JoyStick Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Dotaz na znalce reziva: Chcu chef sekacek, kerej dobre drzi ostri a budu s nim schopnej jak sekat jemnou zeleninu a koreni, tak i maso a kosti.Idealne asi nerez, ale neni podminka. Co tak nejlpip poridit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 chci mechanicky hodinky, ale delam se zbijeckou. Jaky nejlip poridit.Sorry musel jsem. Na kosti tlusty a na zeleninu tenky jina moznost neni. Kompromis je, ze to neumi ani jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 chci mechanicky hodinky, ale delam se zbijeckou. Jaky nejlip poridit.Sorry musel jsem. Na kosti tlusty a na zeleninu tenky jina moznost neni. Kompromis je, ze to neumi ani jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak samozřejmě nemyslím, že ty kosti budu sekat denně hned po tom co si nakrájim česnek na průhledný pátky žejo. Spíš to bylo myšleno tak, abych se s tim ?nemusel bát? seknout do tvrdšího. Je mi jasný, že určení bourací sekery si s jemnym ostřim úplně nepovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Co ja vim, tak krasne ostre noze, ktere udrzi ostrost, jsou zaroven krehke. Myslim, ze tvou kombinaci nenajdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 To sem si zas něco vymyslel Ok, tak to vezmem z druhýho konca - co na maso, bylinky, atd ?Na kosti si koupim vobyčejnej sekáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rozpocet?https://japanesechefsknife.com/collections/r-2-powdered-high-speed-tool-steel/products/takeshi-saji-r-2-custom-damascus-chinese-cleaver-ironwood-handle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Kluci kdy je Pražská výstava nožů v prosinci? nikde sem to nenašel.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 V Novoměstské Radnici zdá se tento rok nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Na blbý kosti někdo na knifu kdysi vylomil zub i na Fallknivenu (tušim, že to byl prémiovej Odin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Na blbý kosti někdo na knifu kdysi vylomil zub i na Fallknivenu (tušim, že to byl prémiovej Odin).jj to bylo geniální vlákno http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2421 , tak VG10 není moc pružná. Na velkej nůž bych to nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 No nuz za 20 nepotrebuju, neco primerene cena / vykon. Nemam cislo, proste bych rad nejlepsi pomer pro danej typ rezadla. Jesi to bude stat 5 nebo 25 uz nehraje takovou roli, pokud za tim budou padny argumenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Předpokládám, že nepotřebuješ nůž za $1k. Prošel jsi ten web? HAP40 nebo R2 jsou bezva ocele. Jinak z českých luhů a hájů http://www.noze-nuz.com/dick/719723.php , sám ho doma používám a je super bez ohledu na cenu. Takhle je to věštění z koule. Spíš nahoď nějaký linky a my ti to zkritizujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak o tom žádná, Hiromoto je legenda, už sem jich koupil asi 5 domu a pak dárky a všich si chrochtaj, poměr cena výkon neskutečnejJá mám teda raději Usubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak o tom žádná, Hiromoto je legenda, už sem jich koupil asi 5 domu a pak dárky a všich si chrochtaj, poměr cena výkon neskutečnejJá mám teda raději Usubu Naprostý souhlas, doma mám jeden ale rodince jsem nakoupil jako dárky a kolegové jsou taky spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Takových nás bude povícero U nás je taktéž v nejčastější permanenci. Krom toho bych se mrknul na nabídku fy. Wüsthof. Moje cesta se ubírá tímto směrem, řada Classic. https://www.wusthof.cz/classic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Takových nás bude povícero U nás je taktéž v nejčastější permanenci.Krom toho bych se mrknul na nabídku fy. Wüsthof. Moje cesta se ubírá tímto směrem, řada Classic.https://www.wusthof.cz/classic/Mám čtvrtým rokem https://www.wusthof.cz/bloky-s-nozi/grand-prix-ii-blok-s-nozi-7-dilu a pořád spokojenost, vydrželi strašně dlouho ostré.. Koupil jsem k nim brousek od Spyderco a kdykoliv zase holí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Pro mne je ten "Hiromoto Saku Hocho, Santoku" docela malý, raději sáhnu po větším noži. Jenom kdyby ho chtěl někdo kupovat, ať potom není překvapený jako já. Jinak je to samozřejmě velmi dobrý nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Web jsem samozrejme prochazel, tydny predtim nez sem napsal sem. Mam par kandidatu, ale nechtel jsem navadet.Ten cos postovsl je malej, takovy mam 4, potrebuju vylozene sekacek. Usuba taky uplne jinej typ nez hledam. Wüsthof znam, doma mam leta letouci par nozu od nich, ale nevim jestli jsem ok s tim kusem plastu misto strenky. Tak to vypada, ze sem si dotazem moc nepomoh Jaky kriteria mam popsat, aby by jasnejsi co a jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Hoď ty kandidáty, to spíš navede debatu správnym směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se