pebe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tak to mám nějakou čínskou kopii BUCKa od táty, kterou jsem dostal před 35 lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Z opacneho konce rozmeroveho spektra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 10 hodinami, Zlý Jabko napsal: Hele ale ten pazourek je mooooc výživnej! Kde sehnals prosimich? Díky, je to obsidiánovej nožík s parohovou rukojetí svázanej ňákou umělou šlachou a když přimhouříme vobě oči, tak je celkem funkční Asi před deseti lety jsme to objednali přes ebay od výrobce z USA. Perlička pro pamětníky: koupil mi ho tenkrát náš evergreen Tada (kupoval toho víc), pak měl cestu do Jablonce, tak mi ho přivez. Měl na sobě takový letní, barevný bermudy a za nima měl strčenou takovou vobrovskou bouchačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tenhle článek na mně vyskočil z googlu a jsou tam pěkný obrázky A moje kapesní verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 3 hodinami, Americkej napsal: Tvůj pazourek je parádní, má sílu. Já nosím indiánskej hrot šípu, byl to dárek. I když není moc symetrickej, tím pádem "cennej" tak pro mne je to hodnotnej kus vzpomínky. Dvakrát jsem ho nechal zasadit do stříbra, poprvý omotávka drátkem, pak pouzdro. Za 20 let jsem ho sundal jen párkrát. Krásný! Trochu odbočujem od nožů, ale mám taky na krku svůj talisman. Safír s glyptikou buddhy jsem koupil z Thajska, závěs jsem si dělal sám, ta zlatá část je kousek snubního prstenu po babičce. Sundávám to na noc, ale jinak bez něj ani ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Rostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 SOG & FROG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Caly 3, jeden z mých nejoblíbenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 9 minutami, kloubik napsal: Caly 3, jeden z mých nejoblíbenějších. Palec hore za termosky. Obzvlast Legendary series je nieco co nema konkurencie, clovek z toho moze este po 10 hodinach zalievat caj. Obsah je teply hadam 3 dni. No na chrbte sa to nosit neda, to je ale jedina nevyhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Jj, mám asi čtyři, tu menší jsem dneska vytáhl poprvé. Musím je víc nosit ven, ať získají trochu patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tak dík. Je to tady jen dražší a dražší... Už jsem objednal termosku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Taky jsem o termoskách STANLEY zatím nevěděl / neslyšel. Ale už brouzdám po netu Dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 36 minutami, mAra_ napsal: Tak dík. Je to tady jen dražší a dražší... Už jsem objednal termosku... Ale bacha, legendary series je ta spravna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 27 minutami, eskimak napsal: Ale bacha, legendary series je ta spravna. Jojo, tu jsem objednal. 1,4l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 05.11.2020 v 19:36, straspol napsal: Výbava je jinak snad už slušná... kudla bude... sakra... asi mi chybí nějaká pěkná sekerka.. Pěkná Wild West kolekce, jen pořádná bowie kudla chybí a snad by se namísto NAA v ráži .22/.22 WMR hodil dobový derringer..:-). Ale jinak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Uvažoval jsem. Ale maličké revolvery tohoto typu se objevovaly dost běžně, už i v perkusních verzích, a tenhle mám na tahání na střídačku s BW...nepovažuju to za faul, stejně tak jako ráže revolveru i karabin (.38/.357 Mag). Přece jen jsem muzikant a až jednou třeba zase - možná to ještě zažiju- budou nějaké koncerty, rád bych chránil pracky, taky proto sedmipalec... považuju tohle kombo za rozumný kompromis.. Nojo, nůž se tu už chvilku řeší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 7. 11. 2020 v 18:42, eskimak napsal: Palec hore za termosky. Obzvlast Legendary series je nieco co nema konkurencie, clovek z toho moze este po 10 hodinach zalievat caj. Obsah je teply hadam 3 dni. No na chrbte sa to nosit neda, to je ale jedina nevyhoda. Dakujem za tip, presne toto som potreboval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Taky díky za tip na termosku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Taky vám tady moc pěkně děkuju, teda To už můžeme dát sraz Staney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Na kafe používám už několik let Lifeventure. https://www.hanibal.cz/life-venture-thermal-mug-300ml_z13550/?gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzjn4JJGu0t4IwFR7jAvA05rk9kw0R6Rzu3R-FIyCZaUop7bVoBi_awaAkYMEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se