Z. Paul Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Já tohohle vyměnil za Ruike P801 a je to super.Jako ze teď mas ZT místo Ruike nebo naopak?
kloubik Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Tohle se mi teda dost libi, ale fakt 12k? Ale tohle me zaujalo: "nůž nemá klasickou fram,e lock pojistku a ani kolíček na čepeli, tedy jeho nošení je legální ve všech zemích Evropy" Tady je pěkný počtení s fotkami https://www.bladeforums.com/threads/impinda-slipjoint-as-i-see-it-after-2-months-of-field-use.1603282/
noviisek Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Já jsem nedávno vybíral EDC nůž. Chci ho stále nosit v kapse. Při zkoušení jsem zjistil, že mi nože už od cca 135g připadají v kapse těžké. Nakonec jsem vybral ZT 450, má 82g a v kapse o něm téměř nevím. Ocel S35VN, střenky titanové, v ruce působí bytelným dojmem. Bál jsem se, že bude moc malý, ale velikost je nakonec akorát. Na všechno co kdy budu chtít uříznout stačí na 200%. Na ebay je k němu možné zakoupit klip pro hluboké zavěšení. Pořád jsem vybíral nože s karbonem na střenkách, ale nakonec jsem s celokovovým vzhledem max. spokojený.Mám verzi s G10 střenkou a rozměrově super, střídá s rat2. V kapse je fakt nenapadnej. deep carry clip pošle klidně ZT poštou gratis, stačí jim napsat přes jejich webový formulář, ale nevím teď co je to za model clipu. Na knife to určitě někde bude napsaný. Pošlou i pivot bolt set, za ten chtějí už 10usd. Nicméně si zásoby se hodí.
bohus76 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Tož tento se mi líbí,i když autora neznám
Radek124 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Ad Ruike - "multifunkční" žabikuchy z číny jsem kvůli mizerným materiálům+zpracování tradičně nesnášel a během let přebírání a tunění švýcaráčků pro mě byly synonymem pro nejbídnější šmejd. Nicméně na základě provedení a vychytávek evidentních u včera dodaného "studijního" LD51 jsem nucen připustit, že slavná Elsenerovic dynastie v Ibachu může svou "genuine" produkci plecho-plastových křiváčků definitivně zabalit - protože něco jako tahle ultimátní skládačka u nich ve výrobě během příštích 50 let nehrozí...
Kapo Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Podle písmena B je to nůž Romana Švarce - Blacka z Dobré.
horal Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 bohus76 - Je to značka Romana Švarce (black-knives). Nůž je v odkazu pod názvem Trempské nože.http://www.black-knives.com/noze-na-prodej
AndyAaron Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Tady je pěkný počtení s fotkami https://www.bladeforums.com/threads/impinda-slipjoint-as-i-see-it-after-2-months-of-field-use.1603282/Tohle forum me sere. Normalni chlap nosi Mikáč (Mikov) za tri kila. Ze zdejsiho vlakna jsem nabyl dojmu, ze se tim neda nic urezat a ?nutne? poridil Bucka za desetinasobek. A jak to tak vidim, tak i Buck neni dostatecnej... se na to vyseru a dam se k Nemcum
Melly Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Tohle forum me sere. Normalni chlap nosi Mikáč (Mikov) za tri kila. Ze zdejsiho vlakna jsem nabyl dojmu, ze se tim neda nic urezat a ?nutne? poridil Bucka za desetinasobek. A jak to tak vidim, tak i Buck neni dostatecnej... se na to vyseru a dam se k Nemcum Taky lituju, že jsem svojí odvěkou náklonnost k nožům posunul do úrovně záliby/hobby... už mě to dost stálo a ještě bude..
bandicoot Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Hehe... a já sem na fórum naopak přišel z knifu Dobře vám tak.
Radek124 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Nápodobně jako Bandicoot - zlaté nožíky, chronobundus je teprv mela...
Melly Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 No když jsme u toho... nemoc pokračuje...
Mar7in Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Koupil bych nějaký OTF od Microtech, nechcete se někdo zbavit nechtěného kousku? Troodon nebo Ultratech.Jeden Combat Troodon se mi tu vali Sent from my iPhone using Tapatalk
Mar7in Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Prispejem inspiraciou A zase ten Amsler Nevim co na nem vidim, ale uz dlooouho mam neodolatelne nutkani si ho poridit Sent from my iPhone using Tapatalk
cali Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Clovek musi so svojimi demonmi bojovat... niekedy sa to dari viac inokedy menej... mne sa napriklad nozobundus podarilo zaliecit na uroven navstevy prazskej vystavy raz do roka na ktoru vyrazam vzdy s dopredu stanovenym obnosom v hotovosti a bez kreditky.
Mar7in Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Jako jo ale driv nebo pozdeji clovek demonum podlehne. A posledni dobou mam pocit, ze cim dele clovek odolova tim je to pak drazsi Sent from my iPhone using Tapatalk
Melly Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Amen. Čím déle odoláváš, tím více totiž našetříš
matous Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Koupil bych nějaký OTF od Microtech, nechcete se někdo zbavit nechtěného kousku? Troodon nebo Ultratech.Mel bych tenhle Sent from my iPhone using Tapatalk
blam Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Chlapi kdyby měl doma někdo nevyužitou, levorukou kudlu od Chrise Reeva sem s ní. Měnil bych za peníze nebo za pravorukou 21 velkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se