kilosunky Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Ja ju mám tiež, a na bežné "malé" opravy je super.. Wiha (ktorá im to robí) je super, ale keď chcem niečo väčšie (nie 4mm bity), vezmem klasické ("veľké") Wiha bity.. Jediný "problém" je, že skrutkovač (rukoväť) nemá žiadne zdrsnenie, takže sa občas šmýka.. Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Páni hipsteři, nechci být za proroka gretenismu, ale tahle Vaše "stádním chováním iniciovaná obsedantně-kompulzivní potřeba ukojování nových potřeb" (Rolex do trezoru, Martú na zápěstí, Red Wing na kopyta, Raw Denim přes prdel, mořské potfory na talíř, Microtech do kapsy, šroubováček s fórovýma bitama ze šrotu...), realizovaná prostřednictvím zbrklých individuálních importů přes půl světa tuhle civilizaci jednou zničí. Vždyť posledně jmenovaných srágor jsou léta plné hobbyshopy a v akcích supermarketů bývají běžně slevněné i na polovinu, oproti tomu co za ně chce ten žlutej loupežník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Já včera kupoval malou sadu 32 bitů od Narex za 269Kč a jsem spokojen a určitě jsem ukojil i Radka Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Radek124: máš pravdu. Ale na tomhle fóru tě stádo ušlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Obvykle z Hobbymarketu má ta sada jen malou životnost a tato má pěknou formu a Wiha by i něco mohla vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Obvykle z Hobbymarketu má ta sada jen malou životnost a tato má pěknou formu a Wiha by i něco mohla vydržet. Tak jak která, občas nabídka je. Třeba Bauhaus v ČB má v nabídce nářadí a bity Wera a je to fakt špica kvalita. Jinak ty šroubováčky mají i na CZC, to bych se na nákup přímo z Číny asi vyprdul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Jenomže tahle WiHa nemá s německou Wihou nic společnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Jak to víš?Chápu, že to může být jen reklamní trik, ale:Německý výrobce šroubováků Wiha společně s Xiaomi představili nástroj, který se bude líbit všem kutilům a příležitostným opravářům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dnes ráno opět zazvonil pošťák, mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dnes ráno opět zazvonil pošťák, mám radost Pěkně to k sobě ladí. Ten nůž máš na pondělní poradu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Ja mám tiež dnes doma novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dnes ráno opět zazvonil pošťák, mám radost vyborne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 (upraveno) Oba to máte pěkný.Já nutně nějaké WE potřebuji KDE jsi kupoval? Upraveno 27. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Viennacutlery ma uz tyzden zatvoreny eshop, naskladnuju nove polozky. To cakanie je nekonecne.. Ma niekto osobne skusenosti a moze porovnat Microtech a Heretic? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Oba to máte pěkný.Já nutně nějaké WE potřebuji KDE jsi kupoval?BladeHQ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Pěkně to k sobě ladí. Ten nůž máš na pondělní poradu ? Díky. Ano, občas se mi v té chvíli sám od sebe otevírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dnes ráno opět zazvonil pošťák, mám radost Konecne pekna kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Konecne pekna kudla Děkuju. Jen jsem zvědavý na S30V, co to bude dělat a jak se to bude brousit (no blbě samozřejmě, to je jasný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 BladeHQ..Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Niektore kusky od We Knife sa daju kupit aj tu - https://www.coutellerie-tourangelle.com/en/821b-knife-pleroma-elijah-isham-xml-1750_908_175_1676-37671.html A netreba riesit clo a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se