018.Zajímalo by mě co v tom obrázku google detekuje jako hrozbu snad neví něco, co my ještě ně...Mě to přišlo normálně a gmail to zobrazil v cajku. Tedy na Androidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Dnes mi přistál do mailu primkový newsletter s PF 2018.Zajímalo by mě co v tom obrázku google detekuje jako hrozbu snad neví něco, co my ještě ně...Možná tam poznal to jejich nové Big Shock zlo, tak to raději zakázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Koukal jsem ted na prim eshop na nastenne hodiny (ty orliky, diplomaty atd.) a koukal jsem, ze jmeno Prim uz u nich nefiguruje. Bud tan neni nic, nebo "Elton 1969". Co to je, nova znacka? Nebo prohrali spor o jmeno Prim? http://www.prim-shop.cz/nastenne-hodiny/sklenene-hodiny-773.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Spor zatim asi neprohrali (nic jsem nenasel). Mozna se pripravuji na situaci, kdy by k tomu došlo... Kazdopadne zacali pouzivat PRIM 1949 a ted tedy ELTON 1969... na nekterych hodinkach pouzivaji i samotne oznaceni PRIM. Bezne pak Manufacture Prim 1949. NA hl. nadrazi v Praze maji reklamu tam maji uvedeno (opacne) Prim manufacture 1949. Asi chteji zmast zakaznika MPM pouziva znacku PRIM a na novych modelech uz ve vetsine pripadu puvodni bochankove logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 myslím že je pravomocně rozhodnutý spor o vlastnictví grafické podoby loga, někde to běželo tiskem. Elton je vlastníkem podoby podle návrhu Josefa Žida (to co je na Igenech) a tak MPM začalo používat bochánkové logo, který původně dávala Chronotechna na budíky. Elton má taky novýho generálního i obchodního ředitele, asi se dějou nějaký změny Když jsem byl naposled na hlavním nádraží, měl tam Elton reklamu ještě na panskou pasáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 S tou podobou loga od Josefa Žida je to stejne zvlastni... vzdyt byl prece zamestnancem (statniho) podniku. Tak jak muze mit autorske pravo na podobu loga? Ale ono je to dneska vlastne jedno, neni problem si navrhnout jakoukoliv novou podobu. Pro MPM je dulezite, ze ma značku PRIM jako takovou. Tedy zatim, soudni spory stale bezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se