323GT Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 To je ovšem krasavec.Ze jo!? Ten scandi vybrus asi neni vhodny na vsechno, ale jeho kontrast s uhlazenymi strenkami se mi moc libi.
Chosef76 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Jako jooPrvní pocity? Ta by mi šla k hulkům Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 První pocity? Ta by mi šla k hulkůmZpracování super, ?tepane? damaskove ostří úžasný, lehoucka, velikostne tak akorát jako EDC, jediná výtka k liner locku, je az příliš tuhý a bříškem palce mi to neslo, takze musíš nehtem a neni to ono, ale to si myslim sedne nebo chytnu grif Oproti bökeru je to vic vyvážené do ruky
Filip.J Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Moty, můžeš ho prosím cvaknout ještě z druhé strany?
tombed Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Moty, můžeš ho prosím cvaknout ještě z druhé strany?Na tom odkazu z Trapperu máš fotku z druhé strany na noze-nuz i video.Moty dobrý, ten by mi šel k autu.
Návštěvník qoyi Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Ten scandi vybrus asi neni vhodny na vsechno, ale jeho kontrast s uhlazenymi strenkami se mi moc libi. Myslim ze scandi vybrus je vhodny na vsechno co normalni clovek se zavirakem kdy muze delat.
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Jestli se nepletu, tak ma/mel YPO cernej, tak by dodal vic zkušenosti
Návštěvník qoyi Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Jestli se nepletu, tak ma/mel YPO cernej, tak by dodal vic zkušenosti Myslim ze mel zelenej a prodal ho tu v inzerci pokud se nepletu.
323GT Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Myslim ze scandi vybrus je vhodny na vsechno co normalni clovek se zavirakem kdy muze delat. Souhlas. Bylo myšleno tak, že třeba na práci s potravinami je vhodnější ten plochý apod.Je mi jasné, že krajíc chleba nebo kolečko salámu s tím uříznu také...
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Co Higonokami? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Strašně dlouho s emi líbí, máte s ním někdo zkušenost, nemyslím konkrétně ten v odkazu, ale se stylem nože jako takového. díky http://www.noze-nuz.com/nagao/HIGOTQ06.php
tombed Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Hele pošlu ti břitvu po dědovi a teď se soustřeď na mcustu, ju?
Filip.J Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Na tom odkazu z Trapperu máš fotku z druhé strany na noze-nuz i video.Moty dobrý, ten by mi šel k autu. Aj, díky.
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Mcusta me pohltila, jejich Custom edice sou neskutečný, koi kapr nebo zajíc nebo jinan, to je nádhera http://www.japaneseknifedirect.com/McustaCustom.html Edit: břitvu klidně pošli:-)) Upraveno 27. října 2017 uživatelem Moty
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Maxel: tu žlutou tam nemá, po emailu mi napsal, že 4270... Cena by byla stejná, jako u ostatních našich MCust 16 řady - čili 3175 Kč + poštovné 150 Kč. Tým JPKNIFE Jo sry, ty chceš vlastně žlutou. Toe mazec teda, zelená za třidva, žlutá litr navrch.Můžem se pak dohodnout na společné objednávce, sme už 4, třeba by dal lepší cenu:-)
Lion Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 (upraveno) To by se zkusit mohlo a nechcete nekdo do komba tuhle? U mojí bych asi nepochodil si myslím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2017 uživatelem Lion
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 pak potřebujem ještě někoho na černou verzi, pak bysme měli komplet barevnou škálu:-)
Návštěvník qoyi Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Co Higonokami? Strašně dlouho s emi líbí, máte s ním někdo zkušenost, nemyslím konkrétně ten v odkazu, ale se stylem nože jako takového.díky http://www.noze-nuz.com/nagao/HIGOTQ06.php Jsme dva, chci objednat 2, jeden pro sebe a jeden jako dárek, ale levnější a o cm menší verzi, ten co postuješ je nějakej dlouhej a asi by mi to nevyhovovalo ... http://www.noze-nuz.com/nagao/HIGO08BL.php Těch skoro 7 kil za pár bouchnutí kladivem mi za to nějak nestojí. Jenom nevim jak na to vymyslet klip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se