mydlinkaTM Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Já klipy nedělám, byla by to pokaždé kusovka a no ono udělat pořádně klip není prdel, je na to potřeba ohýbačka, ideálně přesně na míru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Já se nezlobím, jen je to po těch X letech omílání téma mých klipů občas únavnější a už nějak nemám ani náladu se v tom víc angažovat. Tohle se zkusilo. Kupovaný titan depp cary. Mě osobně se tohle řešení nelíbí. Takže Mates IX v budoucnu bude mít klip rovný, případně se teď navrhla verze s klipem v mezistěně a tím bude vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 před 3 minutami, mydlinkaTM napsal: Já klipy nedělám, byla by to pokaždé kusovka a no ono udělat pořádně klip není prdel, je na to potřeba ohýbačka, ideálně přesně na míru To je ovšem Škoda. Takový klip z titanového masivu…..ale na tohle já prostě vybavení nemám a asi nebudu sám. A upravovat tvarovací matrice co jsem si vyráběl na klipy nebudu. Přesně jak píšeš, není to prdel Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 (edited) V tý mezistěně myslíš klip jako má tenhle Buck? Edited September 5, 2022 by filltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Ne, klip bude zároveň i mezistěna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Zdravím všechny zdejší znalce. Potřeboval bych poradit. Vždycky si k hodinkám koupím do komba i nůž. Poraďte nějakého malého, elegantního "gentlemana" do kapsy, který by šel k mým zlatým Portugalům. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 před 16 minutami, Chosef76 napsal: Zdravím všechny zdejší znalce. Potřeboval bych poradit. Vždycky si k hodinkám koupím do komba i nůž. Poraďte nějakého malého, elegantního "gentlemana" do kapsy, který by šel k mým zlatým Portugalům. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Jako tady je to úplně jasný. Řekni Loberrovi, jestli by nechtěl udělat ještě jeden kousek, myslim že by jim to spolu pěkně ladilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 před 31 minutami, Chosef76 napsal: Zdravím všechny zdejší znalce. Potřeboval bych poradit. Vždycky si k hodinkám koupím do komba i nůž. Poraďte nějakého malého, elegantního "gentlemana" do kapsy, který by šel k mým zlatým Portugalům. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Díky Moty, ale rybička ve mně vzbuzuje takové ty asociativní myšlenky na socík....ikdyž je zlatá a s damascénskou ocelí. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Sorry @Chosef76, byl to spíš vtip, je mi jasný, že k FG nekoupíš rybičku, byŤ z damascenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 před 16 hodinami, Chosef76 napsal: Zdravím všechny zdejší znalce. Potřeboval bych poradit. Vždycky si k hodinkám koupím do komba i nůž. Poraďte nějakého malého, elegantního "gentlemana" do kapsy, který by šel k mým zlatým Portugalům. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Co nějaký nožík od Unčovskýho? Například: Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 To je ovsem nuz, kterej je potreba si predem osahat. My jsme si napr. vubec nesedli a tak musel pryc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mydlinkaTM Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 před 2 minutami, warann napsal: To je ovsem nuz, kterej je potreba si predem osahat. My jsme si napr. vubec nesedli a tak musel pryc. to mohu potvrdit, měl jsem ho v ruce. Grafiky luxusní, ale na zpracování by mohl Matěj trochu zapracovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Diky nacelniku, ze ses me zastal . Kadzopadne na pohled dobry, otvirani na loziskach taky fajn, ale ten pocit v ruce…. proste to neni kudla, se kterou si chces hrat, ponevadz ti je v ruce v podstate neprijemna. Aspon teda mne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Dobrý vědět, mně se ty jeho nože vždycky líbily na pohled, v ruce jsem je neměl. U mě slouží třetím rokem damašková Sebenza Rain drop a nemám důvod pořizovat nic dalšího Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Jak tu někdo onehdá dával… taky jsem nakonec neodolal. Nejni to zlý, co umí číňan vyseknout za 12 kil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Já už mám taky vyřešeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Před hodinou, Strocek napsal: Já už mám taky vyřešeno Tak tohle je přesně "já už mám vyřešeno" starter pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 V 5. 9. 2022 v 16:01, Chosef76 napsal: Zdravím všechny zdejší znalce. Potřeboval bych poradit. Vždycky si k hodinkám koupím do komba i nůž. Poraďte nějakého malého, elegantního "gentlemana" do kapsy, který by šel k mým zlatým Portugalům. Děkuji. Co takhle WE Knife 821B Pleroma? Nebo LionSteel ROK Damascus Gold? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts