Dantechno Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nechápeš, účet se vymaže, obsah zůstane. Jak s tím zamíchá GDPR se uvidí.Ale po Kibim tu nic nezustalo. Fotky, prispevky nic... Nebo jak to je teda? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 To je pravda,a dát ban ne na 3dny nebo na tejden ale třeba na měsíc a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Navrat sekce pls...nechapu co se tu poslednich 24h resilo tak zavadneho, ze muselo zmizet takove kvantum sdilenych rad a vedomosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Přišel jsem sem výhradně kvůli hodinkám. Pak jsem tu ale objevil komunitu lidí, která mi dokázala rozšířit obzory i v mnoha jiných tématech. To mi bude chybět. Přestože jsem musel odfiltrovat nějaký šum a pomocí ignoru i hlavní štváče, celkově mi byla ta okolní diskuze fakt přínosná. Za to vám všem chci poděkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsem tady dobře v pekle ? !!!Kamile, je mi docela líto, že Tě neznám osobně. Líp bych si to spojil.. To je teda krok - jestli to takhle zůstane, budu si na to muset docela zvykat. Jakkoli respektuju Tvé rozhodnutí, tiše doufám, že po uklidnění situace diskusi vrátíš.. Ne že bych to bez nich nedokázal, ale zábava a poučení v nich je. Chronomag miluju a našel jsem tady spoustu troufám si říci velmi dobrých přátel. Občas to zajiskří, občas se poštengrujem, ale to už tak chodí. Ne že by to kluci kdyžtak nezvládli i ve vláknech o hodinkách :-) ale byla by to třeba škoda. Být tady moderátorem musí být obrovská práce a myslím, že spousta z nás není vůbec schopna ocenit co pro nás všechny tenhle tým lidí dělá. A taky se domnívám, že tak dobrý moderátorský tým tady nebyl, co pamatuju (nejsem tady dlouho, ale něco přece jen pamatuju). Chápu tuhle událost jako impuls k zamyšlení pro nás všechny - je na NÁS VŠECH, jakou náladu tady nastavíme. Myslím že občas říct ,,PÁNOVÉ, DĚKUJEM" není vůbec od věci a občas si zapnout autocenzuru a ušetřit modům práci a nervy není od věci. A to s tím ignore listem je velká pravda. Mám tam jen pár lidí, ale je to velmi komfortní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 To Americkej- líp bych to neřekl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ale po Kibim tu nic nezustalo. Fotky, prispevky nic... Nebo jak to je teda? Sent from my iPhone using Tapatalk Ne, že by to nešlo, ale dělat to nebudu. A fotky si smazal sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Teda přišlo mi to jako otravování, ale teď mě teprve těší, že jsem ty sluneční hodiny nechal přestěhovat do všeobecné diskuze. :-) Jinak některá vlákna mi budou taky chybět. Někdy jsem se poučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Šaškárna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakly Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Po roce se vrátím zase si něco přečíst a v půlce čtení mi zmizí celá sekce. Krása. Vždycky jsem Chronomag dával za příklad ve smyslu fungování fóra, správců - ale i komunity. Teď se nestačím divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 To se nediv, kdyz jsou moderatori vc. admina banda alibistickejch sracu, ktery z duvodu osobnich vazeb nebo jen predposranosti nedokazou zabanovat evidentni debily, ktery tady davno nemaj co pohledavat. A Kamil tedka sedi v sesli tlemi se, jak nam to nandal a premejsli, kdy to zase velkoryse spusti. Di Kamile do prdele, jako admin s to totalne prosral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jo super, teď ještě odejde Zmizík a těch důvodů, proč sem chodím každý den několikrát, bude už opravdu málo...čistě hodinkové forum je fajn, ale tady se to vymklo už tak dávno, že dělat takto radikální řezy může mít opravdu fatální následky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamile jsem tu ještě o pár měsíců déle než ty a přestože jsem zde zažil ledacos, tohle vše překonává o několik délek. Svou vlastní neschopnost v umravnění pár lidí "vyřešit" znepřístupněním X tun příspěvků, které jsi nepsal a tudíž ti nepatří - bravo, takhle má jednat správný hrdina dnešní tekuté doby! Bohužel i když se Kamile snažíš, na individua typu Ovčáčka či Soukupa je třeba ještě trochu přitlačit, tady je na první pohled jasné, že šlo o krok tvůj a nikoliv nějakého vtipného alter ega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 To je kovbojka. Místo aby někdo na chvíli vykopal těch pár prudičů je zjevně jednodušší půlku toho tady zavřít. To někdo nedostal k vanocům dárky co si přál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 A nemůžeme si nechat smazat účty všichni? Pak by tu zbyl jen Kamil a bylo by to snad už v pořádku. A podívat bychom si chodili do hospody, což je taky v pořádku. Hned by ten národní produkt rostl ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Ja to nechapu... to vam ty reci o botach, chlastu, autech, kafi, nozich atd. na hodinkovym foru fakt tak chybi? Notabene kdyz se v pomalu kazdym druhym vlakne strhne hadka na zivot a na smrt? Myslim, ze kvuli tomu kdysi chronomag nevznikl. Ostatni temata akorat odvadi pozornost od hodinkovych temat. Ja bez nich zit dovedu. PS: A tohle napadani Kamila se mi teda vubec nezamlouva. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Ondra 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 To je fakt, můžeme se dál všichni pouze klanět omegám a rolbám. Dále bych navrhnul zakázat Quartz a Casio. Na tomto fóru jsem nejvíc oceňoval pestrost. Jsem tu chvíli, ale i tak mi tohle přijde přes čáru. Skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Tak asi proto ta temata vznikla, ze po nich byl demand.Kamil sice nema moc rozumu, jak sam pise, ale zas tak hloupy, aby nedokazal domyslet ekonomicke nasledky sveho neuvazeneho kroku neni.Takze az si da pet a pet dohromady a trochu potlaci sve pochroumane ego, tak to sem zas vrati a bude lip.Kvuli par trotlum co tu dlouhodobe kazej vzduch a faktu, ze modi nejsou schopni zasahnout, se kseft jako Chmag nezavira ;-) Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ja to nechapu... to vam ty reci o botach, chlastu, autech, kafi, nozich atd. na hodinkovym foru fakt tak chybi? Notabene kdyz se v pomalu kazdym druhym vlakne strhne hadka na zivot a na smrt? Myslim, ze kvuli tomu kdysi chronomag nevznikl. Ostatni temata akorat odvadi pozornost od hodinkovych temat. Ja bez nich zit dovedu.Vetsina mi jich rozhodne nechybi, ale jsou tam vyjimky, kde se clovek ma sanci dozvedet hodne zajimavych veci i mimo hodinkovy svet a pripadne pozadat o pomoc pomerne dost chytrych lidi tady z fora. Problem je spis v tom, ze tem nekolika lidem co prudili v tamtech vlaknech nebrani nic v tom, aby ty hadky vyvolavali v hodinkovych vlaknech, protoze konkretni vinici cele afery potrestani nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Už jsem se skoro začínal bát, že si budu muset koupit mastnou anglickou bundu, nepohodlný americký traktory a kudlu za desítku, se kterou bych nic neřezal, protože jsem hrozně levej a stačí mi jídelák. Konečně mám klid a skončím maximálně se solárním Casiem nebo Seikama. Sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se