Zlý Jabko Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Nějak se nemůžu dovtípit čemu tenhle střep má sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Můžeš ho mít všude u sebe a fakt ti nikde nezavazi. Třeba, když strčím do kapsy Kubey a chci vytáhnout peněženku, tak už mi zavazí a musím to řešit. Civivi nepřekáží, nevím o něm a když sedím, tak nikde netlačí. A ten balík, štítek z oblečení nebo kde co tím ufiknu. Drží se mi hezky, ale mám pravda hodně malou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) Jestli ti dělá radost tak proč né, ale když to srovnám s parametrově podobnou a účelově univerzálnější Microu od Leathermana... Mimochodem budu se muset zmínit Ježíškovi, dycky mi kupuje samý kraviny a ta Micra bude dobrá . Upraveno 14. listopadu uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu @Moty - uz jsi vybral? https://www.mkm.it/en/edcoutdoor/miura-titanium-integral-solid-blue-hdl-mk-mi-tbl-p1047223 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Ještě mě napadá tentohttps://www.noze-nuz.com/defcon/TF3220.phpSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu V 9. 11. 2024 v 21:48, Strocek napsal: Ten Microtech vod Franty se mi teda taky líbí na rozdíl vod toho postnutýho Dohnala, kterýho bych nosil jedině kdyby mi zaplatili, skoro se divim, že se někomu líbí . Mně teda taky docela zaujal. Dokonce po dlouhý době kudla, co by mě fak lákala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu No můžu Ti říct, že ho mám v hledáčku už hodně dlouho, ale štve mě, že je to 4". Bejt to 3,5 tak už ho mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno neděle v 18:10 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:10 V 15. 11. 2024 v 9:32, AndyAaron napsal: @Moty - uz jsi vybral? https://www.mkm.it/en/edcoutdoor/miura-titanium-integral-solid-blue-hdl-mk-mi-tbl-p1047223 V 15. 11. 2024 v 11:17, Juraj11 napsal: Ještě mě napadá tento https://www.noze-nuz.com/defcon/TF3220.php Sent from my iPhone using Tapatalk Furt vybírám, ten titanovej modrej integrál vypadá zajímavě, ten defcon je hodně podobnej Dividendovi co mám, Teď sme narazil na Spyderco Techno 2 od Marcina Slyzse, akorát nevím, jestli není moc malej do ruky https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/spyderco-techno-pln-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno neděle v 18:52 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:52 (upraveno) Nevím jak Techno 2 ale jednička byl malej. Ale sehnat ta dva bude docela oříšek, max tak z druhé ruky. A zrovna teď vylezlo Techno 3 Upraveno neděle v 18:54 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno neděle v 20:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 20:25 před 1 hodinou, mydlinkaTM napsal: Nevím jak Techno 2 ale jednička byl malej. Ale sehnat ta dva bude docela oříšek, max tak z druhé ruky. A zrovna teď vylezlo Techno 3 Techno 2 - Dostupnost: SKLADEM CELKOVÁ DÉLKA 152MM Ta dírka u 3 je dost prťavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno pondělí v 18:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:32 (upraveno) Přidám jednoho menšího Japonce na jemnější práce.. Čepel tvaru santoku, sendvičová ocel, uprostřed VG-1, čepel 10,5cm, záštita Alpaka, ručka švestka 10,5cm, přírodní olej, vosk.. Jak bude čas, tak dotáhnu ostří, potřebuje ještě trochu péče Upraveno pondělí v 18:33 uživatelem Axel 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno úterý v 20:11 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:11 (upraveno) Rikal jsem si jestli nezkusit konecne Sebenzu, tak jsem mrknul na stranky CR a sranda jak maji na webu porad cekacky 4-6 let, zatimco kazdej US web na ktery se podivam ma Sebenzy and Inkosi skladem v kazdem moznem provedeni. Ze by eshopy prehnaly objednavky (podobne jak vyrobci kol 2-3 roky zpatky) a dockame se slevy na Sebenzu? "Since 2019, there's been a high price increase across luxury without a corresponding increase in innovation, service, quality, or appeal that a luxury brand should provide". Upraveno úterý v 20:12 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 08:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:03 U mě to byl se Sebenzou