Traveller Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Podle mě ti chybí klasická 710ka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Na fore som asi 10 rokov. Mam svoje oblubene hodinkove sekcie. V ostatnej diskusii chodievam vlastne len do humoru. Nevidel som ani najmensi dovod otvorit vlakno noze, alebo EDC. Resp., co znamena skratka edc som donedavna ani netusil. A tato neznalost mi vobec nevadila. Situacia sa nakoniec vyvinula tak, ze ZT Hinderer je momentalne doma, vo vrecku je Ruike. Cakam na nejake titanove skoby, vyberam termosku a leathermana, na ceste mam ridicske rukavice...super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Vidis, ani nevis, co si vsechno potreboval. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 A ty mini Knipexky si viděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 nezapomenout na truhlarsky uhelnik Rafter Hultafors! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) No, jsme na Chronomagu, ve vlakne noze, takze bych zacal nozikem Chronomag. Upraveno 21. července 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 5 hodinami, marecenator napsal: nezapomenout na truhlarsky uhelnik Rafter Hultafors! Dík za připomenutí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Na fore som asi 10 rokov. Mam svoje oblubene hodinkove sekcie. V ostatnej diskusii chodievam vlastne len do humoru. Nevidel som ani najmensi dovod otvorit vlakno noze, alebo EDC. Resp., co znamena skratka edc som donedavna ani netusil. A tato neznalost mi vobec nevadila. Situacia sa nakoniec vyvinula tak, ze ZT Hinderer je momentalne doma, vo vrecku je Ruike. Cakam na nejake titanove skoby, vyberam termosku a leathermana, na ceste mam ridicske rukavice...super. cywe kolik máš obvod ruky/tlapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 21,5 (ked mrzne, tak menej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Ségra dneska při návštěvě překvapila... všimla si nově koupenýho mini spyderca a ona že si taky konečně pořídila nůž do kabelky. Tvar zvláštní, ale barvičky prej boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Dneska mi přišel balíček! Ostrý jak břitva, dalo by se s tím i oholit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 V 20. 7. 2022 v 10:51, Radek124 napsal: Pěkně za sebou, tři motýlci jdou... nejlepší 3 tovární axislocky které znám, čímž mám doufám na příštích pár let vystaráno, zbytek obslouží kuchyňáky, multitooly a švýcaráčky... Ahoj, to je Anthem? Vim, ze Sebinu moc nemas rad, ale mohl bys to srovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 @McMacAno je to Benchmade 781 Anthem. V podstatě všecky 3 tyhle axislocky jsou zároveň i odpovědí proč u mě ani jednu Sebenzu nenajdeš - funkčně by šlo IMHO o stejný downgrade jako od pákové baterie ke dvojici kohoutků a nebo od lodního šroubu zpátky ke kolesům, každopádně další framelock/linerlock už bych nezkousnul - a na překupnické pohádky o "resale value" křiváčků do kapsy co padají z NC dávno nevěřím. No a co se tvaru a provedení týče, asi nejlíp produkci CRK vystihnul IMHO nejlepší umělecký nožíř u nás Richard Tesařík: "Uvalit dneska takovej nesmysl za dva sešroubovaný plechy, ze kterých čepelka trčí jako kdyby byla vypůjčená z jinýho nože?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Dobre, rozumim Ja jako relativne laik ocenuju, ze jako jediny nuz ve sbirce se ho nebojim rozebrat, prave kvuli jednoduchosti konstrukce. Hezky den, M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 U integrálního Anthema by rozborka obnášela jediný šroubek na hřídelce čepelky (+2 na příchytce pružinky a 3 na klipu, ale ty dolů nemusí), žádná magie s piglováním/mazáním podložek, dosedáním pojistky a centrovací orgie. Ale jestli někoho tyhle činnosti baví a má pocit že jde o součást "prima ceny", neberu mu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 (upraveno) @Radek124 pekné kúsky. Axis lock som ešte nemal (pripadal mi ako zbytočné, potenciálne, “kur*ítko”), asi by to bolo vhodné zmeniť . Aj s assisted opening u kershaw som bol skeptický - a po takmer 10 rokoch tam síce niečo hŕka, ale funguje stále. Upraveno 28. července 2022 uživatelem janoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 V 27. 7. 2022 v 14:04, shadepirat napsal: Dneska mi přišel balíček! Ostrý jak břitva, dalo by se s tím i oholit. Strašně fajn kudla. Gratuluji. Jen bych si u ní odpustil ten assist. Ale jinak spolu s zt0470 a osbornem můj workhorse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Jinak kdo tu má sebky a jaké? (Blam se nehlásí ) Nějakou bych chtěl, asi large a nejsem schopen se vyznat ve verzích. Takže pro inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 třetím rokem mám Large Sebenza 21 Chad Nichols Raindrop Damascus, vylepšená o deep pocket clip a ocásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) před 8 hodinami, John_Lenon napsal: Jinak kdo tu má sebky a jaké? (Blam se nehlásí ) Nějakou bych chtěl, asi large a nejsem schopen se vyznat ve verzích. Takže pro inspiraci. Měl jsem 4ks 21 large a myslim, že minimálně jedna do každé rodiny je potřeba p.s. jednu mám ve sbírce a ta pryč nepůjde Upraveno 29. července 2022 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se