Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem nedávno vybíral EDC nůž. Chci ho stále nosit v kapse. Při zkoušení jsem zjistil, že mi nože už od cca 135g připadají v kapse těžké. Nakonec jsem vybral ZT 450, má 82g a v kapse o něm téměř nevím. Ocel S35VN, střenky titanové, v ruce působí bytelným dojmem. Bál jsem se, že bude moc malý, ale velikost je nakonec akorát. Na všechno co kdy budu chtít uříznout stačí na 200%. Na ebay je k němu možné zakoupit klip pro hluboké zavěšení. Pořád jsem vybíral nože s karbonem na střenkách, ale nakonec jsem s celokovovým vzhledem max. spokojený.

Mám verzi s G10 střenkou a rozměrově super, střídá s rat2. V kapse je fakt nenapadnej.

deep carry clip pošle klidně ZT poštou gratis, stačí jim napsat přes jejich webový formulář, ale nevím teď co je to za model clipu. Na knife to určitě někde bude napsaný.

Pošlou i pivot bolt set, za ten chtějí už 10usd. Nicméně si zásoby se hodí.

Odesláno

Ad Ruike - "multifunkční" žabikuchy z číny jsem kvůli mizerným materiálům+zpracování tradičně nesnášel a během let přebírání a tunění švýcaráčků pro mě byly synonymem pro nejbídnější šmejd. Nicméně na základě provedení a vychytávek evidentních u včera dodaného "studijního" LD51 jsem nucen připustit, že slavná Elsenerovic dynastie v Ibachu může svou "genuine" produkci plecho-plastových křiváčků definitivně zabalit - protože něco jako tahle ultimátní skládačka u nich ve výrobě během příštích 50 let nehrozí...  -_-

post-18308-0-93527100-1551232934_thumb.jpg

Odesláno

Tohle forum me sere. Normalni chlap nosi Mikáč (Mikov) za tri kila. Ze zdejsiho vlakna jsem nabyl dojmu, ze se tim neda nic urezat a ?nutne? poridil Bucka za desetinasobek. A jak to tak vidim, tak i Buck neni dostatecnej... se na to vyseru a dam se k Nemcum :D

Odesláno

Tohle forum me sere. Normalni chlap nosi Mikáč (Mikov) za tri kila. Ze zdejsiho vlakna jsem nabyl dojmu, ze se tim neda nic urezat a ?nutne? poridil Bucka za desetinasobek. A jak to tak vidim, tak i Buck neni dostatecnej... se na to vyseru a dam se k Nemcum :D

Taky lituju, že jsem svojí odvěkou náklonnost k nožům posunul do úrovně záliby/hobby... už mě to dost stálo a ještě bude.. :death: :lol2:

Odesláno

Koupil bych nějaký OTF od Microtech, nechcete se někdo zbavit nechtěného kousku? Troodon nebo Ultratech.

Jeden Combat Troodon se mi tu vali :)02eda60355e5e8a3cb4e75d596b787f9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Prispejem inspiraciou :)

A zase ten Amsler :) Nevim co na nem vidim, ale uz dlooouho mam neodolatelne nutkani si ho poridit :D

Odesláno

Clovek musi so svojimi demonmi bojovat... niekedy sa to dari viac inokedy menej... mne sa napriklad nozobundus podarilo zaliecit na uroven navstevy prazskej vystavy raz do roka na ktoru vyrazam vzdy s dopredu stanovenym obnosom v hotovosti a bez kreditky.

Odesláno

Jako jo ale driv nebo pozdeji clovek demonum podlehne. A posledni dobou mam pocit, ze cim dele clovek odolova tim je to pak drazsi

Odesláno

Koupil bych nějaký OTF od Microtech, nechcete se někdo zbavit nechtěného kousku? Troodon nebo Ultratech.

Mel bych tenhle

9d7fc2708d04ddfed37e2159d752176d.jpg

Odesláno

Chlapi kdyby měl doma někdo nevyužitou, levorukou kudlu od Chrise Reeva sem s ní. Měnil bych za peníze nebo za pravorukou 21 velkou. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...