typickej příklad neúměrnýho očekávání. Takže jsem ji vybalil, chvíli prohlížel, zkoušel, pak trochu zklamaně dal do kapsy a za pár dní šla pryč. Myslím, že žádnej jinej nůž se u mě neohřál tak krátce. Druhej adept je od Unčovskýho, ale i ten mi vydržel dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno středa v 08:43 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:43 před 34 minutami, warann napsal: U mě to byl se Sebenzou typickej příklad neúměrnýho očekávání. Takže jsem ji vybalil, chvíli prohlížel, zkoušel, pak trochu zklamaně dal do kapsy a za pár dní šla pryč. Myslím, že žádnej jinej nůž se u mě neohřál tak krátce. Druhej adept je od Unčovskýho, ale i ten mi vydržel dýl. Tohle jsem měl s Microtech socom, velké očekávání a pak docela zklamání. Kdežto sebenza resp. inkosi, to je za mě paráda. Jednoduchý, funkční, dobře se drží a bez ložisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno včera v 06:52 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:52 myslím, že toho Unčovskýho sme měli @warann ve stejný době, Sebenzu sem neměl nikdy, ale ač to provedení Unčovskýho bylo technicky dobrý, ve finále byl ten nuž nepříjemnej do ruky, moc ostry hrany, ale aspoň šel super otevírat reverse thumb hole, nevím, jestli to má českej ekvivalent A k mému nákupu, nakonec sem dostal pěknou nabídku na Kunwu S Tao I, pak sem dám foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno včera v 07:07 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:07 (upraveno) V 20. 11. 2024 v 9:43, runner napsal: Tohle jsem měl s Microtech socom, velké očekávání a pak docela zklamání. Kdežto sebenza resp. inkosi, to je za mě paráda. Jednoduchý, funkční, dobře se drží a bez ložisek Sebenza je naprosto epickej kousek nože, přesně Tím, že je dokonale jednoduchej, funkční a nemá jedinou věc navíc anebo zbytečnou (pletenec nepočítám, nevím, co na tom kdo vidí ). U sebky se mi naopak poprvé dostavil ten pocit, kdy si mě výrobce namotal kolem prstu naprosto jednoduchou píčovinou - kudla přišla zabalená jako iphone - stylisticky čistá bílá krabička a v ní nůž, zabalený do semišové utěrky. Žádné bubliny, igelit, olej...prostě jsem to rozbaloval a culil se jak debil - poměrně laciné gesto ale děsně funkční...tahle euforie mě od té doby popadla jen asi dvakrát - když jsem poprvé vybaloval Seamastery a když jsem poprvé brnkl na plyn Indiána Sranda je, že jak časem dostává víc a víc patinu, stále víc se mi líbí... Upraveno včera v 07:08 uživatelem Bukoowsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 08:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:15 Před hodinou, Moty napsal: myslím, že toho Unčovskýho sme měli @warann ve stejný době, Sebenzu sem neměl nikdy, ale ač to provedení Unčovskýho bylo technicky dobrý, ve finále byl ten nuž nepříjemnej do ruky, moc ostry hrany, ale aspoň šel super otevírat reverse thumb hole, nevím, jestli to má českej ekvivalent A k mému nákupu, nakonec sem dostal pěknou nabídku na Kunwu S Tao I, pak sem dám foto Tak to jsem zvedav na foto. S tim Uncovskym presne jak pises. Do ruky neprijemnej a navic divnej klip (nocni mura mnoha noziru). Ten klip jsem si dokonce od nej nechaval upravovat, ale stejne to nepomohlo. Celkem me to mrzelo, byla to kudla s nejvic protiklady, co jsem kdy mel. V jistym ohledu dokonala a soucasne na pytel. S tou Sebkou to beru tak, ze chyba byla u me, dokonce i @mydlinkaTM mi ji chvalil, ale proste jsme si nesedli. Pak mi Vojta dohodil ZT a byt mam dost dalsich nozu, je tohle ten nejoblibenejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno včera v 08:40 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:40 @Bukoowsky Kromě toho balení, to ve mě teda takové dojmy nezanechalo, tak naprostý souhlas. Méně je někdy více. Pletenci taky nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami @warann prekvapilo me jak je velkej, je to kus kudlicky, zpracovani mi prijde hodne dobry, 4 moznosti otevirani, thumb hole mi moc nejde a asi nejlip klasika back flipper, dostane sanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Pekny. A v ruce v pohode? Jako ergonomie a pohodli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se